Εδώ γελάμε

Reaction score
1.029
Άντε πάλι.

Κατα τα άλλα η ανεργία είναι κάτω από 10% !!! Εδώ για πλάκα είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάποιον για μιά μακέτα και έστειλαν χιλιάδες!!!!!! :gamer:

ika

News
Reaction score
15.326

TGD

Reaction score
9.012
Κατα τα άλλα η ανεργία είναι κάτω από 10% !!! Εδώ για πλάκα είπε ο άνθρωπος ότι θέλει κάποιον για μιά μακέτα και έστειλαν χιλιάδες!!!!!! :gamer:
Να υποθέτω ότι δεν έχετε διαβάσει τα βιογραφικά που έστειλαν. Γιατί μπορεί κι αυτά να είναι μακέτα!

Reaction score
1.029
Να υποθέτω ότι δεν έχετε διαβάσει τα βιογραφικά που έστειλαν. Γιατί μπορεί κι αυτά να είναι μακέτα!
Προφανώς τρολιά ήταν η όλη ιστορία, όπως και το αυτοκίνητο. Εδώ η Bugatti με 8.000k / 16v και 4 turbo και δε μπορεί να βγάλει πάνω από 1400 άλογα, το Χάος ΔΙΧΩΣ να υπάρχει ακόμη μηχανή (κομμάτια βλέπουμε) θα μπορέσει να βγάλει 4x ιπποδύναμη με τα μισά κυβικά. Θυμίζει το back to the future αυτό, απλά ψάχνουν τον επιστήμονα με αγγελία......

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.779
Μου θυμίσατε έναν γείτονα γύφτο που είχε ένα ντάτσουν και εκτός από τα χαϊμαλιά, τα μπιχλιμπίδια, τα πολύχρωμα στολίδια και τα είδη κιγκαλερίας που κρέμασε, έβαλε κι ένα μεγάλο αυτοκόλλητο 16V
Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι είναι δεκαεξάβολτο.
Και επίσης όταν πήρε μια τηλεόραση με 3D μου είπε ότι πήρε τριφασική τηλεόραση.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.257
Και επίσης όταν πήρε μια τηλεόραση με 3D μου είπε ότι πήρε τριφασική τηλεόραση.
αυτό πάλι μου θυμίζει φάση, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980, σε ένα καφέ-ουφάδικο απέναντι από το γήπεδο του ΜΠαοκ, με εμένα -μαθητή του γυμνασίου ή α΄ λυκείου το πολύ- να παίζω τέτρις και να ακούω συζήτηση δυο μεσηλίκων παραδίπλα, να προτρέπει ο ένας τον άλλο να πάει να κάνει τριαξονική, που σου τα δείχνει, λέει, όλα: τα νεφρά, το συκώτι, τον μπ@@τζο κλπ. Μιλάμε για φρασεολογία λιμενεργατών και παρακάτω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi