Υποθετικα μας καθεται το Euro Jackpot, παιρνουμε το νεο μας σπιτι, και απο κατω εχει γκαραζ 200τμ στο υπογειο... Κακο που μας βρηκε, πως θα το γεμισουμε με μοτοσυκλετες τωρα;!;!
Οι μοτοσυκλετιστες ξερουμε οτι λογο θεσης οδηγησης, γεωμετρικων χαρακτηριστικων, τοπολογιας κινητηρα κτλ οι μοτοσυκλετες ειναι χαοτικα διαφορετικες η μια απο την αλλη... Τι θα βαζατε λοιπον μεσα για να γεμισει το γκαραζ σας;
Προυποθεση να ειναι διαθεσιμο προς πωληση αυτη τη στιγμη...
Μπροστα μπροστα θα εβαζα τα δυο που εχω τωρα, Buell XB12R
& Moto Morini Seiemmezzo STR
Οποτε ξεκιναμε να προσθετουμε...
Για αρχη ενα SWM Gran Milano 440 cafe racer που το ειχα και το εδωσα, γιατι ηταν πολυ brutus & fun μηχανακι...
Για συνεχεια παντα ηθελα ενα Vyrus, θα προτιμουσα ενα 986 Μ2 Strada, αλλα αυτη τη στιγμη μονο ενα Vyrus 987 C3 4v βρισκω προς πωληση...
Μιας και μου αρεσουν πολυ τα roadster, ας βαλουμε και ενα Avinton Collector GT
Και αφου μπορουμε να ονειρευομαστε, ας βαλουμε και ενα CR&S DUU και ας σταματησουμε εδω για τωρα
Για να δουμε, εσεις με τι θα γεμιζατε το γκαραζ;
Οι μοτοσυκλετιστες ξερουμε οτι λογο θεσης οδηγησης, γεωμετρικων χαρακτηριστικων, τοπολογιας κινητηρα κτλ οι μοτοσυκλετες ειναι χαοτικα διαφορετικες η μια απο την αλλη... Τι θα βαζατε λοιπον μεσα για να γεμισει το γκαραζ σας;
Προυποθεση να ειναι διαθεσιμο προς πωληση αυτη τη στιγμη...
Μπροστα μπροστα θα εβαζα τα δυο που εχω τωρα, Buell XB12R
& Moto Morini Seiemmezzo STR
Οποτε ξεκιναμε να προσθετουμε...
Για αρχη ενα SWM Gran Milano 440 cafe racer που το ειχα και το εδωσα, γιατι ηταν πολυ brutus & fun μηχανακι...
SWM Gran Milano 440, Custom, Occasion, CHF 3'900.-
SWM Gran Milano 440 Custom, Occasion, CHF 3'900.- auf motorradhandel.ch
www.commerce-moto.ch
Για συνεχεια παντα ηθελα ενα Vyrus, θα προτιμουσα ενα 986 Μ2 Strada, αλλα αυτη τη στιγμη μονο ενα Vyrus 987 C3 4v βρισκω προς πωληση...
Altro per € 79.000,-
Trova la tua Altro € 79.000,- - AutoScout24: il più grande marketplace europeo
www.autoscout24.it
Μιας και μου αρεσουν πολυ τα roadster, ας βαλουμε και ενα Avinton Collector GT
Και αφου μπορουμε να ονειρευομαστε, ας βαλουμε και ενα CR&S DUU και ας σταματησουμε εδω για τωρα
Για να δουμε, εσεις με τι θα γεμιζατε το γκαραζ;