- Reaction score
- 5.392
Υπάρχει διαφορά στην ηχητική απόδοση μεταξύ Α6 και Α8; Γιατί βλέπω ότι βασίζονται σε τελείως διαφορετικά dac (ESS vs AKM). Θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει να υπάρχει διαφορά.
Μετράνε εξαιρετικά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κρίκους της αλυσίδας των περισσότερων. Ειδικά του χώρου, αλλά και των ηχείων. Άλλοι δεν έχουν σαμπς, τι να λέμε τώρα.Υπάρχει διαφορά στην ηχητική απόδοση μεταξύ Α6 και Α8; Γιατί βλέπω ότι βασίζονται σε τελείως διαφορετικά dac (ESS vs AKM). Θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει να υπάρχει διαφορά.
Και τα ESS Sabre που έχει το Α6;Παρακαλώ προσθέστε και τα δικά μου υπερθετικά σχόλια γι αυτή τη μοναδική ς Τα αλλά είναι απλά …. τσιπάκια .
Είσαι σε φάση αγοράς ανάμεσα σε A6 ή Α8?Και τα ESS Sabre που έχει το Α6;
Αυτό μετά τη v 1.2.50 δεν ισχύει πλέον, μόλις το άνοιξα και ξεκίνησε να παίζει από εκεί που το άφησα.Και ξεχνάει και πριν πού ήταν.
Το eversolo το σκέφτομαι μόνο σαν streamer. Dac έχω εξωτερικό R2R Denafrips Pontus 12th (που σε σύγκριση με AKM AK4490 που έχω επίσης δεν έχει καμμιά σχέση στην ποιότητα αναπαραγωγής-υπέρ του R2R).Είσαι σε φάση αγοράς ανάμεσα σε A6 ή Α8?
Είδα που ρώτησες και πιο πάνω γιαυτό ρωτάω.
Ηχητικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Α6, προφανώς το Α8 θα παίζει καλύτερα, αν η διαφορά στη τιμή δεν είναι πρόβλημα πας στο Α8.
Για μένα όπως ξανά έχω γράψει η άκυρη επιλογή είναι το Α6 ΜΕ, η eversolo πυροβόλησε τα ποδάρια της βγάζοντας αυτή τη έκδοση.
Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ου αγόρασες δεν σου είδαν ότι είναι rip βινυλίου.Αγοράστε από τους φίλους μας το παρακάτω άλμπουμ με ημερομηνία 26-ιαν-24.
Είναι λίγο μεγάλο το αρχείο αλλά ηχητικά πραγματικά αξίζει. View attachment 321174