Δίαιτα

Reaction score
6.530
Γατακια,,, 8-16 (αυτο στο περιπου , μπορει και 18, μπορει και 14 ωρες δεν τα υπολογιζω , απλα δεν τρωω πρωινο)
τα τελευταια 5+ χρονια δε θυμαμαι κιολας , δε θελω να κανω υπολογισμους σε ρουτινιαρικα πραματα...
Τα τελευταια δυο χρονια, δυο φορες /χρονο αφαγια 1. (48 ωρες) 2. (72-96 ωρες*)
*Αναλογως ρεπο εργασιων , συνηθως μεγαλη εβδομαδα συνδιαζοντας νηστεια .Αυτα με πολυ νερο, και τσαι-καφε σκετα φυσικα.
Το ψωμι δεν τρωω , εκτος και εαν κατσει σε ταβερνα ψητο με λαδοριγανη η ντακους :sneaky:
2-3 φορες 5-8 χιλιομετρα χαλαρο στο 6'+ και περπατημα εαν και οποτε , οταν ανοιξει ο καιρος κολυμπι.
1.72 στα 70-73 μαξ κιλα χρονια τωρα.

Reaction score
5.585
Για αυτό σήμερα το απόγευμα με το ποδήλατο έφαγα, 4 μπιφτέκια, μια σαλάτα και δγιό κομμάτια πίτσα. Θα μπορούσα να φάω άλλο τόσο, θα ήταν όμως λάθος.
View attachment 322455
!!!!!!! 36,3Km/H μέση ταχύτητα!!! Μιλάμε για σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου επίδοση! Ακόμη και σε αυτή την flat διαδρομή πρόκειται για εξαιρετική επίδοση!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
!!!!!!! 36,3Km/H μέση ταχύτητα!!! Μιλάμε για σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου επίδοση! Ακόμη και σε αυτή την flat διαδρομή πρόκειται για εξαιρετική επίδοση!
Τη ίδια προπόνηση σε άλλο ρυθμό τη ολοκληρώνω με 38km/h avg και 300watt avg. :)
Το θέμα μας όμως εδώ είναι να βοηθήσουμε τα μπαρμπάδια της παρέας να χάσουν βάρος με ανώδυνο τρόπο :biggrin:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.498
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - και ουδέποτε θα υπάρξει.
Παρών. Έχω χάσει 15 πόντους στη μέση σε 1,5 χρόνο.
Με 16/8 έξι μέρες τη βδομάδα, περπάτημα 6-7.000 βήματα 5-7 μέρες (αναλόγως διαθέσιμου χρόνου) και όχι πολλή γυμναστική. Κυρίως πουσάπς και κοιλιακούς (όχι κανένα τρομερό ζόρι) 3-4 φορές τη βδομάδα. Το μόνο που άλλαξα στη διατροφή μου είναι ότι έκοψα εντελώς τη (λίγη ήταν) ζάχαρη στον καφέ. Πίστεψέ με, δεν νοιώθω να στερούμαι τίποτα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.153
Παρών. Έχω χάσει 15 πόντους στη μέση σε 1,5 χρόνο.
Με 16/8 έξι μέρες τη βδομάδα, περπάτημα 6-7.000 βήματα 5-7 μέρες (αναλόγως διαθέσιμου χρόνου) και όχι πολλή γυμναστική. Κυρίως πουσάπς και κοιλιακούς (όχι κανένα τρομερό ζόρι) 3-4 φορές τη βδομάδα. Το μόνο που άλλαξα στη διατροφή μου είναι ότι έκοψα εντελώς τη (λίγη ήταν) ζάχαρη στον καφέ. Πίστεψέ με, δεν νοιώθω να στερούμαι τίποτα.
Το ίδιο πράγμα λέμε. Παρών, επίσης. 16-8 καθημερινά, εδώ και ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό, μπορεί και πάνω από 5 χρόνια. Ύψος 182, βάρος 74-76 κιλά, όσα ήμουν 20 ετών. Δεν κάνω βήματα και ούτε τα μετράω, δεν χρειάζεται. Σωματική άσκηση 2-4 φορές την εβδομάδα, συνολικά περίπου 2-4 ώρες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Πφφφ... μέχρι τα 20.000 του Μάρκου... :biggrin:

