Δίαιτα

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.153
Η διαλειμματική 16/8 λουφάρει τις 5 πρώτες εβδομάδες, λες;;

Και κατά τον 3ο μήνα, νά τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει;;;

Φτου σου ΡΠΜ.... Πού να μου περάσει απ' το μυαλό....
Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω εδώ, τέλος πάντων, μπορώ, αλλά δεν θέλω. Οκ ρε παιδί μου, πες ότι δεν πρέπει. Αυτό. Αν τύχει στο μέλλον, μπορώ να στο εξηγήσω διά ζώσης.

Πάντως...

Πριν 15-16 χρόνια, πάλι περιγελούσατε τον Ear και εμένα, λέγοντας... Φλακ, τί φρούτο είν' αυτό πάλι1 Δηλαδή είναι καλά αυτά τα flac; Και πού τα μάθαν αυτοί κι εμείς δεν τα ξέρουμε; Causation δεν υπάρχει, δηλαδή δεν υπονοώ πώς όταν για κάτι έχω δίκιο, έχω δίκιο παντού. Αλλά θυμήθηκα τα φλακ. Αυτά.

Άντε, αφήστε την κουβέντα και φάτε κανένα γιαούρτι με 0% λιπαρά και άπαχο κοτόπουλο, μη σας ανέβη η χοληστερίνη. Και κολυμπήστε και δυό-τρία χιλιόμετρα καθημερινά - σιγά το πράμα. Γιατί άμα σας ανέβη η χοληστερίνη θα πάθετε έμφραγμα και θα πεθάνετε. Το λένε και οι επιστήμονες αυτό. Δεν είναι να παίζουμε με την επιστήμη, α πα πα!

gid

Reaction score
9.619
Άντε, αφήστε την κουβέντα και φάτε κανένα γιαούρτι με 0% λιπαρά και άπαχο κοτόπουλο, μη σας ανέβη η χοληστερίνη.
Αρκετοί εδώ μέσα ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα τι πρέπει κανείς να τρώει και τι όχι, και με τι πρόγραμμα, και τι γυμναστική να κάνει. Και ξέρετε και να κάνετε και πλακίτσα σε όσους διαφωνούν (δηλαδή σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους, καθώς και σε καθιερωμένες αρχές όπως η μείωση κακής χοληστερίνης και ζωικών λιιπαρών). Και αν όσα κηρύσσετε τα εφαρμόσει κάποιος και πάρει τα τρία του, έχετε έτοιμες 17 δικαιολογίες.

Προφανώς ανήκεις σ' αυτή την ομάδα. Αν αυτό σε ικανοποιεί, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Αλλά βέβαια δε θα σε πάρω και στα σοβαρά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.153
Μόλις βεβαιώθηκα για τον λόγο, για τον οποίον η διαλλείπουσα νηστεία σου δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Reaction score
20.158
Εγω ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει αλλά δεν ασχολούμαι και ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά καθώς ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι δραστικό για να χάσω κιλά .... αλλά "ακούω" και λίγο το σώμα μου ... είναι ότι το πρωινό δεν το θέλω αμέσως όταν ξυπνάω αλλά συνήθως μετά απο 2-3 ώρες το πολύ. Όλοι όμως βλέπω εννοούν να το φάς πολύ κοντά στο ξύπνημα και πρίν την δουλειά. Δηλαδή ξυπνάω π.χ. 7 ; Πεινάω και θέλω να φάω στις 9-10.

Έχει αναφερθεί πουθενά εδω στο site, ή κάποιος να το έχει παρατηρήσει στον εαυτό του ή να έχει απασχολήσει καμιά έρευνα αυτό σαν πιθανότητα και γιατί μπορεί να (μου) συμβαίνει ;

Επίσιης γλυκά γενικώς δεν τρώω αλλά εάν κάποια φορά μου τραβήξει γλυκό ο οργανισμός, είναι συνήθως μετά απο (μόνο) απογευματινό ύπνο.

