- Reaction score
- 102.626
Κατα τα άλλα η ανεργία είναι κάτω από 10% !!! Εδώ για πλάκα είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάποιον για μιά μακέτα και έστειλαν χιλιάδες!!!!!!Άντε πάλι.
Χιλιάδες βιογραφικά για εργασία στο Ελληνικό υπεραυτοκίνητο - NewsAuto.gr
Πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Πανόπουλος, ο δημιουργός του Chaos, ανήρτησε στο διαδίκτυο μια αγγελία για την πρόσληψη συνεργατών. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.www.newsauto.gr
Κατα τα άλλα η ανεργία είναι κάτω από 10% !!! Εδώ για πλάκα είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάποιον για μιά μακέτα και έστειλαν χιλιάδες!!!!!!
Να υποθέτω ότι δεν έχετε διαβάσει τα βιογραφικά που έστειλαν. Γιατί μπορεί κι αυτά να είναι μακέτα!Κατα τα άλλα η ανεργία είναι κάτω από 10% !!! Εδώ για πλάκα είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάποιον για μιά μακέτα και έστειλαν χιλιάδες!!!!!!
Προφανώς τρολιά ήταν η όλη ιστορία, όπως και το αυτοκίνητο. Εδώ η Bugatti με 8.000k / 16v και 4 turbo και δε μπορεί να βγάλει πάνω από 1400 άλογα, το Χάος ΔΙΧΩΣ να υπάρχει ακόμη μηχανή (κομμάτια βλέπουμε) θα μπορέσει να βγάλει 4x ιπποδύναμη με τα μισά κυβικά. Θυμίζει το back to the future αυτό, απλά ψάχνουν τον επιστήμονα με αγγελία......Να υποθέτω ότι δεν έχετε διαβάσει τα βιογραφικά που έστειλαν. Γιατί μπορεί κι αυτά να είναι μακέτα!
Την πήρε από κάποιο σπίτι?...
Και επίσης όταν πήρε μια τηλεόραση με 3D .....
αυτό πάλι μου θυμίζει φάση, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980, σε ένα καφέ-ουφάδικο απέναντι από το γήπεδο του ΜΠαοκ, με εμένα -μαθητή του γυμνασίου ή α΄ λυκείου το πολύ- να παίζω τέτρις και να ακούω συζήτηση δυο μεσηλίκων παραδίπλα, να προτρέπει ο ένας τον άλλο να πάει να κάνει τριαξονική, που σου τα δείχνει, λέει, όλα: τα νεφρά, το συκώτι, τον μπ@@τζο κλπ. Μιλάμε για φρασεολογία λιμενεργατών και παρακάτω.Και επίσης όταν πήρε μια τηλεόραση με 3D μου είπε ότι πήρε τριφασική τηλεόραση.
Πολύ πιθανό. Δεν είχε κουτί όταν την έφερε.Την πήρε από κάποιο σπίτι?
Οπότε δεν είχε το εγχ. χρήσης να διαβάσει τι είναι το 3DΠολύ πιθανό. Δεν είχε κουτί όταν την έφερε.