Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.823
Από φίλο:Μπούφλα ξεγυρισμένη ήταν, ξυδάκι.
300+ πόντοι για να μαζευτούν σημαίνει πως πολλές χιλιάδες ψήφισαν Ισραήλ, καθαρά ως αντίδραση στις δεκάδες που γιουχάιζαν μέσα στην αίθουσα, γιατί το τραγούδι ήταν μάπα.
Τσούζει , το ξέρω, όπως τσούζει και η παρέλαση των στρατευμάτων στην Γάζα μετά την σφαγή των αμάχων στις 7/10. Ελπίζατε σε νίκη των αρουραίων που ήταν στα τούνελ και from the river to the sea. Και τώρα παρακαλάτε για έλεος.
Τι να κάνεις…οι προηγούμενοι από εσάς ήλπιζαν πως έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη και τελικά έγινε το αντίθετο, διαλύθηκε η ΕΣΣΔ σε χίλια κομμάτια, έπεσε το τείχος, και σχεδόν όλες οι τέως κόκκινες χώρες δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το παρελθόν τους.
Συνηθισμένοι είστε οι εκάστοτε αντισυστημικοί να σας φτύνει η πλειοψηφία -και η Ιστορία.
Μόνο φασαρία κάνετε.
Ξυδάκι.
Άρα ή πασόκ ή γιουροβίζιον
1. Καταρχήν η Μοσάντ κάνει διαχρονικά παρά πολύ καλή δουλειά, δεν νομίζω πως το αμφισβητεί κανείς αυτό (ούτε νομίζω πως έχει κάποια σχέση με τη Eurovision βέβαια)Ή η Μοσάντ έκανε πολύ καλή δουλειά ή το Ευρωπαϊκό κοινό έφτυσε κατάμουτρα αυτούς που πληρώνονται αδρά από αυτό για να κάνουν μια δουλειά αλλά τη χρησιμοποιούν ως βήμα για να εκφράσουν προσωπικές αντισημιτικές εμμονές.
Όταν κάποιος είναι ανόητος τότε έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει αντισημιτης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πολλοί προέρχονται απ την άκρα δεξιά δλδ φασίστες δλδ ηλιθιοι, απ την αριστερά, ΚΚΕ και άλλα ανόητα αποκόμματα και απ τους μουσουλμάνους που έχουν χαζέψει απ την θρησκεία.4. Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ τόσα χρόνια μια πειστική εξήγηση όσον αφορά το γιατί υπάρχει (αν υπάρχει) τόσος "αντισημιτισμός" παγκόσμια. Δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον; Εγώ έχω μερικές ιδέες (όπως το 3), αλλά δεν ξέρω ποια είναι η "επίσημη" εξήγηση. Η ζήλια ίσως; Μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Εγώ βλέπω αντισημιτισμό.
Εαν δεν ήταν αντισημιτισμός και ήταν ακτιβισμός υπέρ της ειρήνης, και στην Eurovision και αλλού , θα είχε συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης των ομήρων και της παράδοσης της εξουσίας από τους τρομοκράτες της Χαμάς, τα οποία είναι σίγουρο πως θα οδηγούσαν σε άμεση ειρήνευση.
Δεν είναι η ειρήνη ο στόχος τους, μην τρώτε το παραμύθι.