Timaras
- Reaction score
- 2.132
Δηλαδή στο 60μελο ας πούμε δεν βάζεις ούτε 1 booster ολόκληρο?2% είμαι τα τελευταία 10 χρόνια
Δηλαδή στο 60μελο ας πούμε δεν βάζεις ούτε 1 booster ολόκληρο?2% είμαι τα τελευταία 10 χρόνια
Ακριβώς.Δηλαδή στο 60μελο ας πούμε δεν βάζεις ούτε 1 booster ολόκληρο?
Ναι, δηλαδή 10mg/ml νικοτίνη με τσιγαρίσια ( mtl ) τζούρα. Αν και κάπου τα σκ@τωσα, πρέπει να μου βγήκε κάπου στο 1.2%. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης, anyway!1% ?
0.2%, δηλαδή 2mg/ml. Και κρίνοντας απο τον αεράτο ατμοποιητή σου, απόλυτα λογικό.2% είμαι τα τελευταία 10 χρόνια
Ημερήσια κατανάλωση γύρω στα 30ml
Λογικό να θέλεις τόσο λίγη νικοτίνη ( 2 gm/ml ) σε αεράτο ατμοποιητή. Δεδομένου ότι η τζούρα πηγαίνει ατόφια στον πνεύμονα και δεν "φιλτράρει" τη νικοτίνη το στόμα, οτιδήποτε παραπάνω θα σε έκανε να βλέπεις αστράκια. Θυμάμαι παλιά, τότε που είχα και αεράτους ατμοποιητές, κατά λάθος έβαλα 6άρι υγρό στον αεράτο και την άκουσα στερεοφωνικά.Ήμουν καπνιστής για 25 χρόνια, ατμιζω 10 χρόνια, από τη πρώτη στιγμή είχα μεγάλο πρόβλημα με τη νικοτίνη, ξεκίνησα όπως όλοι με αυξημένη νικοτίνη αλλά μετά από κάνα δγιό μήνες άρχισα να τη ελαττώνω γιατί με ενοχλούσε, σαν να με ζαλίζε, δεν μπορούσα να απολαύσω τη τζούρα και τέτοια, ξέρς!!
Τότε μπήκαν στη ζωήμ οι ντρίπερ, μπόλικη ατμοποίηση, χορταστική τζούρα με ελάχιστη νικοτίνη. Βέβαια όλο αυτό δεν βοηθάει στη οικονομία αλλά τι να κάνς, να κάτς να μαλώντς?
Εγώ έχω ένα κλώνο taigun gt3 ( έκδοση mini ) και ένα γνήσιο kayfun v5. Τσιγαρίσια τζούρα και πιπίλα κανονικά, με 10mg/ml υγρό κάνω γύρω στα 6ml καθημερινά, με αντίσταση 1.3Ω στα 18w.11+ χρόνια εγώ, ο Ζιζικ θυμάται με ακρίβεια σίγουρα.
Κι εγώ περίπου τα ίδια με τη νικοτίνη.
Η διαφορά μας η τεράστια είναι στους ατμοποιητές:
Εγώ ατμίζω με τσιγαρίσιο στο 1 Ohm , προσοχή, όχι 0,1 στα 12 watt περίπου 12-14 ml την ημέρα.