- Reaction score
- 90.748
Αααα ιδέα δεν είχα.Στην Τουρκία λέω, σήμερα είναι.
Εκεί δεν πάω. Μυρίζουν παστουρμάδες με τη ζέστη.
Αααα ιδέα δεν είχα.Στην Τουρκία λέω, σήμερα είναι.
Η streaming αγορά αντιμετωπίζει την υπέρμετρη αισιοδοξία που είχε δημιουργήσει η περίοδος της πανδημίας.For Disney, Streaming Losses and TV’s Decline Are a One-Two Punch (Published 2023)
The company experienced a sharp decline in its traditional TV business for the second straight quarter and will raise subscription prices for its streaming services.www.nytimes.com
Ισχύει, και οφείλεται (κυρίως ή μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση) σε μια βασική διαφορά των νέων σε σχέση με τους... εχμ... λιγότερο νέους? : short attention span.Ένας νέος προτιμά να ξοδέψει 5 ώρες σε Instagram, TikTok, YouTube από το να δει μια ταινία.
Μικρός είχα έντονο ADHD και μετά τα εφηβικά χρόνια συντηρήθηκε ως short attention span. Μπορούσα να συγκεντρωθώ μόνο στα πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ. Όλα τα άλλα (κι όλοι οι άλλοι) ήταν (και είναι) σαν να μην υπάρχουν. Γι' αυτό πάντα προτιμώ την ατάκα από την υπόθεση, if you know what I mean.Ισχύει, και οφείλεται (κυρίως ή μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση) σε μια βασική διαφορά των νέων σε σχέση με τους... εχμ... λιγότερο νέους? : short attention span.
Κατ'αυτή την έννοια βέβαια εγώ είμαι πιτσιρίκι, οπότε δεν είναι θέσφατο.
Είναι το streaming μοντέλο που δεν επιτρέπει τις καλές παραγωγές. Στα καλά χρόνια του κινηματογράφου μια καλή ταινία είχε π.χ. τα έσοδα του Netflix για όλη τη χρονιά και επικρατούσε μία μικρή φιέστα γύρω από την κυκλοφορία της.Το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν καλές παραγωγές. Το νετφλιξ κάποτε είχε κάθε τόσο μια καλή(ούτσικη) σειρά ή ταινία, δεν έμενες από περιεχόμενο εκτός και αν ήσουν μπροστά στην οθόνη 10 ώρες τη μέρα. Τώρα πια δεν υπάρχει τίποτα της προκοπής. Θα το είχα κόψει αν δεν έβλεπαν οι υπόλοιποι τις διάφορες χαζομάρες.
Το έκοψα κι εγώ.Και όχι μόνο, ακύρωσαν και τους δωρεάν 2 μήνες όταν έκανες ετήσια συνδρομή. Βρε ουστ δεν ανανεώνω να πάνε να κουρεύονται.
Σωστός, ίσως επανορθώσει.Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.