Last edited:
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
σε κάθε σου ποστ όμως....μας αναδεικνύεις και πόσο πιο πολύ..... είσαιΔεν εχω κερδη απο διαφημησεις..
Γι' αυτό είναι στο σάιτ όλη μέρα.εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση το πως γίνεται κάθε φορά που μπαίνεις στη διαδικασία να γράψεις για το αβσάιτ πετάς και μια κομπλεξική σπόντα για τον τρόπο λειτουργίας του κ τα άτομα που το διαχειρίζονται....
εδώ μπορώ να κάνω εγώ την αρχή...πρέπει κάτι να του δώσουμε...
Δεν καταλαβαίνω την καχυποψία σε κάτι που έγραψα χωρίς να υποχρεούμαι.Υποθετω, δεν γνωριζω, οτι στην εποχη μας υπαρχει μια πραγματικοτητα οπου το πατημα ενος κουμπιου,
δεν απενεργοποιει μια πλατφορμα για 24 ωρες...
Μηπως να βαζατε λιγο πιο βαθεια το χερι στη τσεπη;
Υ.Γ. Eχω τον ιδιο προβληματισμο με τον gid..
Οντως μπαινω στο σαιτ καθε μερα, εδω και δεκα χρονια.Γι' αυτό είναι στο σάιτ όλη μέρα.
Ζει επί 10 χρόνια στο φόρουμ πάντως, πρέπει κάτι να του δώσουμε...
Αν είναι να μην το ξαναπατήσεις, τι το θες;Αν υπόσχεθώ να μην το ξαναπατήσω θα μου το επαναφέρετε;
Ωχ κατάλαβαΒάζουμε από την τσέπη μας (Zizik κι εγώ) σε μόνιμη βάση με μόνο κίνητρο την αγάπη για το AVSite. Κι ας έχουμε περάσει προ πολλού την καύλα για τη φάση.
Τώρα που το έχεις πρόσφατο, θυμάσαι τι ακριβώς πάτησες;Πήγα να εκτελέσω εντολή που δεν είχα τα κατάλληλα δικαιώματα να συνεχίσω και περίμενε το επόμενο βήμα.
Εμακιεσύ! Από φρεσκοψημένα σουβλάκια σε ανάλατο καλαμπόκι κονσέρβα, τί περίμενες δηλαδή...Πάντως βρε μπαγάσηδες, σας έχω συνηθίσει και η μη λειτουργία του AvSite προξένησε μεγάλο κενό. Μπήκα λίγο δίπλα, αλλά δεν...