Πρόβλημα με μπάφο στην πολυκατοικία

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.854
απορροφητήρα δεν έχουν στα σπίτια τους αυτοί? ας κάτσουν απο κάτω τη δύσκολη εκείνη ώρα.
σιγά μη βάλουν και ντρον να τους βαράει αέρα :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ika

News
Reaction score
15.122
Στο διπλανό μου διαμέρισμα έμενε ζευγάρι όπου ο τύπος είχε φλομώσει τον τόπο από το ντουμάνι. Δεν του είχα μιλήσει διότι φοβόμουν μη φάω ξύλο. Καθώς είχαν δημιουργήσει διάφορα προβλήματα (φασαρίες, σχεδόν κάθε μέρα ξυπνούσα τα ξημερώματα από τις φωνές τους, σκουπίδια στο από κάτω διαμέρισμα, νερά στα διπλανά μπαλκόνια), έφυγαν κάποια στιγμή (μάλλον τους έδιωξε η ιδιοκτήτρια την οποία είχα ενημερώσει για την κατάσταση). Το διαμέρισμα έμεινε κενό για κάποιους μήνες και είχα ησυχία.
Πέρσι ήρθε ένας νεαρός. Φεύγει κι έρχεται περίεργες ώρες (κάθε βράδυ, ακούγεται να φεύγει μετά τις 11-12 το βράδυ και να επιστρέφει μετά από 10’). Σε γενικές γραμμές, δεν κάνει φασαρία αλλά κι αυτός μας έχει πεθάνει στο μπάφο. Ενημέρωσα πάλι την ιδιοκτήτρια, η οποία με ρώτησε αν γνωρίζω τι δουλειά κάνει κι αν μένει κανονικά στο διαμέρισμα καθώς δεν τον βρίσκει στο τηλέφωνο.
Ζευγάρι που μένει στον κάτω όροφο μου είπε πως ενοχλείται από τη μυρωδιά που φτάνει μέχρι εκεί και πως πολλές φορές μυρίζει και το ασανσέρ (εγώ δεν το χρησιμοποιώ)!
Και στην προηγούμενη περίπτωση και σε αυτή, καρφίτσωσα, στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας, ένα ευγενικό σημείωμα που ανέφερε την ενόχληση κι επίσης πως είναι παράνομο (αστυνομικός μου είπε πως δεν ισχύει κάτι περί προσωπικής χρήσης κι αν έρθει η αστυνομία και βρει ποσότητα στο διαμέρισμα, ο οποιοσδήποτε πάει αυτόφωρο).
Για την αποφυγή σχετικών σχολίων, δεν τίθεται θέμα ηθικής, το θέμα είναι η ενόχληση. Με ενοχλεί πάρα πολύ και το κλασικό τσιγάρο αλλά δε μπορώ να πω στον καθένα να μην καπνίζει. Επηρεάζεται, όμως, η ποιότητα ζωής μου και δε θα περάσω κι άλλο καλοκαίρι με κλειστές μπαλκονόπορτες. Δυστυχώς ζούμε σε πολυκατοικίες μαζί με άλλους. Αν κάποιος έχει άσθμα ή άλλα προβλήματα υγείας;
Ο τύπος ξέρει πως ενοχλεί διότι ακούει να βγάζω τ’ άντερά μου απ´ τον βήχα, ακούει τα σχόλια και μυρίζει το αρωματικό με το οποίο ψεκάζω.
Γιατί δεν έχω καλέσει την αστυνομία; Επειδή δεν ξέρω πως μπορεί ν’ αντιδράσει ο τύπος (σε άλλη πολυκατοικία όπου έκανα σύσταση σε ένα ζευγάρι για την καθημερινή φασαρία όλο το 24ωρο, δεχόμουν προφορικές και γραπτές απειλές και μια φορά φοβήθηκα τόσο που κάλεσα την αστυνομία να καταγράψει ένα συμβάν), επειδή η ιδιοκτήτρια εισπράττει ένα ενοίκιο…έπρεπε να το έχω κάνει από καιρό.

Ακούω σοβαρές και ψύχραιμες απόψεις.
Δεν σας πάει αυτή η πολυκατοικία, σας βλέπω να μετακομίζετε

Reaction score
2.788
Δεν σας πάει αυτή η πολυκατοικία, σας βλέπω να μετακομίζετε
Σε αυτή την πολυκατοικία θα μείνω επ’αορίστου…
Πέραν αυτού, δε μπορεί ο καθένας να το βλέπει μαγαζάκι του. Εάν δε θέλει να σεβαστεί τους άλλους, κανένα πρόβλημα, θα υποστεί τις συνέπειες.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
γνωρισε του καποια φιλη σου
(προτιμοτερο να μην ειναι τοσο φιλη σου)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.058
Δεν ισχύει φίλε Μπρετσο.
Είπαμε ότι ισχύει για τα γατάκια, για τις παλιές καραβάνες που έχουν ανοσία στο αλκοόλ και στα ντράγκια δεν υπάρχει σωτηρία, αυτούς και στον ασβέστη να τους πετάξεις δεν λιώνουν :lolsign:

Reaction score
5.490
Η χρήση (όχι η διακίνηση) μαριχουάνας δεν είναι ποινικό αδίκημα. Οπότε τι αστυνομία κ.λ.π που έχει αναφερθεί από κάποιους; Στο σπίτι του είναι και κάνει κάτι που θεωρείται νόμιμο. Η μυρωδιά του καπνού βέβαια μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά και ο καπνός του τσιγάρου ή του πούρου είναι εξ' ίσου ενοχλητικοί. Μπορείς να καλέσεις την αστυνομία επειδή ο διπλανός σου καπνίζει πούρο και σε ενοχλεί ο καπνός; Όχι βέβαια. Το ίδιο προφανώς ισχύει και εδώ.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.024
Η χρήση (όχι η διακίνηση) μαριχουάνας δεν είναι ποινικό αδίκημα.

