Apple Silicon

melina

Cargo 200
Reaction score
42.875
Ta pro είναι για pros :biggrin:

Το πιο εντυπωσιακό που είδα ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στο ελληνικό site είναι ότι με 1550 παίρνεις iMac M4 που έχει πακέτο οθόνη 24" 4.5Κ retina, magic keyboard/mouse, υπεραρκετό για home/office εφαρμογές (είμαι με Μ1, 16GB, 512GB και νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξω υπολογιστή) και με τα ίδια λεφτά παίρνεις iPhone 16pro max!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Ρε κωλόπαιδα, μη γελάτε ρε, σοβαρά ρώτησα! 😋

Είναι "δεμένα" με το MacOS ή όχι;

Ψάχνω μήπως αντικαταστήσω το NUC μου και στα χρήματα που στοιχίζουν τα νέα Mac mini, είναι πολύ ελκυστικές προτάσεις - αρκεί να μην "μπλέξω" με το MacOS.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.320

Ψάχνω μήπως αντικαταστήσω το NUC μου και στα χρήματα που στοιχίζουν τα νέα Mac mini, είναι πολύ ελκυστικές προτάσεις - αρκεί να μην "μπλέξω" με το MacOS.
Αν θες να τρέχεις σαβούρα software γιατί να γίνει αυτό με καλό hardware ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.748

Υπάρχουν τρόποι. π.χ.

* Boot Camp Assistant User Guide for Mac - Apple Υποστήριξη (GR)

* Run Windows on Mac with a virtual machine | Parallels Desktop

Αλλά το MacOS είναι η δύναμη του όλου θέματος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.748
Υπάρχουν τρόποι. π.χ.

* Boot Camp Assistant User Guide for Mac - Apple Υποστήριξη (GR)

* Run Windows on Mac with a virtual machine | Parallels Desktop

Διευκρίνιση:

Στα Apple Silicon based Macs (όλα με Μ CPU) το Boot Camp δεν δουλεύει.

For Apple Silicon Mac minis (M1, M2, etc.):

• Virtualization Software: Boot Camp is not supported on Apple Silicon Macs. However, you can still use virtualization software like Parallels Desktop or VMware Fusion to run Windows. However, you'll need to use a special version of Windows designed for ARM processors, such as Windows 11 ARM.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Αν θες να τρέχεις σαβούρα software γιατί να γίνει αυτό με καλό hardware ?
Γιατί έτσι μου αρέσει. :)

Καλύτερα έτσι.

Να μαθαίνω MacOS, τώρα, στα γεράματα...; Είναι ένα θέμα.

Όπως και να 'χει, απολαύστε τα νέα Mac Mini σας.:)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740
Αν το θέλεις για το σαλόνι (μηντιαπλεϋερκσερωγωκιέτς), είναι ό,τι πρέπει. Και το MacOs είναι εύκολο. Αν το θέλεις για δουλειά σε συνδυασμό με άλλες μηχανές εκτός Apple, μην το πάρεις. Γενικά, δε θέλουν να λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους. Για ανταλλαγές αρχείων, ο ενδεικνυόμενος τρόπος είναι μέσω κοινής πρόσβασης σε cloud, ή nas.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.445
Ισχύει. Όσο παλαβό και να ακούγεται ο μεγαλύτερος μπελάς της συνύπαρξης που έχω συναντήσει τόσα χρόνια είναι η ανταλλαγή αρχείων. Και ο μοναδικός τρόπος να μην έχεις 40 πίεση είναι με κοινό δίσκο δικτύου.

Reaction score
1.321

Ειναι και παραείναι. Η αλήθεια είναι πως mac παίρνεις για το Mac OS. Αμα δεν θες macos παρε beelink, είναι και αυτό μικούλι και πολυ φτηνό. Είναι πραγματικά πολύ γρήγορο για την τιμή του (που ανταγονίζεται raspberry pi) Εγω τις τελευταίες μέρες εχω πάρει 2!
1000003963.jpg

Επίσης ετοιμάσου να αγοράσεις όλη την αλυσίδα της Apple άμα πάρεις mac.

Α ναι και το false sense of superiority οτι έχεις apple, (κάτι σαν τους "χαιεντάδες" οντιο πίπολ.)

:lolsign:

1730286456476.jpeg

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.320
Ισχύει. Όσο παλαβό και να ακούγεται ο μεγαλύτερος μπελάς της συνύπαρξης που έχω συναντήσει τόσα χρόνια είναι η ανταλλαγή αρχείων. Και ο μοναδικός τρόπος να μην έχεις 40 πίεση είναι με κοινό δίσκο δικτύου.
Άρα αν έχεις μικτό δίκτυο με Windows & Mac, απλά σουτάρεις τα windows και υσηχάζεις.

Reaction score
15.965
Αυτό το "απλά" μου άρεσε... :geek: :roflmao:

...αν τρέχεις ένα κάρο software σε windows και πρέπει να το αντικαστήσεις με macos (τα λεφτοMacoδεντρα που φυτρώνουν είπαμε; Καλιφόρνια; ) :gamer:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.320
Αυτό το "απλά" μου άρεσε... :geek: :roflmao:

...αν τρέχεις ένα κάρο software σε windows και πρέπει να το αντικαστήσεις με macos (τα λεφτοMacoδεντρα που φυτρώνουν είπαμε; Καλιφόρνια; ) :gamer:
Γιατί να έχεις software σε windows ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106