- Reaction score
- 10.721
View attachment 328542
- όταν φτιάχνεις ένα φίλμ για την ζωή ενός πραγματικού serial killer ( πχ ) , σίγουρα δεν θα μπορεί να είναι βόλτα στο πάρκο
- αξιαγάπητα σοκαριστική και αποτροπιαστική ταινία πανω σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας 1970 , σάπια και παρακμιακή πλην όμως απόλυτα ρεαλιστική
- κα τα πλη κτική , ερμηνεία απ΄όλους
View attachment 328540
View attachment 328541
. . . παρακολουθήστε υπεύθυνα . . . 9,0/10
ΥΓ . άν και το ost είναι σωστό και φροντισμένο , εγώ θα το συνόδευα και με το
Dark Side of the Spoon των MINISTRY
Δεν θα συνεχιστεί. Κάπου είχα αναρτήσει την είδηση ότι η σειρά "κόπηκε" κι η τρίτη season ήταν η τελευταία.Warrior
View attachment 328603
Εξαιρετική... φοβερή ατμόσφαιρα , υπέροχη μουσική και πολύ ωραίες ερμηνείες!!
Μακάρι να συνεχιστεί το ´25.
Κρίμα! Υπήρχαν ενδείξεις για δυναμιή συνέχεια αλλά τι να κάνουμε..Δεν θα συνεχιστεί. Κάπου είχα αναρτήσει την είδηση ότι η σειρά "κόπηκε" κι η τρίτη season ήταν η τελευταία.
Α, έλα κι εγώ το βλέπω αυτό εδώ και 2 μήνες. Είμαι στην 4η σεζόν.-> ολοκληρωσα και το Dr house md (ολες τις σεζον)-παω να δοσω εξετασεις για γιατρος..
View attachment 328550
.ενα.μηνα.μου.πηρε. (και αργησα)Α, έλα κι εγώ το βλέπω αυτό εδώ και 2 μήνες. Είμαι στην 4η σεζόν.
Ένα ή δύο επεισόδια την ημέρα, κάποιες μέρες καθόλου. Δεν χρειάζεται υπερβολή..ενα.μηνα.μου.πηρε. (και αργησα)
Το είδες στο laptopάκι σου;
Προφανώς, με ποιότητα γιούχου!! Συμπίεση 1:5 σε ηχο , ετσι και αλλιως δεν ακους διαφορα.Το είδες στο laptopάκι σου;