Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.029
Ικανους σας εχω! Eδω βλεπετε τον κρετινοreacher :biggrin:
Άσε τι έχω πάθει...

Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και δεν αντέχω να περιμένω τα επόμενα 5, που θα βγαίνουν ένα την εβδομάδα. :cry:

:roflmao:

Από τα υπόλοιπα:

8/10

και επειδή χριστουγεννιάτικη ταινία μαζί με ψήσιμο κουραμπιέδων μου έκατσε πολύ, χτύπησα και την τριλογία του Equalizer και ήρθα στα ίσα μου. :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.913
Τι είδαμε τον τελευταίο καιρό.

Sir Alex Ferguson - Never Give In (2021): Βιογραφική ταινία για τον Sir Alex Ferguson. Αν και δεν είμαι φίλος του ποδοσφαίρου, τη βρήκα ενδιαφέρουσα.

Stephen Curry - Underrated (2023): Βιογραφική ταινία για τον Stephen Curry, τετράκις πρωταθλητή του NBA με τους Golden State Warriors. Βλέπω (έβλεπα...) περισσότερο basket παρά ποδόσφαιρο, βρήκα κι αυτή την ταινία ενδιαφέρουσα.

Mark Cavendish - Never Enough (2023): Βιογραφική ταινία για έναν από τους καλύτερους ποδηλάτες όλων των εποχών. Τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα, κυρίως διότι εμβαθύνει στη ζωή του Mark και δεν "στέκεται" μόνο στα επιτεύγματά του στην ποδηλασία. Έχει και σημαίνουσα ελληνική συμμετοχή από τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο (@xfader :p).

42 (2013): Βιογραφική ταινία για τον Jackie Robinson, τον πρώτο Αφροαμερικανό παίκτη του baseball. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο μακαρίτης ο Chadwick Boseman - γνωστός για το ρόλο του ως Black Panther, στην ομώνυμη ταινία. Βασικά, μετά τον θάνατο του τελευταίου, τέθηκαν στη διάθεσή μου :)rolleyes:) κάποιες από τις ταινίες του, πέραν αυτών του MCU. Είδα παλαιότερα το "21 bridges" κι έμεινα ευχαριστημένος από την ερμηνεία του. Το ίδιο και σε αυτή την ταινία. Καλή ήταν, παίζει κι ο Harisson Ford - δίνει κι αυτός καλή ερμηνεία.

Dio - Dreamers never die (2022): Βιογραφική ταινία για τον Ronnie James Dio, έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του heavy metal, έχοντας συμβάλει με τη φωνή του σε δίσκους-ορόσημα, όπως το "Rising" των Rainbow, το "Heaven and Hell" των Black Sabbath και το "Holy Diver" του προσωπικού του σχήματος. Προσωπικά, τη βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα τη συνέστηνα σε "ομοϊδεάτες" μου, στον τομέα της μουσικής.

Beckham (2023): Βιογραφική σειρά 4 επεισοδίων για έναν πολυσυζητημένο ποδοσφαιριστή. Όσοι "μεγαλώσατε" με την Manchester United των τελών της δεκαετίας του 1990 και των αρχών της δεκαετίας του 2000, θα την βρείτε ενδιαφέρουσα. A! O Beckham δεν είναι κωλόπαιδο! :)

Gran Turismo (2023): Ταινία βασισμένη σε πραγματική - απίστευτη! - ιστορία. Την βρήκα ενδιαφέρουσα - και να φανταστείτε ότι οι ταινίες με αυτοκίνητα δεν μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Indiana Jones and the dial of Destiny (2023): Ταινία για να περάσει η ώρα, όταν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να δείτε/να κάνετε. Μεγάλη σε διάρκεια (~2.5 ώρες), δεν κάνει "κοιλιά", όμως δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.

Blue Beetle (2023): Υπερ-ηρωική ταινία της DC, με πρωταγωνιστή τον τύπο (πιτσιρικά) από το Cobra Kai. Meh...

Onboard the Transcontinental Race (2019): Σύντομο documentary για ποδηλατική διαδρομή που διασχίζει την Ευρώπη - καλύπτει σχεδόν 4000χλμ. Καθόλη τη διάρκειά της, οι συμμετέχοντες είναι αυτοεξαρτώμενοι, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια ή υποστήριξη. Είναι απίστευτο το τι καταφέρνει ο άνθρωπος με τη δύναμη της θέλησής του.

Icarus (2017):...ή πώς ο ηθελημένος πειραματισμός ενός ποδηλάτη με αναβολικά στεροειδή οδήγησε στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου doping. Τη βρήκα ενδιαφέρουσα και θα τη συνέστηνα για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Extraction 2 (2023): Περιπέτεια, συνέχεια της υπόθεσης που αναπτύχθηκε στο "Extraction (2020)", με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth. Από άλλες του είδους, τη βρήκα πολύ καλύτερη, με περισσότερη αληθοφάνεια. Αξίζει το χρόνο σας - βασικά, δείτε και τις δύο ταινίες.

Collateral Damage (2002): Arnold σε ρόλο εκδικητή για το χαμό της οικογένειάς του από τρομοκρατική ενέργεια. Έχει και twist στο τέλος, μια χαρά ήταν.

End of days (1999): Ταινία για την αλλαγή της χιλιετίας και την επικράτηση του Αντίχριστου στη Γη, με πρωταγωνιστή τον Arnold ο οποίος θέτει υπό την προστασία του την κοπέλα που προορίζεται για "νύφη" του Σατανά; Oh, yes!!!

Criminal Minds: Evolution (2022): Mini series 10 επεισοδίων, συνέχεια της "μητρικής" σειράς "Criminal Minds". Μας άρεσε, διατήρησε τα standards της σειράς το ίδιο ψηλά. Ανανεώθηκε για ακόμα μία season. Ενδιαφέρουσα.

Last edited:

Reaction score
418
Κι εγώ έτσι την πάτησα.
Ούτως ή άλλως περίμενα να δω κάτι χαλαρό, αλλά αυτό με κούρασε.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.707
Είπε ο παραγωγός: "Παιδιά, κάντε το kill bill σε animation". Και έτσι κι έγινε.
Πολύ καλό αποτέλεσμα και το πρώτο επεισόδιο κερασμένο και μέσω YT.

Αναφέρεται στην περίοδο Edo όταν πρωτεύουσα ήταν ακόμη το Κιότο.
Τώρα θα μου πεις, γίνεται σαμουράι να μιλάει αγγλικά;
Τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος. :hunter:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.849
Το είδα όλο τις προάλλες. Μου άρεσε πολύ, ανυπομονώ για τη 2η σεζόν, αν ήταν με ιαπωνική γλώσσα θα ήταν άριστο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.547
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld