Πρόβλημα με μπάφο στην πολυκατοικία

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
... δεν ειμαι εγω παντως, το διευκρινιζω, επιβεβαιωθηκε οτι ο εν λογω νεαρος εχει γκομενα 🐒
-ασε που δε κανω χρηση ναρκωτικων ουσιων-

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.058
Στη εποχή μας ήταν τελείως διαφορετικά τα πράματα, πλέον έχει περάσει σε ξετσίπωτη φάση η χρήση ναρκωτικών. Με το ποδήλατο στη παραλιακή και στα κομμάτια που έχει αρκετή κίνηση παρατηρώ κινήσεις στους επιβάτες των αυτοκινήτων (ειδικά το καλοκαίρι με το μποτιλιάρισμα) όλοι την πίνουν, έχω δει οικογένεια με μικρά παιδιά μέσα στο αμάξι και η μαμά στο κάθισμα του συνοδηγού έστριβε και το πατούσε.
Ασε με τα μπουκαλάκια στο χέρι, όλοι τα κρατάνε τάχα δήθεν μασάμε κουτόχορτο.
Αυτά βλέπω και έχω περιορίσει τις μετακινήσεις στο κλεινόν άστυ, κατακόρυφα τα τροχαία, η παράσυρση παίζων το τελευταίο διάστημα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
...κοιτα, οι μισοι δεν κανουν ναρκωτικα απο φοβο, ολοι οι υπολοιποι κανουν, και καποιοι ελαχιστοι ειμαστε εμεις που δε κανουμε απο πεποιθηση. :boast:
νταξ' δε τους αδικω που κανουν, αλλα τους αδικω που δεν ειναι η μονη χαζομαρα πυο κανουν. :king: :angel:

Reaction score
2.788
Τι ηλικία έχει ο μερακλής?
Νεαρός, μόνο μια φορά τον είδα στα πεταχτά.
Νομίζω, κάτω από 30.
Στη εποχή μας ήταν τελείως διαφορετικά τα πράματα, πλέον έχει περάσει σε ξετσίπωτη φάση η χρήση ναρκωτικών. Με το ποδήλατο στη παραλιακή και στα κομμάτια που έχει αρκετή κίνηση παρατηρώ κινήσεις στους επιβάτες των αυτοκινήτων (ειδικά το καλοκαίρι με το μποτιλιάρισμα) όλοι την πίνουν, έχω δει οικογένεια με μικρά παιδιά μέσα στο αμάξι και η μαμά στο κάθισμα του συνοδηγού έστριβε και το πατούσε.
Ασε με τα μπουκαλάκια στο χέρι, όλοι τα κρατάνε τάχα δήθεν μασάμε κουτόχορτο.
Αυτά βλέπω και έχω περιορίσει τις μετακινήσεις στο κλεινόν άστυ, κατακόρυφα τα τροχαία, η παράσυρση παίζων το τελευταίο διάστημα.

Σε τάξη που μπαίνω εδώ και 2 χρόνια, είναι ένα παιδί γύρω στα 20 τώρα, που έχει ντουμανιάσει τον τόπο. Καμία συναίσθηση για το που βρίσκεται.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Βρες την γκόμενά του και πες της δυο λογάκια.
Αν δεν είναι κι αυτή του ιδίου φυράματος , μπορεί και να γίνει κάτι .

Reaction score
2.788
Λοιπόν, μόλις μου είπαν από το γραφείο κοινοχρήστων πως τον έχουν ενημερώσει και του έχουν ρίξει σημείωμα κάτω απ´την πόρτα.

Αλλά μας γράφει όλους κανονικά.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
κοιτα και εγω καπνιζα (καπνο) στο χωρο του λυκειου , ομως εξω απο τη ταξη οταν ειχε μαθημα... :boast:
-
...βαριεμαι, δεδομενου οτι εχουν γινει συστασεις, γινεται συνελευση και σχετικη κινηση με καταγγελια στην αστυνομια και επειτα μεσω εξωδικου κτλ. δεδομενου οτι δεν ειναι ιδιοκτητης θα παει αλλου ή θα υποχωρησει.
Εφοσων υπαρχει φοβος για αντιποινα χρειαζεται να ενημερωθουν οι αρχες σχετικα (οχι οτι θα κανουν κατι, το πολυ πολυ να σκοτωσει κανενα αθωο), αλλα αυτο ειναι ακραια περιπτωση και συμβαινει οταν δεν το περιμενεις.

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.122
Λοιπόν, μόλις μου είπαν από το γραφείο κοινοχρήστων πως τον έχουν ενημερώσει και του έχουν ρίξει σημείωμα κάτω απ´την πόρτα.
...
Τι είναι το γραφείο κοινοχρήστων?
Δεν υπάρχει διαχειριστής?

Reaction score
23.685
Τι είναι το γραφείο κοινοχρήστων?
Δεν υπάρχει διαχειριστής?
που είναι το πρωτότυπο; στις περισσότερες πολυκατοικίες η διαχείριση γίνεται από εταιρίες, όχι απλά η έκδοση των λογαριασμών.

Reaction score
2.788
κοιτα και εγω καπνιζα (καπνο) στο χωρο του λυκειου , ομως εξω απο τη ταξη οταν ειχε μαθημα... :boast:
-
...βαριεμαι, δεδομενου οτι εχουν γινει συστασεις, γινεται συνελευση και σχετικη κινηση με καταγγελια στην αστυνομια και επειτα μεσω εξωδικου κτλ. δεδομενου οτι δεν ειναι ιδιοκτητης θα παει αλλου ή θα υποχωρησει.
Εφοσων υπαρχει φοβος για αντιποινα χρειαζεται να ενημερωθουν οι αρχες σχετικα (οχι οτι θα κανουν κατι, το πολυ πολυ να σκοτωσει κανενα αθωο), αλλα αυτο ειναι ακραια περιπτωση και συμβαινει οταν δεν το περιμενεις.
Είπα, δεν τίθεται θέμα ηθικής. Δεν πα να κόψει το λαιμό του.
Ας κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί.

Το πρόβλημα είναι πως ξέρει ότι ενοχλεί αλλά αδιαφορεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.058
Είπα, δεν τίθεται θέμα ηθικής. Δεν πα να κόψει το λαιμό του.
Ας κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί.

Το πρόβλημα είναι πως ξέρει ότι ενοχλεί αλλά αδιαφορεί.
Εσύ τώρα τι περιμένεις, κατανόηση και ευαισθησία από έναν που είναι χώμα όλη τη μέρα?

ika

News
Reaction score
15.122
Σε πολλές πολυκατοικίες, αναλαμβάνει κάποιο γραφείο να εκδίδει τα κοινόχρηστα και να τα εισπράττει.
που είναι το πρωτότυπο; στις περισσότερες πολυκατοικίες η διαχείριση γίνεται από εταιρίες, όχι απλά η έκδοση των λογαριασμών.
Και εδώ που μένω, γραφείο βγάζει τα κοινόχρηστα και έχει και την καθαριότητα, αλλά υπάρχει φυσικό πρόσωπο ως διαχειριστής από τους συνιδιοκτήτες που αλλάζει κάθε χρόνο.

Reaction score
2.788
Εσύ τώρα τι περιμένεις, κατανόηση και ευαισθησία από έναν που είναι χώμα όλη τη μέρα?

Επειδή ακούγεται όταν μιλάει στο τηλέφωνο ή έχει επισκέψεις,
καθόλου χώμα δε φαίνεται.

Reaction score
2.788
Και εδώ που μένω, γραφείο βγάζει τα κοινόχρηστα και έχει και την καθαριότητα, αλλά υπάρχει φυσικό πρόσωπο ως διαχειριστής από τους συνιδιοκτήτες που αλλάζει κάθε χρόνο.
Ναι, ισχύει. Σε εμάς, όπως και στην προηγούμενη πολυκατοικία που έμενα, όλα τα έχει αναλάβει το γραφείο.

Reaction score
5.609
Μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας και κανει cbd; Και γι αυτο τον βλεπεις μια χαρα;

Reaction score
2.788
κριμα να ειναι αναισθητος καποιος...ή/και να τον βρισκουν... αναισθητο ... :bigboss:
Στην προηγούμενη πολυκατοικία που έμενε, η τύπισσα από το ζευγάρι που έμενε από πάνω συνεχώς πετούσε νερά. Και στην αυλή άπλωναν ρούχα οι άνθρωποι που έμεναν στο υπόγειο. Της έλεγα «σταματήστε να πετάτε νερά» αλλά συνέχιζε.
Μια φορά, λοιπόν, που πέταξε πάλι νερά και με πέτυχαν κιόλας, της ξαναείπα «σταματήστε, τι θα γίνει μ’αυτή την κατάσταση;» και γύρισε και είπε «εγώ θα κάνω ό,τι θέλω». Μου γύρισε το μάτι και πήρα την αστυνομία. Όταν πήγαν να της μιλήσουν τα μάσαγε και το παιξε χαμηλοβλεπούσα. Αλλά σταμάτησε.

Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε με το κάθε κτήνος;
Μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας και κανει cbd; Και γι αυτο τον βλεπεις μια χαρα;
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα το είχε πει και στην ιδιοκτήτρια και στο γραφείο κοινοχρήστων. Και θα το είχαμε μάθει στην πολυκατοικία, κυκλοφορούν τα νέα :biggrin:
Δεν τον βλέπω καν, τον ακούω μόνο. Ειδικά τις προάλλες που φώναζε στο τηλέφωνο μέχρι τις 3 το πρωί (για γκομενοδουλειά).

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan