Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.804
... πρεπει να κανω ιδιωτικα μαθηματα ιταλικων, ας θυμηθω λιγο τα νιατα μου, οταν ειμασταν δεν ειμασταν καμμια 10ρια σκοταδακια που ακουγαμε συνθεσαιζερ πριν γινουν μοδα.
ζινο ε οκλαντε-νον σεντι

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.804
Is a life without god. Is an end without love. - douglas p. , ατομο τωρα ας πουμε που εχει συνθεσει τον υμνο, ηρθα πριν τον Χριστο και δολοφωνησα το Love (οτι μπορει να σημαινει στο καθενα).
μεγαλη παρασκευη και σημερα οπως καθε σημερα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.804
απο τα λιγα ιταλικα που γνωριζω (οτι εχω πιασει απο αναγνωση κορτο μαλτεσε δηλαδη), η μεταφραση πρεπει να ειναι "κανει κρυο" / "ποσο κρυο κανει"
και για να εξηλεοθω για τη προηγουμενη αναρτηση, παραθετω τη κομματαρα που μπαινει ευλαβηκα καθε χρονο, οταν πιανουν τα κρυα.
The Ex - Cold Weather Is Back

Reaction score
2.427
απο τα λιγα ιταλικα που γνωριζω (οτι εχω πιασει απο αναγνωση κορτο μαλτεσε δηλαδη), η μεταφραση πρεπει να ειναι "κανει κρυο" / "ποσο κρυο κανει"
και για να εξηλεοθω για τη προηγουμενη αναρτηση, παραθετω τη κομματαρα που μπαινει ευλαβηκα καθε χρονο, οταν πιανουν τα κρυα.
The Ex - Cold Weather Is Back
Ναι, «τι κρύο/ πόσο κρύο κάνει»!

Reaction score
15.995
... πρεπει να κανω ιδιωτικα μαθηματα ιταλικων, ας θυμηθω λιγο τα νιατα μου, οταν ειμασταν δεν ειμασταν καμμια 10ρια σκοταδακια που ακουγαμε συνθεσαιζερ πριν γινουν μοδα.
ζινο ε οκλαντε-νον σεντι
Δεν χρειάζεσαι μαθήματα ιταλικών όταν τα μιλάς άπταιστα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS