Θεωρίες Συνωμοσίας

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.382
Μλκ, τι λένε; :headbang:

ika

News
Reaction score
14.710

Η μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας δε βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, όπως θα έπρεπε, αλλά στο πίσω μέρος των βαγονιών, ώστε αυτά να πέσουν πάνω στο επιβατικό τρένο που ήταν πάνω στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή - Έτσι μπορεί και να είχαν και οι δύο αμαξοστοιχίες την ίδια κατεύθυνση και η IC62 να έπεσε από πίσω στην εμπορική, άρα ισχύει ο ΚΟΚ: φταίει ο πίσω, δηλ ο οδηγός της IC. Αθώοι οι υπόλοιποι.

Ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας δε σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά κρύβεται. - Σωστά, έδειξε ο Ευαγγελάτος εικόνες μέσα από το φέρετρο να τον δούμε;

Το εμβόλιο ήταν σχέδιο γενοκτονίας και το δυστύχημα στα Τέμπη οργανώθηκε για να υπερκαλύψει τους θανάτους νέων από το εμβόλιο κατά της COVID-19.
- Πολύ πιθανόν γιατί δεν αρκούσαν μόνο τα τροχαία.

:o
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Reaction score
15.981
:headbang: :laugh:

Τα ίδια μηνύματα σε ολα τα πράσινα ?Η διαφορετικά μηνύματα σε κάθε ένα από αυτά?

- Δεν έχω μικροσκόπιο…

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.382
- Δεν έχω μικροσκόπιο…
Κανόνισε να αγοράσεις και να ψάξεις τα 100εύρα.

Θα σου κόψω την καλημέρα! :biggrin:

Reaction score
15.981
Κανόνισε να αγοράσεις και να ψάξεις τα 100εύρα.

Θα σου κόψω την καλημέρα! :biggrin:
Παιδιά,αυτο το κατοσταευρο στο μικρό βίντεο ήταν το παλιοοοοο!Δεν έχω πια από αυτά…

Τα νέα 100 € που εξέτασα με δυο μεγεθυντικούσ φακούς και φορώντας δυο ζευγαρια γυαλιά ( το ένα πάνω στο άλλο :roflmao: )….,ανακάλυψα πως ήταν …αυθεντικά!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.207
Ψεκότερος δεν υπάρχει. :confused::o

Απογοητεύτηκα πολύ με τον Woody* που αποδείχθηκε επίσης ψέκας.

*Harrelson

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.327
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@