Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.623
Ε, αφού τη γνωρίζεις.
Ένα πολυμπριζο πίσω από τα μηχανήματα στο χομ σινεμα, κι ένα για τα υπόλοιπα.

25 δεν είναι.. πολλά λες.
Έχεις δίκιο, μέτρησα και τα ηχεία, ενώ εσύ όχι.

Reaction score
2.196
Aναμενόμενον αφού διαθέτει...Tesla.
Το Tesla δεν πάει στα βουνά μα πάει στους ανθρώπους.
Και πως θα το κινεί το Tesla, τώρα που του αφαίρεσε τις μπαταρίες ;
Μάλλον θα το μετατρέψει να καίει φυσικό αέριο , τι να πω δεν ξέρω.
Δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού για το περιβάλλον και τον πλανήτη όπου θα ζήσουν τα εγγόνια του

Reaction score
1.899
Το moode είναι τέλειο για αυτά που κάνει, το χρησιμοποίησα για κανα χρόνο σε rasp4/2GB
Αν σας αρκεί η ψηφιακή σας δισκοθήκη & τα ιντερνετικα ραδιόφωνα είναι τέλειο.
Απλά μετά πήγα σε Nuc γιατί έπρεπε κάπως να παίζω tidal & youtube....
νομίζω μπορείς και με το rasp και Picore

Reaction score
1.899
Οι θύρες USB στο RPi4, λειτουργούν κανονικά σε ασύγχρονη διασύνδεση με το εξωτερικό DAC και δεν τίθεται θέμα καταστολής θορύβου με 1μ καλώδιο , του 1 ευρώ .
Παλαιότερα με το RPi3, είχαν αναφερθεί κάποια προβλήματα με τις θύρες USB που πλέον δεν υπάρχουν στις νέες πλακέτες (>=RPi4)
Δεν δοκιμάζω ότι σαχλαμάρα γράφει ο κάθε άσχετος στα διάφορα sites, όταν τα περισσότερα από αυτά βασίζονται σε υποκειμενικές αξιολογίσεις ή από παπαγαλάκια που τα γράφουν για να πουλάνε οι φίλοι τους τις πραμάτιες τους. Μπαίνουν και οι ίδιοι οι dealers με διαφορα accounts που το παίζουν αθώες περιστερές
ένα HAT θεωρητικά είναι καλύτερη λύση καθώς παίρνει τα δεδομένα άμεσα από το bus του επεξεργαστή,
οι θύρες USB πάντα είχανε διάφορα θέματα (και δε μιλάω μόνο για audio)
τώρα αν πω ότι θα ακούγεται διαφορά δεν ξέρω, εγώ πάντως δε νομίζω να ακούω

Reaction score
2.428
Σαν πολύ δεν την προωθείς;
Προτείνω μόνο ο,τι χρησιμοποιώ κι έχω μείνει ευχαριστημένος απ' αυτο.Αρκετα απ' αυτά τυγχάνει να είναι Furutech και έχουν αγοραστεί καινουρια.Ακριβη εταιρία όμως από τις κορυφαίες.Φουρουαληθεκ οπως λέει μια ψυχή.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.568
Δύο ολόκληρες σελίδες και ούτε μία φορά η φράση αούδιο πίπολ...!
Δεν πιστεύω να γίνατε αδειοπίπολες. :dance:

Όταν κοιτάς για πολλή ώρα τον καθρέφτη, αρχίζει μετά να κοιτάει εκείνος εσένα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.250
...(Un?!)holyyyyy....μακαρονι.... 😇
(Αν και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω κατι να φαω... Βεβαια οχι και... κατι να ακουσω )

.. μα το κυριο γνωρισμα τετοιων /πνευματικων/ ασθενιων ειναι οτι δεν αναγνωρίζουν τη πάθηση τους στο καθρέφτη.

Reaction score
12.241
Λάθος
Παίζει και FLAC/Auro 8-)

Multichannel/immersive παίζουν μέσω ethernet? ή μένουμε στο ολιγοκάναλο όπως οι πατεράδες μας;
Όχι, αλλά πόσοι απο τους συμμετέχοντες στη συζήτηση διαθέτουν τέτοιο σετάπ;
Το γέλιο μου προκλήθηκε αποκλειστικά από τα γραφόμενα σου που απευθύνονται σ' εμενα,διαισθητικέ reviewer στη θέση του reviewer!
Χαίρομαι που σου χάρισα κι εγώ λίγο γέλιο λοιπόν.

Γίνεται άμα τα καις με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν χρειάζεται πρόσθετη πλακέτα.
Το RPi4 διαθέτει 4 usb θύρες.
Linux αδελφέ οχι αηδίες.
Δεν σας τα λένε αυτά οι αντιπρόσωποι για ευνόητους λόγους, επειδή πρέπει να επιβιώσουν και με 100 ευρώ που κοστίζει το RPi είναι κάπως
δύσκολο να υπάρχει περιθώριο κέρδους
Λινουξάρα και τα μυαλά στα μπλέντερ! Παρεμπιπτόντως, τόσο το daphile, όσο και το roon, σε linux τρέχουν. Τυχαίο;
Μιας και μου το θύμισες, το moode distro για το Raspberry Pi διαθέτει και ενα πολύ καλό room correction .
Υποστηρίζεται από το Linux και κάνει πολύ καλή δουλειά αν το ρυθμίσεις σωστά στο χώρο ακρόασης. Μπορείς να σώσεις πολλά διαφορετικά profiles.
Χμμμμ, ενδιαφέρον! Θα το έχω υπ'όψιν!

Reaction score
12.241
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Δεν διαφωνώ. Αλλά εστιάζοντας στο δικάναλο και ενώ υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, κάθονται μερικοί και ψάχνουν τη κατάσταση σε καλώδια ethernet, switches και λοιπά μαντζούνια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Αλλά εστιάζοντας στο δικάναλο και ενώ υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, κάθονται μερικοί και ψάχνουν τη κατάσταση σε καλώδια ethernet, switches και λοιπά μαντζούνια.
Απο εκεί που το βλέπω εγώ, κατά κάποιον τρόπο και το δικάναλο στα μαντζούνια συγκαταλέγεται.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Με υπέρτατο μαντζούνι το upmixing 😄
To upmixing είναι αναγκαίο παυσίπονο για τον πόνο της αρρωστημένης δικάναλης ηχογράφησης. Αναγκαίο κακό.

Πάνω κάτω σαν να παίζεις mono ηχογράφηση με δύο ηχεία, αλλά καλύτερα.

Reaction score
19.390

Οι audio people λοιπόν - μιας και το ζήτησες και μετά απο λαική απαίτηση - να συμπληρώσυμε ότι δεν μπορούν να δουν τα χαρακτηριστικά στον ίδιο τους το εαυτό αλλά ούτε και σε καθρέπτη.

Μερικοί δε, που ισχυρίζονται ότι δεν είναι .... όχι μόνο δεν τα βλέπουν στον εαυτό τους αλλά όταν τα μάθουν (τους τα μάθω) τα βλέπουν μόνο στους άλλους χαρκατηρίζοντας τους πνευματικά ασθενείς (όχι τους audio people αλλά τους άλλους) .

Reaction score
8.868
Οι audio people λοιπόν - μιας και το ζήτησες και μετά απο λαική απαίτηση - να συμπληρώσυμε ότι δεν μπορούν να δουν τα χαρακτηριστικά στον ίδιο τους το εαυτό αλλά ούτε και σε καθρέπτη.

Μερικοί δε, που ισχυρίζονται ότι δεν είναι .... όχι μόνο δεν τα βλέπουν στον εαυτό τους αλλά όταν τα μάθουν (τους τα μάθω) τα βλέπουν μόνο στους άλλους χαρκατηρίζοντας τους πνευματικά ασθενείς (όχι τους audio people αλλά τους άλλους) .
Ειπε ο κύριος parlapipol :biggrin:
Καθρέφτη να πάρεις και σαμπς.... πολλά σαμπς

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29