Το σύστημα μου

Reaction score
1.469
Αφού νοιάζεσαι μήπως παγωσω και μιας και το πεντεκιενατεταρτο γουφερ μου θα καει αμέσως,προσφέρεις προς αποτέφρωση τα δεκαπενταιντσοδεκαοκταιντσα γουφερς σου ώστε να βγάλω ολόκληρο το Χειμώνα;
Βιασου όμως γιατί... The Crimson Shadows:It's cold

Reaction score
1.469
Αξιοποίησα τα παροπλισμένα, ύστερα από την αγορά της βάσης,Symposium Acoustics Point Pods.Υστερα από επικοινωνία με την κατασκευαστρια εταιρια, τοποθετήθηκαν πανω στο καπάκι του ATC και την δικαίωσαν.
Αυτό με πήγε δύο φορές πισω στο παρελθόν.Η πρώτη,28 χρόνια πριν όταν τοποθέτησα γρανίτη πάνω στο καπάκι του cd και η δευτερη,7 χρόνια πριν όταν τοποθέτησα παρόμοιας φιλοσοφίας προϊόντα σε όλες τις συσκευές,των ηχείων συμπεριλαμβανομένων.Η τρίτη όμως είναι η πιο αποτελεσματική.

Reaction score
991
Αξιοποίησα τα παροπλισμένα, ύστερα από την αγορά της βάσης,Symposium Acoustics Point Pods.Υστερα από επικοινωνία με την κατασκευαστρια εταιρια, τοποθετήθηκαν πανω στο καπάκι του ATC και την δικαίωσαν.
Αυτό με πήγε δύο φορές πισω στο παρελθόν.Η πρώτη,28 χρόνια πριν όταν τοποθέτησα γρανίτη πάνω στο καπάκι του cd και η δευτερη,7 χρόνια πριν όταν τοποθέτησα παρόμοιας φιλοσοφίας προϊόντα σε όλες τις συσκευές,των ηχείων συμπεριλαμβανομένων.Η τρίτη όμως είναι η πιο αποτελεσματική.
ποιο καπάκι ; Τι ακριβώς έβαλες ; Μπορείς να βάλεις καμιά φωτό να δείξεις ;

Reaction score
1.469
ποιο καπάκι ; Τι ακριβώς έβαλες ; Μπορείς να βάλεις καμιά φωτό να δείξεις ;
Για τη συγκεκριμένη χρήση πρέπει να τοποθετηθούν αντεστραμμένα καθώς οι άνω και κάτω πλευρές έχουν διαφορετικό πάχος.
IMG_20241024_102305.jpg

Φυσικά αν στη θέση τους βρισκόταν η βάση το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας επαφής.

Last edited:

Reaction score
3.175
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν παρελκόμενα για τοποθέτηση άνω των συσκευών από πολύ παλιά.

Reaction score
1.469
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν παρελκόμενα για τοποθέτηση άνω των συσκευών από πολύ παλιά.
Σωστά.Εχω ήδη χρησιμοποιήσει μερικά απ' αυτά όμως δε γράφω τι άκουσα διότι υπάρχουν κι ευσυγκινητα μέλη και η συγκίνηση τους με κάνει να συγκινούμαι κι εγώ περισσοτερο απ' ότι συγκινούμαι συνήθως.

Reaction score
320
Τι ακριβώς προσφέρουν στις συσκευές αυτά τα παρελκόμενα όταν τοποθετηθούν στην ανω επιφάνεια του σασί ;

Reaction score
1.469
Ο Ηπειρώτης βουκολος τα χρησιμοποιεί;Έχουν κι εφαρμογή στα κεφάλια των αμνοεριφίων του.Αυξανουν το "σώμα" στο βελασμα.

Reaction score
3.175
Τι ακριβώς προσφέρουν στις συσκευές αυτά τα παρελκόμενα όταν τοποθετηθούν στην ανω επιφάνεια του σασί ;
Ανάλογα το παρελκόμενο και τη συσκευή. Πχ μπορούν να σταθεροποιούν ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.

Reaction score
1.012
όλοι οι χαιενδάδες ίδιο πλακάκι έχουν πάντως....
ένα σαγρέ ντουβάρι λείπει τώρα.... :biggrin:
ρε φιλε δίκιο έχεις, και εγώ αν και δεν είμαι χαιεντάς ακριβώς, (αλλα πηρα magnepan οποτε i guess εγινα χαιεντας xD) το ίδιο πλακάκι έχω

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.261
Members
38.166
Νεότερο μέλος
giannis600