έχεις λάθος. Έχει γίνει ένα πολύ ελαφρύ αδίκημα, που πρακτικά δεν απασχολεί τις αρχές όπως στο παρελθόν, μάλιστα τυχόν καταδικαστικές αποφάσεις δεν μπαίνουν ούτε στο ποινικό μητρώο, πάντως παραμένει παράνομη:

N. 4139/2013
Άρθρο 29 Καλλιέργεια κάνναβης, χρήση ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία ιατρικής συνταγής

1. Όποιος, για δική του αποκλειστικά χρήση, με οποιονδήποτε τρόπο προμηθεύεται ή κατέχει ναρκωτικά, σε ποσότητες που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση ή κάνει χρήση αυτών ή καλλιεργεί φυτά κάνναβης σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι πέντε (5) μηνών. Η διαπίστωση του σκοπού εξυπηρέτησης της δικής του αποκλειστικά χρήσης γίνεται με συνεκτίμηση του είδους, της καθαρότητας και της ποσότητας του συγκεκριμένου ναρκωτικού, σε συνδυασμό με τη συχνότητα χρήσης, το χρόνο χρήσης, την ημερήσια δόση και τις ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης του συγκεκριμένου χρήστη.

2. Ο δράστης της πράξης της προηγούμενης παραγράφου μπορεί να κριθεί ατιμώρητος, εάν το δικαστήριο, εκτιμώντας τις περιστάσεις τέλεσης της πράξης και την προσωπικότητα του δράστη, κρίνει ότι η αξιόποινη πράξη ήταν εντελώς περιστασιακή και δεν είναι πιθανόν να επαναληφθεί.

......

Reaction score
3.565
όλοι στην πολυκατοικία έχουν σκύλους που γαβγίζουν νυχθημερόν. Κάθε πρωί που φεύγουμε και γυρνάμε βράδυ , βάζω τέρμα αυτό

Reaction score
5.490
έχεις λάθος. Έχει γίνει ένα πολύ ελαφρύ αδίκημα, που πρακτικά δεν απασχολεί τις αρχές όπως στο παρελθόν, μάλιστα τυχόν καταδικαστικές αποφάσεις δεν μπαίνουν ούτε στο ποινικό μητρώο, πάντως παραμένει παράνομη:
Μάλιστα. Δεν πουλιέται νόμιμα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.901
Ακούω σοβαρές και ψύχραιμες απόψεις.
Η λύση με τη μεγαλύτερη πιθανότητα αποτελέσματος είναι η δημοσιογραφική διαπόμπευση.

Reaction score
3.565
έμπλεξες αδερφέ, είδα και απόειδα να ξαποστείλω παρέα ανήλικων γύφτων που έπιναν ακριβώς στο πεζούλι της αυλής κάθε βράδυ το καλοκαίρι.

Μέχρι και αμπούλες βρόμας πέταγα εκεί που κάθονταν. Ευτυχώς εξαφανίστηκαν μόνα τους μετά από 2 μήνες !!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.854
Η λύση με τη μεγαλύτερη πιθανότητα αποτελέσματος είναι η δημοσιογραφική διαπόμπευση.
θέλω να δω Ευαγγελάτο σε cgi μέσα σε μπάφους :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
2.788
γνωρισε του καποια φιλη σου
(προτιμοτερο να μην ειναι τοσο φιλη σου)
Έχει γκόμενα.
Εντωμεταξύ, το Πάσχα είχε ένα παιδάκι στο διαμέρισμά του (ανήψι, ίσως) και πάλι ντουμάνιαζε.
Η χρήση (όχι η διακίνηση) μαριχουάνας δεν είναι ποινικό αδίκημα. Οπότε τι αστυνομία κ.λ.π που έχει αναφερθεί από κάποιους; Στο σπίτι του είναι και κάνει κάτι που θεωρείται νόμιμο. Η μυρωδιά του καπνού βέβαια μπορεί να ενοχλεί κάποιους αλλά και ο καπνός του τσιγάρου ή του πούρου είναι εξ' ίσου ενοχλητικοί. Μπορείς να καλέσεις την αστυνομία επειδή ο διπλανός σου καπνίζει πούρο και σε ενοχλεί ο καπνός; Όχι βέβαια. Το ίδιο προφανώς ισχύει και εδώ.
Μου το είπε αστυνομικός όταν κάλεσα σε αστυνομικό τμήμα.
Και ένα τέτοιο να τον φιλτράρεις κάθε φορά που συναντιέστε στο διάδρομο View attachment 330842

Αμ, δεν τον πετυχαίνω.
κάθε βράδυ πενήντα τέτοια περιμετρικά στην πολυκατοικία , δεν μπορεί θα σκάσει

View attachment 330841
Και αυτό έβαλα και λιβάνι έβαλα και την πλήρωσα εγώ 😄

Μήπως να το τυπώσω και να το κολλήσω στον πίνακα ανακοινώσεων…; :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan