JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.854
Εγώ πάλι καθόλου.Ανησυχώ με αυτά που τρώς
Εγώ πάλι καθόλου.Ανησυχώ με αυτά που τρώς
Μπά! Για μια χοληστερίνη με πόδια τον κόβω ιγώΛουκάνικο
Με όριο το 200 , είμαι στο 160 , καλά είμαι γιατρέ μου ?Μπά! Για μια χοληστερίνη με πόδια τον κόβω ιγώ
Να πας και σε άλλον γιατρό να το σιγουρέψεις, κάποιο λάθος έχει γίνειΜε όριο το 200 , είμαι στο 160 , καλά είμαι γιατρέ μου ?
Ο σοφός λαός ο Ελληνικός είναι full of shit .Σταμάτα να είσαι αντιρρησίας και ακούμε προσεχτικά.
Ο σοφός λαός λέει "είμαστε ότι τρώμε"
Εντάξει εγώ είμαι ένας μπάμιας, εσύ?
Τις εξετάσεις δεν τις κάνει ο γιατρός βρε μπάμια. Μικροβιολογικό εργαστήριο τις κάνει .Να πας και σε άλλον γιατρό να το σιγουρέψεις, κάποιο λάθος έχει γίνει
Τυχερούλη!!!!Tacos με γαρίδες tempura, burger με wagyu a5, μακαρονάδα με ότι είδος Μαλάκιου διαθέτει η θάλασσα, souffle du chocolat και δύο ωραία ποτάκια από εχθές στην Καλαμάτα στο Poseidon ocean view.
View attachment 338455
View attachment 338454
View attachment 338453
View attachment 338452
View attachment 338456
Που φτάσατε Όλυμπο?Μετά απο 2 κατακλυσμούς στον Όλυμπο και 12 βαθμούς το βράδυ, σήμερα φάγαμε τσίπουρο μεζέδες και ΦΑΚΕΣ.
Λίγη έχεις.Απορώ…Με όριο το 200 , είμαι στο 160 , καλά είμαι γιατρέ μου ?
Τρία είναι τα τινά, λάθος εξετάσεις ή κρατάει από γερό νταμάρι ή είναι σαρκοφάγο από άλλο πλανήτηΛίγη έχεις.Απορώ…
Το βρήκες μρε γιδοβοσκέ.Τρία είναι τα τινά, λάθος εξετάσεις ή κρατάει από γερό νταμάρι ή είναι σαρκοφάγο από άλλο πλανήτη