- Reaction score
- 91.668
Οι πολίτες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν με ξύλα και πέτρες.για τέτοια πρώτοι είστε...
Οι πολίτες που πήγαν να διαμαρτυρηθούν με ξύλα και πέτρες.για τέτοια πρώτοι είστε...
Όταν ο πονεμενος ακούει ρεμάλια και γίνεται οχλος...Άρχισαν οι θερμές υποδοχές!! Δε θα πατάει υπουργός για χρόνια, γιατί ο κόσμος είδε την "επάρκεια" της πολιτικής προστασίας
Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια της Λάρισας με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη
Ενώ συνεχίζονταν οι συγκρούσεις ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα,www.newsit.gr
Για το ύψος του νερού.
View attachment 305254
Η γνωστή κρεμαστή πεζογέφυρα που οδηγεί στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έχει καλυφθεί σήμερα το απόγευμα!Η γέφυρα βρίσκεται σε ύψος 18μ!!! | By Weather News Greece | Facebook
Η γνωστή κρεμαστή πεζογέφυρα που οδηγεί στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη έχει καλυφθεί σήμερα το απόγευμα!Η γέφυρα βρίσκεται σε ύψος 18μ!!!fb.watch
Ομορφιές στην Ανάβυσσο.
View attachment 305255 View attachment 305256
Τους έχεις παρεξηγήσει. Πήγαν να βοηθήσουν στην αποκομιδή μπάζων, αλλά έχουν ευαίσθητα χεράκια.και γαντάκι, για τ' αποτυπωματα
Καλά που μου το είπες, γιατί νόμιζα πως ήθελε να πετάει "γυάλινα μπουκάλια"Τους έχεις παρεξηγήσει. Πήγαν να βοηθήσουν στην αποκομιδή μπάζων, αλλά έχουν ευαίσθητα χεράκια.
Χωρίς να θέλω να αντιλέξω , δηλ δε διαφωνώ, θέλω να αναφέρω ότι και η θεσσαλονικη που μένω, ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι ευάλωτη σε πιθανό τσουνάμι !!Για δες, ξέραμε από το 2018 που θα πλημμυρίσει ο Βόλος. Αλλά κρεμάσαμε λαμπάκια για να έρθουν οι τουρίστες τα Χριστούγεννα.
Σχέδια Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας – ΣΔΚΠ
floods.ypeka.gr
Εδω σε βρίσκω ανυπόμονο, η καλή δουλειά αργεί να γίνει, αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, σπεύδε βραδέως, όποιος βιάζεται σκοντάφτει, κ.λ.π. στα 40 χρόνια θα φάμε και κόλυβα.Υ. Γ.
σημειώνω ότι το μετρό της πόλης ξεκίνησε το 1986 !!!!! 37 χρόνια και ακόμα δεν
Πάντως και ο Darth Vader ήταν εκεί!
View attachment 305284
Έχεις θεία χορεύτρια;Όταν έρθει το τσουνάμι, αυτοί οι ίδιοι θα λένε ότι φταίει . . . . . . . . . . . . η Θεια μου η χορεύτρια . . . . . . .
Στις κουμπάρες ήξερα πως αρέσουν οι μπάρες.Έχεις θεία χορεύτρια;
Πες ότι φτιάχνω στύλους για poll dance.
Να της δώσω έναν, θα κάνω καλή τιμή!