EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
5.392
Υπάρχει διαφορά στην ηχητική απόδοση μεταξύ Α6 και Α8; Γιατί βλέπω ότι βασίζονται σε τελείως διαφορετικά dac (ESS vs AKM). Θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει να υπάρχει διαφορά.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.774
Υπάρχει διαφορά στην ηχητική απόδοση μεταξύ Α6 και Α8; Γιατί βλέπω ότι βασίζονται σε τελείως διαφορετικά dac (ESS vs AKM). Θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει να υπάρχει διαφορά.
Μετράνε εξαιρετικά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κρίκους της αλυσίδας των περισσότερων. Ειδικά του χώρου, αλλά και των ηχείων. Άλλοι δεν έχουν σαμπς, τι να λέμε τώρα.
Σε αυτό το ψηλό επίπεδο διαφάνειας, δεν θα με απασχολούσε καθόλου η «διαφορά», θα κοιτούσα μόνο τα features

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.457
Εκτός από την ηχητική απόδοση, που (υποκειμενικά) δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω και φυσικά τις εξαιρετικές αντικειμενικά μετρήσεις τους, μετράνε επίσης οι ευκολίες, ο τρόπος λειτουργίας και η ταχύτητα ανταπόκρισης, που μέχρι σήμερα μόνο σε ακριβότερα AURENDER, είχαμε «ματαξαναδεί» ….

εδώ μια γεύση …:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Να πούμε ότι όλος αυτός ο χειρισμός ακόμα και από μια ικανοποιητικά μεγάλη οθόνη είναι αρκετά δύσκολος για τους πρεσβύωπες, με τα τα γυαλιά και σε λειτουργία cast από το tablet η εμπειρία παραμένει ταχύτατη χωρίς lag.
Τη οθόνη τη άγγιξα αρχικά για τη εγκατάσταση του δικτύου, ποτέ ξανά.

Reaction score
5.355
Γρήγορο, τι να σου πω, 26 δευτερόλεπτα αναμονή να ξεκινήσει, χωρίς δυνατότητα standby και χωρίς wake on lan. Και ξεχνάει και πριν πού ήταν.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Σε όλα τα παραπάν έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά αυτό που ξεχνάει που ήταν, ωστόσο έχω βάλει στα αγαπημένα τους σταθμούς που ακούω πχιο συχνά και γίνετε κάπως άμεσα η ακρόαση.
Εμένα προσωπικά με λείπει η λειτουργία standby ή off εφόσον είναι ανοιχτό και δεν κάνεις ακρόαση. Θα ήθελα μετά από κάποιες ώρες να κλείνει μαναχότ, όπως συμβαίνει ας πούμε στις σύγχρονες tv.
Τη άλλη φορά έφυγα από το σπίτι, ξέχασα να το κλείσω γιατί ήταν με κλειστή οθόνη και δεν το πρόσεξα και έμεινε ανοιχτό το μηχάνημα 5 μέρες σερί. Ελπίζω να συμπεριληφθεί σε κάποιο μελλοντικό update

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.564
Το μηχανημα (Α8 )πραγματικα κενταει ηχητικα....ειχα καιρο να καψουρευτω εργαλειο για το στερεο...και τελικα η R2R προενισχυση του ειναι εξαιρετη (απροσμενα για μενα θα ελεγα)και σε συνεργεια με τα διπλα Femto clocks ,το διπλο ξεχωριστο τροφοδοτικο ,το ολοφρεσκο μετα την φωτια Pro Dac chipset της ΑΚΜ και φυσικα τα πολυ προσεγμενα υλικα (κανενα αγνωστο εξαρτημα απο θεμα εταιριων )δινουν στον χρηστη ενα ολοκληρωμενο combo που χωραει σε ολα τα σπιτια ....και αν στο μελλον θες να παιξεις η συσκευη ειναι 3 σε 1 και μπορεις να τν κρατησεις και ως streamer και να καρφωσεις αλλο dac που γουσταρεις (ασχετα εαν η συγκεκριμενη υλοποιηση στο θεμα ειδικα του κονβερτορα ειναι κορυφαια )η ακομα και να το κρατησεις ως dac-streamer και να καρφωσεις σε καποιον προ.....μονο μπραβο εχω να πω στα μαγκακια που εδωσαν πολλα στον καταναλωτη με μια τετοια μηχανη σε πολυ πολυ νορμαλ τιμη και μια πανεξυπνη υλοποιηση!

