Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.718
Χαιρε thva σε χασαμε για κανα διμηνο ;)
Ελπιζω να συνεχισεις δυναμικος οπως παντα;)

Reaction score
19.439
Ελπιζω να συνεχισεις δυναμικος
Δεν το βλέπω, προβλέπω ή είναι πλέον στις επιδιώξεις μου. Έτσι μπήκα να δώ λίγο τι γίνεται και να απαντήσω σε p.m. και σε κανά-δυο φίλους. Την όποια "δυναμικότητα" θα την κρατάω πλέον για τον ευατό μου που με αποδέχεται και με αγαπάει. Εάν με δείς να "ξανακυλάω" ... να μου επιστήσεις την προσοχή. Ευχαριστώ πάντως. 😍

jag

Reaction score
30.016
Δεν το βλέπω, προβλέπω ή είναι πλέον στις επιδιώξεις μου. Έτσι μπήκα να δώ λίγο τι γίνεται και να απαντήσω σε p.m. και σε κανά-δυο φίλους. Την όποια "δυναμικότητα" θα την κρατάω πλέον για τον ευατό μου που με αποδέχεται και με αγαπάει. Εάν με δείς να "ξανακυλάω" ... να μου επιστήσεις την προσοχή. Ευχαριστώ πάντως. 😍
Ποιός σε πλήγωσε βρε θηρίο...; :oops:

Αν και εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα. :p

Reaction score
19.439
Ποιός σε πλήγωσε βρε θηρίο...; :oops:

Αν και εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα. :p
Κάποιοι αλλά πειρσσότερο μου στοιχισε αυτό που έκανες εσύ .... που σου έκανα δυο αναφορές με κλήση για απάντηση και με έγραψες. Ε, αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. :D

jag

Reaction score
30.016
Κάποιοι αλλά πειρσσότερο μου στοιχισε αυτό που έκανες εσύ .... που σου έκανα δυο αναφορές με κλήση για απάντηση και με έγραψες. Ε, αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. :D
Δεν είδα τίποτα :idk: ποια κληση, πότε ;

Reaction score
19.439
Happy night

Αυτή είναι καλή. Μου την έμαθε ο ανηψιός μου. :D

Ήρθε να ακούοουμε μουσική στο γαμάτο (πολλών χιλιάδων ευρώ) σύστημά μου o_O :D ....και μετά απο δύο τραγούδια που του έβαλα άρχισε να μου βάζει απο το youtube βιντεάκια της Μονίκ και κάτι άλλων τράπερ χα χα. Και φυσικά του άρεσε περισσότερο το μπάσο. :D:D

Καλά περάσαμε. Μου έβαλε και έναν Ρώσο τράπερ που μου άρεσε, χα χα.

Reaction score
19.439
Αυτή είναι καλή. Μου την έμαθε ο ανηψιός μου. :D

Ήρθε να ακούοουμε μουσική στο γαμάτο (πολλών χιλιάδων ευρώ) σύστημά μου o_O :D ....και μετά απο δύο τραγούδια που του έβαλα άρχισε να μου βάζει απο το youtube βιντεάκια της Μονίκ και κάτι άλλων τράπερ χα χα. Και φυσικά του άρεσε περισσότερο το μπάσο. :D:D

Καλά περάσαμε. Μου έβαλε και έναν Ρώσο τράπερ που μου άρεσε, χα χα.
Αυτά που γράφω μεταξύ μας, ΟΚ ; Μην τα μάθει ο Prince. Θα με αποκληρώσει και θα μου απευθύνεται (μιλάει) με μισό μάτι. :D
Avec plaisir. :)

Καλώς επανήλθες!
Επανήλθα ;

Νομίζεις.

Απλώς μπήκα να απευθυνθώ σε λίγα άτομα που είναι νορμάλ και να πω τα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια. Μην με περάσουν και για αντικοινωνικό (και ας είμαι).

jag

Reaction score
30.016
Κατά καιρούς μου βάζουν κι εμένα διάφοροι νέοι συγγενείς τραπ, πλάκα έχει.
Beyonce for you

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.903
Επανήλθα ;

Νομίζεις.

Απλώς μπήκα να απευθυνθώ σε λίγα άτομα που είναι νορμάλ και να πω τα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια. Μην με περάσουν και για αντικοινωνικό (και ας είμαι).
άντε ωραία....του χρόνου πάλι δηλαδή? :biggrin:

Reaction score
19.439
από πότε να μετρήσω?
Ε, κάτσε ρε παιδί μου. Μόνο του Μπαρλά είναι μεγάλα πόστ.

Αλλά εντάξει τώρα που μου απευθύνεσαι εσυ και ο Ολύμπιος βοηθάει ... να επισπευσθεί η αποχώρηση. Ούτε τις απαντήσεις δεν θα κάτσω να δώ.

Τι κάνει το χωριό πάνω ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.958
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid