- Reaction score
- 137.938
Ωραία συναλλαγή.του πήγαινα του τύπου πσάρια και αυτός με σέρβιρε δωρεάν μπάμιες
Μπράβο.
Ωραία συναλλαγή.του πήγαινα του τύπου πσάρια και αυτός με σέρβιρε δωρεάν μπάμιες
Ευχαριστώ!!Ωραία συναλλαγή.
Μπράβο.
Μπα... Έτσι ήταν πάντα, έτσι θα είναι πάντα...πλέον το νησί έχει βαρέσει μεγάλη ανάπτυξη οπότε θεωρώ πως οι ακραίες συμπεριφορές έχουν περιοριστεί κάπως
Κορόιδο τον έπιασες.Ευχαριστώ!!
Η καλύτερη του ήταν όταν του πήγαινα ακριβά πσάρια, είχε τύχη πολλές φορές στα διπλανά τραπέζια να τρώνε το φρέσκο πσάρι που του είχα πάει, εγώ έτρωγα τα φασολάκια και τις μπάμιες τσάμπα και το λογαριασμό τον πλήρωναν οι δίπλα και με το παραπάνω
Σε κρεοπωλείο δοκίμασες η σε μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά τυριά ;Τα δοκίμασα όλα.
Αυτά τα τρία (γραβιέρα, αρσενικό, ξυνομυζηθρα) τα παραγγέλνω όπου κάθομαι για φαγητό και τα έχει στον κατάλογο. Δεν πήγα σε κατάστημα εξειδικευμένο.Σε κρεοπωλείο δοκίμασες η σε μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά τυριά ;
Όσο tempting και αν είναι, θα αποφύγω να κουβαλήσω έξτρα πράγματα-σακούλες κτλ.Ααα οκ
Έλεγα μήπως θες να πάρεις κανένα κεφάλι μαζί σου στην επιστροφή
Θυμαμαι που με στείλανε συστημένο σε έναν παραγωγό αλλά πάνε πολλά χρόνια δεν το θυμαμαι, ήταν κ παππούς. Φαντάσου δεν ήταν καν συσκευασμένο ή κάποια μάρκα, με πήγε μέσα, κατέβασε ένα κεφάλι απο ένα ράφι κ μου το έδωσε.Όσο tempting και αν είναι, θα αποφύγω να κουβαλήσω έξτρα πράγματα-σακούλες κτλ.
Να, αυτά δεν μπορώ!Πριν προλάβω να ανέβω, ακούω μια φωνή από εκεί που νόμιζα ότι είναι η εκκλησία (που ειναι λίγο πιο κάτω), "έλα να σε κεράσω"!
Στην χώρα ;Θυμαμαι που με στείλανε συστημένο σε έναν παραγωγό αλλά πάνε πολλά χρόνια δεν το θυμαμαι, ήταν κ παππούς. Φαντάσου δεν ήταν καν συσκευασμένο ή κάποια μάρκα, με πήγε μέσα, κατέβασε ένα κεφάλι απο ένα ράφι κ μου το έδωσε.