Υ.Γ. 1 Πείνασα με την συζήτηση αυτή :D

Υ.Γ. 2 Επίσης καλά όλα αυτά που λέτε και τις απόψεις σας επιστημονικά εδραιωμένες ή μη ... αλλά εάν δεν τα πιστοποιήσει ο Bretsos 😍 είναι για τα πανηγύρια. :D

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
Εγω τρώω μετά από κάθε ύπνο, ξυπνάω το πρωί και πρέπει άμεσα να φάω γιατί πεινάω, άμα κλείσω τα μάτια, έστω και 10 λεπτά μετά το μεσημεριανό θα ξανά φάω κάτι, συνήθως από το μεσημεριανό. Με έχει τύχει να ξυπνήσω για τουαλέτα και να φάω αρκετές φορές και μετά πάλι ύπνο.
Κάτι γίνεται όταν κοιμάμαι, δεν έχω καταλάβει...

Reaction score
20.158
Εγω τρώω μετά από κάθε ύπνο, ξυπνάω το πρωί και πρέπει άμεσα να φάω γιατί πεινάω, άμα κλείσω τα μάτια, έστω και 10 λεπτά μετά το μεσημεριανό θα ξανά φάω κάτι, συνήθως από το μεσημεριανό. Με έχει τύχει να ξυπνήσω για τουαλέτα και να φάω αρκετές φορές και μετά πάλι ύπνο.
Εσύ κάνεις διάλειμμα μεταξύ γευμάτων .... με ύπνο. Όχι διάλειμμα μεταξύ ύπνων ... με φαγητό. :D :D 😍

Υ.Γ. Βλέπω Κασσελάκη... ουρλιάζει πάλι χα χα. Τι ουρλιάζει αυτό το παιδί συνέχεια ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
αφού δεν κοιμάσαι ρε
Μετά το φαΐ πάντα κοιμάμαι, συνήθως 15-30 λεπτά. Το βράδυ που ένας κανονικός άνθρωπος κοιμάται εγώ κάνω δουλειές, σκουπιζω, σφουγγαρίζω, πάω και ψωνίζω στα s/m που είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, αλλάζω λάδια στο αμάξι, κάνω σέρβις στη μοτοσυκλέτα, διορθώνω διάφορα μέσα στο σπίτι, κάνω γενικώς δλειές, η ζωή άλλωστε είναι πολύ σύντομη και γίνετε ακόμα πχιο σύντομη όταν κανείς κοιμάται ;)
Στα s/m τα μεσάνυχτα έχω κάνει και γνωριμίες με άλλους ζαβούς και ζαβές σαν εμένα. Είμαστε νυκτόβιο είδος. Τη μέρα κυκλοφορούμε πάντα με γυαλιά ηλίου, χωρίς γυαλιά ηλίου δεν πάω πουθενά, ακόμα και συννεφιά να έχει.

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.153
Με έχει τύχει να ξυπνήσω για τουαλέτα και να φάω αρκετές φορές και μετά πάλι ύπνο.
Είσαι πάνω στην ανάπτυξη. Γιαφτό... :tongue:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.849

Μήπως κάνεις πετάλι και στον ύπνο σου... Το 'ψαξες;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
Κάτι περίεργο γίνεται όντως, πχ έφαγα μια φασουλάδα πριν λίγο, σε λίγο θα με πιάσει μια περίεργη νιρβάνα, μόλις ανοίξω τα μάτια θα πάω στη κατσαρόλα και θα φάω ξανά φασουλάδα, πάω σχεδόν υπνοβατώντας

Reaction score
411
Αυτο που κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην σεξουαλικη δραστηριότητα, Ψιτ ρε ‘σείς …. τίποτα ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
Πχιάνεται ως σέχ και η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου άξονα βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως
και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα
επί φανταστικού στόχου?

Reaction score
20.158
Τα αλκαλικά φαντάζομαι αφού τα όξινα βοηθάνε. :D

Το άγχος κάνει καλό. Εκκρίνει τόσα οξέα που λιώνει και μέταλλα. :D Δεν μπορεί να τα έχεις όλα.

Μετά πρέπει να είσαι καρχαρίας και να ην σε πειράζουν ούτε τα τοξικά απόβλητα πέραν ότι θα χωνεύεις και μόλυβδο χα χα. Αυτό θα μας πάρει αλλά 200 Κ χρόνια εξέλιξης, μπορεί να περιμένουμε χα χα

Last edited:

Reaction score
2.561
Λάθος.

Χιούτζ λάθος.

Ξεκίνα το πρωί με 2-3 αβγά βραστά, σκέτα. Και 4 και 5 άμα θες, μελάτα είναι σούπερ.

Μεσημέρι χτύπα σκέτο κρέας, μπριζολάρες μοσχαρίσιες.
Σκέτες, με καμιά ντομάτα μόνο.
Όχι μια, φάε 31 ντομάτες.
Άμα θες φάε μπιφτέκια, αλλά να είναι σκέτο κρέας μοσχαρίσιο με μυρωδικά και κρεμμύδι - ντομάτα, μη βάλεις ψωμί μέσα.

Βράδυ, επίσης κρέας, φάε όσο θες, να σκάσεις.

Μηδέν ψωμιά, μηδέν οτιδήποτε έχει ζάχαρη ή άλευρα.
Μηδέν αλκοόλ.
Γλυκά ούτε για πλάκα.
Αυτός είναι ο κανόνας.
(Για αρχή, άσε ήσυχα τα χορτάρια και τα τυριά.)

Κρέας (μοσχάρι), αβγά, ντοματούλες.

Σε 3 βδομάδες θα έχεις γίνει σενιος.

Μετά, τρωγε ότι θες, αλλά μέχρι να πεθάνεις κρατάς τον κανόνα.
Μηδέν ψωμιά, μηδέν οτιδήποτε έχει ζάχαρη ή άλευρα.
Αυτός ο κανόνας θα σε κρατήσει νορμάλ.

ΥΓ. Κρασί ένα ποτήρι τη μέρα, παίζει. Όχι κάθε μέρα, πες 3-4 μέρες τη βδομάδα.
Άντε 2 ποτήρια.
Μέχρι εκεί.

ΥΓ. 2. Γυμναστική θέλει μόνο για αύξηση μυϊκής μάζας και οστικής πυκνότητας, δηλαδή μόνον βάρη, όσα αντέχεις, κατά προτίμηση μόνον άρσεις θανάτου και σκουός. Θέλει όμως προπονητή να σου μάθει να τις εκτελείς.
Πρωινο εχω στανταρ στραγγιστο 2% με κουταλακι μελι ελατης βανιλια.
Αν παω για περπατημα ενα τοστ με μαυρο κατραμι ψωμι.
Μεσημεριανο στην παρουσα φαση ή ψαρι ή κοτοπουλο παντα με συνοδεια πρασινης σαλατας.
Μετα τελος μεχρι το επομενο πρωι εκτος απο τον καφε μου.
Κανω και καμια παπαρια γιατο αν δεν την κανω, ξερω πως θα την βρω μπροστα μου σε πολυ χειροτερο βαθμο.
Π.χ. η Πεμπτη ειναι μερα λαϊκης. Σιγουρα παιρνουμε καλαμακια μαζι με πατατες. Μερικες πατατες σιγουρα τις φαω.

Αν δεν το κανω,ξερω πως καποια στιγμη θα ξεσπασω.
Δεν εφτασα τοσα κιλα τρωγωντας αερα.

Ευτυχως ολες μου οι εξετασεις ειναι σουπερ. Καλο σημαδι αυτο.

Εγω απορω με τη συζυγο. Δυο φορες την εχω δει να παχαινει.
Τη μια πηγε απο 48 στα 62 και στην εγκυμοσυνη απο 48 στα 72. Την πρωτη φορα τα εχασε σε ενα μηνα και τη δευτερη σε δυομιση μηνες.
Μεγαλωμενη φουλ με mc donalds.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.489
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS