- Reaction score
- 136.705
Α ναι, τώρα παρακαλάει ο μοναχοφάης.
Που'σαι Χρυσόστομε;
Που'σαι Χρυσόστομε;
Σωστα , εσκεμμενα δεν προχωρησα σε αναλυσεις και καποιες διαφωνιες με τις μετρησεις του five ( εχω το play 5 2nd) γιατι αφορα το στερεο .Θα συμφωνησω με τον billpeppas στο θεμα στερεο και surroundΣε επιπόλαια ανάγνωση λέει το αντίθετο , ίσως το dsp να κάνει την διαφορά παρόλο που σαν συσκευή απόλυτα υπερτερεί το Five. Θα το μελετήσω
Ναι, αλλά επειδή με ενδιαφέρει και εμένα και εσάς θα κάνω το τέστ για Atmos και θα μοιραστώ οτι άκουσα.Α ναι, τώρα παρακαλάει ο μοναχοφάης.
Που'σαι Χρυσόστομε;
Φυσικά.Σωστα , εσκεμμενα δεν προχωρησα σε αναλυσεις και καποιες διαφωνιες με τις μετρησεις του five ( εχω το play 5 2nd) γιατι αφορα το στερεο .Θα συμφωνησω με τον billpeppas στο θεμα στερεο και surround
Ασχετο αλλα σχετικο : Αυτο το Sonos sub mini εχει μετρηθει απο καποιο σαιτ , youtuber να δουμε τι ψαρια πιανει ?
( Σταθμες , τα χαμηλα του κλπ) ?
Ένα η Δυο σε Stereo ???Σωστα , εσκεμμενα δεν προχωρησα σε αναλυσεις και καποιες διαφωνιες με τις μετρησεις του five ( εχω το play 5 2nd)
NAI, Διάλεξα στην τύχηΑς δοκιμάσει κάποιος με arc αν παίζει tidal Dolby Atmos από tidal tv app.
Παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας.
Όλα σωστά όπως τα λες εκτός το trueplay που είναι για το συγκεκριμένο χώρο.Με τα Five να παίζουν ακροσάριστα, παρά την ύπαρξη σαμπ, αφού προέρχονται από άλλο σετάπ.
Και με την ισοστάθμιση Truplay με τα δεδομένα του άλλου χώρου.
Ναι , κανω καινούργια μέτρηση ακόμα και όταν κουνάω έπιπλα η στρώνω χαλιάΈκανες δηλαδή εκ νέου ισοστάθμιση στα Five στο σαλόνι και έχασες την ισοστάθμιση του γραφείου.
Δυστυχώς δεν αποθηκεύεται η ισοστάθμιση του Trueplay, ώστε να μπορείς να τα επιστρέψεις στον προηγούμενο χώρο χωρίς νέα μέτρηση.
Το Bass Tremble kai Loudness to χρησιμοποιείς και μετα το TruePlay κατά βούλησηTo Trueplay της Sonos το λετε ισοσταθμιση ? Οτι θελει κανει, δεν εχει μπουσουλα
Ολες οι μετρησεις που εχουν γινει ειναι εξαιρετικες χωρις αυτη την αλχημεια .
Το bass , treble κανουν εξαιρετη δουλιτσα αν χρειαστει .
Όχι πως είναι και δύσκολο ή χρονοβόρο το Trueplay, αλλά οι περισσότεροι βαριόμαστε να επαναλαμβάνουμε μετρήσεις.Ναι , κανω καινούργια μέτρηση ακόμα και όταν κουνάω έπιπλα η στρώνω χαλιά
Και εγω πιστεύω οτι ολα τα λεφτά ειναι στην μέτρηση TruePlay με αυτή απο δωμάτιο σε δωμάτιο κανει την διαφορά.@eteokritis
Ένα μόνο Five παλιότερης γενιάς έχεις όλο κι όλο.
Αν είχες ένα μονό One, ακόμα πιο λίγη δουλειά θα έβλεπες να κάνει.
Στήσε πλήρες Sonos σετάπ με subs κτλ και θα δεις ότι το Trueplay κάνει δουλειά.
Όχι πως είναι και δύσκολο ή χρονοβόρο το Trueplay, αλλά οι περισσότεροι βαριόμαστε να επαναλαμβάνουμε μετρήσεις.
Εγω εχω ενα και το Trueplay δεν παιζει σωστα . Τωρα σε πολυκαναλο εχω αποριες :Η Sonos χρησιμoποιει το Trueplay ωστε να ρυθμισει τις εντασεις των ηχειων σε σχεση με την αποσταση ακροαση αυτοματα και ταυτοχρονα κανει και τη ρυθμιση των συχνοτητων σε σχεση με το χωρο ( το ουι ουι ) ?@eteokritis
Ένα μόνο Five παλιότερης γενιάς έχεις όλο κι όλο.
Αν είχες ένα μονό One, ακόμα πιο λίγη δουλειά θα έβλεπες να κάνει.
Στήσε πλήρες Sonos σετάπ με subs κτλ και θα δεις ότι το Trueplay κάνει δουλειά.
Όχι πως είναι και δύσκολο ή χρονοβόρο το Trueplay, αλλά οι περισσότεροι βαριόμαστε να επαναλαμβάνουμε μετρήσεις.
Ως προσωπικη και μονο εκτιμηση το δεχομαι εγω δεν το εχω ακουσει ποτε καλυτεραΚαι εγω πιστεύω οτι ολα τα λεφτά ειναι στην μέτρηση TruePlay με αυτή απο δωμάτιο σε δωμάτιο κανει την διαφορά.
Στην Arc που ακούω ταινίες εχει ουσιαστική διαφορά το TruePlay
εχει μετρηθει ως την ορθοτητα των μετρησεων ?Όχι, αυτόματα τα κάνει όλα μόνο του.
Στο στερεο το trueplay εχει on off ειμαι οκ σε αυτο αλλα να κλεινω τα delays των ηχειων μαζι με το room correction της Sonos ( Trueplay) δεν μπορω να το χωνεψω . Εαν ειναι ετσι δεν το θελω και μου ειχε περασει μια σκεψη.Κλειστό σύστημα προσφέρει η Sonos. Πίστευε και μη ερεύνα.
Αν θέλεις κάτι διαφορετικό, απλά δεν κάνει για σένα η Sonos.