- Reaction score
- 560
![www.news247.gr](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Fkid--og-image-2370247.jpg&hash=a29f4e6977f855f090e9f2c4fdc4c9d4&return_error=1)
Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του
Πατέρας στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλε πως ο 5χρονος γιος του έπεσε θύμα βιασμού στο νηπιαγωγείο. Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών.
![www.news247.gr](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F09%2Fcropped-news247-favicon-large-512x512-1-1-32x32.png&hash=25d64b01b9ca7e79ff03b834b4191c54&return_error=1)
Θέλω να πιστεύω οτι τα 5χρονα του κάνανε τσαμπουκάδες, και οχι το βίασαν προς θεού μιλαμε για πέντε χρονών.![]()
Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του
Πατέρας στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλε πως ο 5χρονος γιος του έπεσε θύμα βιασμού στο νηπιαγωγείο. Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών.www.news247.gr
Δυστυχώς οι δικαστές (και δικαστίνες) δε νομίζουν μόνο, αποφασίζουν κιόλας...........Κακώς ένας μαντράχαλος 2,05 δεν αμύνθηκε από την αρχή. Πλέον τα περιστατικά δικαιολογούν αμεσότερη αντίδραση ο, τι και να νομίζουν οι δικαστές.
Μου κάνει εντύπωση που έκατσε να κάνει και selfie.Κακώς ένας μαντράχαλος 2,05 δεν αμύνθηκε από την αρχή. Πλέον τα περιστατικά δικαιολογούν αμεσότερη αντίδραση ο, τι και να νομίζουν οι δικαστές.
Αυτή δε θα την χώσουν μέσα να δει τι ωραία που είναι;Εάν του έχωσαν κανένα μαρκαδόρο βιασμός πιάνεται.
![]()
Κύπρος: 24χρονη κατήγγειλε δύο Νιγηριανούς για δήθεν βιασμό αλλά αθωώθηκαν μετά από βίντεο
Στην πραγματικότητα η 24χρονη πέρασε μια νύχτα σεξ, με πλήρη συμμετοχή της, κάτι που καταγράφηκε και σε δύο βίντεο από κινητό τηλέφωνο, τα οποία ουσιαστικά αθώωσαν τους δύο Νιγηριανούςwww.protothema.gr
Τα έχουμε δαιμονοποιησει, αλλά χωρις το βίντεο οι Νιγηριανοι θα ήταν ακόμη μέσα. Ένα χρόνο έκατσαν μέσα... Επειδή είπε έτσι ένα φουτανί.
Τώρα το δίκαιο δεν είναι να μπει μέσα όσο έκατσαν 2 αθώοι; Και διπλά, για να μάθει να μην το ξανακάνει.
Αυτή είναι η απάντηση σε μέλη, που είχαν αναρωτηθεί αν τα παίρνουν κάτω απο το τραπέζι μαύρα για να κοιτάνε αλλού, υπάρχει σαπίλα σε μέγεθος που δεν φαντάζεστε.
Ε όχι και ξύλο.Μη μου πείτε ότι δεν θα του άξιζε για ορντεβρ ένα πολύ γερό χέρι ξυλο.