Τόσα βήματα κάνω συνήθως στη δλειά σε πολύ ενεργή κατάσταση μέσα σε όλο το εργάσιμο.
Εγώ τον πιστεύω, και αυτό επειδή έχουμε το ίδιο σκουπάκι :lolsign:

gid

Reaction score
9.620
Όλοι εσείς που έχετε πολύ καλό βάρος, και πολύ καλή φυσική κατάσταση, μήπως,... ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να ευγνωμονείτε τα έρμα τα γονίδιά σας;;;; Αντί να ευλογείτε τα γένια σας;;; Και να διαγκωνίζεστε ποιος την έχει μεγαλύτερη;;; (τζάμπα κιόλας, ο Μάρκου έχει ήδη στεφθεί βασιλιάς)

Νομίζετε, μήπως, πως άλλοι δεν κάνουν ό,τι κάνετε κι εσείς, λαμβάνοντας τα τρία τους ως απόκριση;;;

Reaction score
20.158
Τι τσακώνεστε πάλι εδώ ; Το θέμα στους ανθρώπους είναι και DNA αλλά και διατροφής. Εκτός απο τον @bretsos που είναι εξωγήινος με τις επιδόσεις του. :D 😍

Βέβαια εάν κόψεις το βραδυνό όπως κάνει ο Μάρκου φτάνει (για αδυνάτισμα ...όχι κατ΄ανάγκην για υγεία βέβαια) σε ένα υγιή μεταβολισμό άσχετως ηλικίας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Τι τσακώνεστε πάλι εδώ ; Το θέμα στους ανθρώπους είναι και DNA αλλά και διατροφής. Εκτός απο τον @bretsos που είναι εξωγήινος με τις επιδόσεις του. :D 😍
Το έχω ξανά πει, δεν είμαι εγώ εξωγήινος, εσείς είστε γήινοι και μάλιστα μιας χώρας που έχει πρωθυπουργό τον Κούλη :roflmao:
Εγώ φρόντισα και σήμερα το σώμα μου, εσείς?
Screenshot_2024-02-17-15-51-39-848_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2024-02-17-15-52-06-105_com.strava-edit.jpg

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.498
Όλοι εσείς που έχετε πολύ καλό βάρος, και πολύ καλή φυσική κατάσταση, μήπως,... ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να ευγνωμονείτε τα έρμα τα γονίδιά σας;;;; Αντί να ευλογείτε τα γένια σας;;; Και να διαγκωνίζεστε ποιος την έχει μεγαλύτερη;;; (τζάμπα κιόλας, ο Μάρκου έχει ήδη στεφθεί βασιλιά

Νομίζετε, μήπως, πως άλλοι δεν κάνουν ό,τι κάνετε κι εσείς, λαμβάνοντας τα τρία τους ως απόκριση;;;
Σε ό, τι με αφορά, ο μόνος λόγος που έγραψα ήταν για να δείξω ότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις λίγα απλά πραματάκια για την υγεία σου. Αυτό ακριβώς που έλεγα πρόσφατα σε φίλο που τού βρήκαν διάφορα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Το πράμα είναι απλό, ξεκινάς μια άσκηση που σου τραβά το ενδιαφέρον, μια άσκηση που σε κάνει να ξεχνιέσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, των προβλημάτων, του άγχους και με συνέπεια έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα. Μετά από αυτό έχεις σαν κίνητρο, τη καλή φυσική κατάσταση, τη ευεξία, τη αλλαγή της ψυχολογίας και της διάθεσης, όλα παίρνουν το δρόμος τους, γίνεται συνήθεια και τρόπος ζωής. ;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS