Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.027
κατσε να φωνακσω τον παιδαρο... @abcd βαλτε μια τακση παρακαλω εδω!
και θα μου πει "τι ταξη? πρωτη δημοτικου ?"
και θα μου πει "τι ταξη? πρωτη δημοτικου ?"
Μην το λες, ακόμα υπάρχουν και από τα δύο, ανταλλακτικά και Ηλεκτρονικοί. Εντάξει, όχι σε ποσότητα αλλά υπάρχουν. Και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό, ένας καλός Ηλεκτρονικός με εμπειρία και έξυπνο μυαλό μπορεί να το φτιάξει...Δυστυχώς τα μηχανήματα που τις αναπαράγουν έχουν αρχίσει να μας εγκαταλείπουν. Υπάρχουν ακόμα όμως αλλά τα παλαιότερα λόγω του πολυμερισμού των υλικών δύσκολα επισκευάσιμα. Επίσης δεν υπάρχουν και σωστοί ηλεκτρονικοί να τα αναλάβουν.
Σε TEAC βγαίνει το ίδιο λίγο φθηνότερο. Η προέλευση των μηχανισμών είναι άγνωστη πάντως αφού δεν υπάρχει κατασκευαστής πλέον. Υπάρχει ή υπήρχε τουλάχιστον παλαιότερα και σε μονό. Το θέμα είναι η αξιοπιστία στον χρόνο.Πάντως κασσετόφωνα παράγονται ακόμη.
Tascam 202MKVII
Dual cassette system compatible with recording and playback. Dual cassette deck for professional use. The "202 MKVII" is a dual cassette deck that is the successor to the TASCAM 202MKVI. It is equipped with a dual system recording and playback mechanism that utilizes one-way IC logic transport...www.athensproaudio.gr
Δικέφαλο είναι του 1990 -93 μοντέλο. Δεν φαίνεται ταλαιπωρημένο. Τώρα ο θεός και η ψυχή τουΈτσι όπως το βλέπω το AIWA είναι το ίδιο με το Philips το 3κέφαλο που έχω από το 1990.