JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.550
Είσαι τόσο καραγκιόζης που αρνούμαι να σου απαντήσω
!!!!!!! 36,3Km/H μέση ταχύτητα!!! Μιλάμε για σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου επίδοση! Ακόμη και σε αυτή την flat διαδρομή πρόκειται για εξαιρετική επίδοση!Για αυτό σήμερα το απόγευμα με το ποδήλατο έφαγα, 4 μπιφτέκια, μια σαλάτα και δγιό κομμάτια πίτσα. Θα μπορούσα να φάω άλλο τόσο, θα ήταν όμως λάθος.
View attachment 322455
Τη ίδια προπόνηση σε άλλο ρυθμό τη ολοκληρώνω με 38km/h avg και 300watt avg.!!!!!!! 36,3Km/H μέση ταχύτητα!!! Μιλάμε για σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου επίδοση! Ακόμη και σε αυτή την flat διαδρομή πρόκειται για εξαιρετική επίδοση!
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - και ουδέποτε θα υπάρξει.να χάσουν βάρος με ανώδυνο τρόπο
Παρών. Έχω χάσει 15 πόντους στη μέση σε 1,5 χρόνο.Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - και ουδέποτε θα υπάρξει.
Πφφφ... μέχρι τα 20.000 του Μάρκου...περπάτημα 6-7.000 βήματα
Το ίδιο πράγμα λέμε. Παρών, επίσης. 16-8 καθημερινά, εδώ και ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό, μπορεί και πάνω από 5 χρόνια. Ύψος 182, βάρος 74-76 κιλά, όσα ήμουν 20 ετών. Δεν κάνω βήματα και ούτε τα μετράω, δεν χρειάζεται. Σωματική άσκηση 2-4 φορές την εβδομάδα, συνολικά περίπου 2-4 ώρες.Παρών. Έχω χάσει 15 πόντους στη μέση σε 1,5 χρόνο.
Με 16/8 έξι μέρες τη βδομάδα, περπάτημα 6-7.000 βήματα 5-7 μέρες (αναλόγως διαθέσιμου χρόνου) και όχι πολλή γυμναστική. Κυρίως πουσάπς και κοιλιακούς (όχι κανένα τρομερό ζόρι) 3-4 φορές τη βδομάδα. Το μόνο που άλλαξα στη διατροφή μου είναι ότι έκοψα εντελώς τη (λίγη ήταν) ζάχαρη στον καφέ. Πίστεψέ με, δεν νοιώθω να στερούμαι τίποτα.
Πφφφ... μέχρι τα 20.000 του Μάρκου...![]()
Δεν νομίζουμε. Είμαστε σίγουροι.Νομίζετε, μήπως, πως άλλοι δεν κάνουν ό,τι κάνετε κι εσείς, λαμβάνοντας τα τρία τους ως απόκριση;;;
Το έχω ξανά πει, δεν είμαι εγώ εξωγήινος, εσείς είστε γήινοι και μάλιστα μιας χώρας που έχει πρωθυπουργό τον ΚούληΤι τσακώνεστε πάλι εδώ ; Το θέμα στους ανθρώπους είναι και DNA αλλά και διατροφής. Εκτός απο τον @bretsos που είναι εξωγήινος με τις επιδόσεις του.![]()
![]()
Σε ό, τι με αφορά, ο μόνος λόγος που έγραψα ήταν για να δείξω ότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις λίγα απλά πραματάκια για την υγεία σου. Αυτό ακριβώς που έλεγα πρόσφατα σε φίλο που τού βρήκαν διάφορα.Όλοι εσείς που έχετε πολύ καλό βάρος, και πολύ καλή φυσική κατάσταση, μήπως,... ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να ευγνωμονείτε τα έρμα τα γονίδιά σας;;;; Αντί να ευλογείτε τα γένια σας;;; Και να διαγκωνίζεστε ποιος την έχει μεγαλύτερη;;; (τζάμπα κιόλας, ο Μάρκου έχει ήδη στεφθεί βασιλιά
Νομίζετε, μήπως, πως άλλοι δεν κάνουν ό,τι κάνετε κι εσείς, λαμβάνοντας τα τρία τους ως απόκριση;;;
Αρκεί να φέρνουν αποτέλεσμα....Σε ό, τι με αφορά, ο μόνος λόγος που έγραψα ήταν για να δείξω ότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις λίγα απλά πραματάκια για την υγεία σου.