Αν τωρα κατεβαζοντας το Room wizard και με την χρηση ενος μικροφωνου Minidsp UMIC και το REW φυσικα χρησιμοποιησεις το DSP -EQ -FIR-DELAY -που σου δινει το Α6 και το Α8 τοτε μονο για μια πανεξυπνη υλοποιηση μιλαμε που μπορεις να κανεις τις αναλογες διορθωσεις απο τα οποια προβληματα μπορει να εχει ο εκαστοτε χωρος ακροασης!
Το κυριοτερο για μενα ειναι οτι το μηχανημα παιζει.......παιζει πολυ καλα!!!!!

Για μενα το μονο που λειπει ειναι η εξοδος για sub...
Eιμαι ομως σιγουρος οτι στο επομενο μηχανημα τους πχ Α10 θα δουμε και sub out και πολυ σιγουρα θα πανε και πρεπει με χιλια να πανε σε μια immersive υλοιποηση και να κλεισουν πολλα σπιτακια που το εχουν χεσει με τις τιμες και ζητανε ενα μικρο διαμερισμα να δωσεις για να παρεις μια τετοια μηχανη οπως το Α8 .....πολλα ομως σπιτακια.....

Reaction score
50
Παρακαλώ προσθέστε και τα δικά μου υπερθετικά σχόλια γι αυτή τη μοναδική μηχανή παραγωγής μουσικών συγκινήσεων που λέγεται Α8.. Θέλω να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία και ιδιαίτερα τον Γιώργο που μου έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσω ήχο και λειτουργικότατο application
ΥΓ 1 Η αυτόματη παύση με χρονοκαθυστερηση προβλέπεται στο μενού της εφαρμογής
ΥΓ2 Παρακαλώ για την γνώμη όλων ποιο φίλτρο προτιμάτε ;
ΥΓ3 Όταν υπάρχει ΑΚΜ για κάθε καλόπιστο κ ποιοτικό ακροατή η διαφορά ακούγεται απο μόνη της Τα αλλά είναι απλά …. τσιπάκια .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Και τα ESS Sabre που έχει το Α6;
Είσαι σε φάση αγοράς ανάμεσα σε A6 ή Α8?
Είδα που ρώτησες και πιο πάνω γιαυτό ρωτάω.
Ηχητικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Α6, προφανώς το Α8 θα παίζει καλύτερα, αν η διαφορά στη τιμή δεν είναι πρόβλημα πας στο Α8.
Για μένα όπως ξανά έχω γράψει η άκυρη επιλογή είναι το Α6 ΜΕ, η eversolo πυροβόλησε τα ποδάρια της βγάζοντας αυτή τη έκδοση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Και ξεχνάει και πριν πού ήταν.
Αυτό μετά τη v 1.2.50 δεν ισχύει πλέον, μόλις το άνοιξα και ξεκίνησε να παίζει από εκεί που το άφησα.
Γενικά με τα update γίνετε συνέχεια όλο και καλύτερο το μηχάνημα

Reaction score
5.392
Είσαι σε φάση αγοράς ανάμεσα σε A6 ή Α8?
Είδα που ρώτησες και πιο πάνω γιαυτό ρωτάω.
Ηχητικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Α6, προφανώς το Α8 θα παίζει καλύτερα, αν η διαφορά στη τιμή δεν είναι πρόβλημα πας στο Α8.
Για μένα όπως ξανά έχω γράψει η άκυρη επιλογή είναι το Α6 ΜΕ, η eversolo πυροβόλησε τα ποδάρια της βγάζοντας αυτή τη έκδοση.
Το eversolo το σκέφτομαι μόνο σαν streamer. Dac έχω εξωτερικό R2R Denafrips Pontus 12th (που σε σύγκριση με AKM AK4490 που έχω επίσης δεν έχει καμμιά σχέση στην ποιότητα αναπαραγωγής-υπέρ του R2R).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Άρα το πράμα είναι ξεκάθαρο, πας στο Α6 και κουμπώνεις πάνω το δικό dac.
Έτσι το ξεκίνησα και εγώ, κατέληξα όμως να τα κάνω όλα από το A6 επειδή ήταν ελάχιστη η ηχητικά η διαφορά με το παλιό dac που διαθέτω, μετα το τελευταίο update και τη προσθήκη του EQ διόρθωσα ότι πρόβλημα αντιμετώπιζα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Αγοράστε από τους φίλους μας το παρακάτω άλμπουμ με ημερομηνία 26-ιαν-24.
Είναι λίγο μεγάλο το αρχείο αλλά ηχητικά πραγματικά αξίζει.
Screenshot_2024-02-05-15-09-07-318_com.eversolo.control-edit.jpg

Reaction score
50
Καλημέρα συν - χομπίστες να σας μεταφέρω μία Απόλυτα Προσωπική Εμπειρία : Είχα το Dac R2R Denafrips Pontus 12th Μουσικά και ηχητικά καμία σχέση με το ενιαίο σύνολο της Eversolo. Και επειδή -όπως όλοι μας - έχω τις θετικές προκαταλήψεις μου τα ρολόγια και αυτό το ηχητικό θαύμα του αντι - sabre μετώπου που λέγεται AKM AK4490 πιστεύω πως τίποτε δεν είναι τυχαίο. Τη οικονομική διαφορά που λέγεται καλώδιο ρεύματος - coaxial κλπ κατλαβαίνετε γιατί έχουμε τον παγκόσμιο νικητή όλω των τεστ (τουλάχιστον για το σήμερα 2023 - 2024) Είμαστε πάντα έτοιμοι για τα νέα επιτεύγματα της Κινέζικης βιομηχανίας που έχει πολύ μπροστά (Και επιεδή μόνο η πράξη επιβεβαιώνει τη θεωρία έδωσα ρπόσφατα και Chord και Denafrips ! Long live the new king !!
Και επειδή μόνο αν ακούς πείθεσαι θεωρώ το Α6 Mαster Edition αξιζει τα ελφτά της διαφοράς του από την απλή έκδοση (λυπάμαι αν δυσαρεστώ κάποιους αλλά η αλήθεια που βιώνει ο καθένας μας σε αυτό το χόμπυ πρέπει να λέγεται με θάρρος και παρρησία !!)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Εγω ανέφερα ότι το A6 ME δεν αξίζει, τιμολογιακά όμως. Στα 1300€ για το master edition παίρνεις άλλα ρολόγια μαναχά.
Δεν νομίζω ότι αξίζει τα +400€, οπότε για εμένα υπάρχει το Α6 που τα κάνει όλα και συμφέρει, και το Α8 που δίνει τα πάντα απλόχερα.

sps

Reaction score
538
Αγοράστε από τους φίλους μας το παρακάτω άλμπουμ με ημερομηνία 26-ιαν-24.
Είναι λίγο μεγάλο το αρχείο αλλά ηχητικά πραγματικά αξίζει. View attachment 321174
Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ου αγόρασες δεν σου είδαν ότι είναι rip βινυλίου.
Το Pink Floyd Records – PFRLP14 του 2016 με Technics SL 1200 και κεφαλή Gold Note Tuscany με phono Gold Note PH 10.
Την μετατροπή την 'εκαναν με RME ADI 2 FS Pro R Black Edition και μάλιστα το πείραξαν με Vinylstudio.

??????????

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Ναι βρε, dsf είναι το αρχείο, τα μελετάω όλα αυτά πριν αγοράσω. Σε σχέση όμως με άλλα αρχεία του ίδιου άλμπουμ (που λατρεύω) στο ίδιο μαγαζί παίζει καλύτερα, δεν το αγοράζεις να μας πεις και τη θκιάς γνώμη?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.171
Νεότερο μέλος
GBOUGAS