Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.158
Πες εσυ κ. Ιωαννη θα προσπαθησω ειμαι καλος μαθητης :lol:
Αν και το ερωτημα ειναι για τον δυτικοθεσσαλο Εφυγε απ την Ζωη ο Μιχαλης Γκανας😢

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.379
Πες εσυ κ. Ιωαννη θα προσπαθησω ειμαι καλος μαθητης :lol:
Αν και το ερωτημα ειναι για τον δυτικοθεσσαλο Εφυγε απ την Ζωη ο Μιχαλης Γκανας😢
Τι να σου πω βρε Χρήστο ? τόσες φορές στα έχουμε εξηγήσει αλλά δεν τα καταλαβαίνεις.

Reaction score
1.772
View attachment 348992 View attachment 348993
Εγω θελω να με πεις Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα ποιες ειναι διαφορες αυτον των ηχειων:gamer: επιστημονικη τεκμηριωση θελω:drinks::lol:
Θα σου πω εγώ.Οι μύτες των τριών κάτω ηχείων είναι μικρότερες από τις μύτες όσων ισχυρίζονται ότι τα καλώδια δεν έχουν διαφορές.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.379
1) Γιατί βαζεις κομμάτια που δεν έχεις ακούσει ΠΟΤΕ?
ζάπινγ 5 δευτερολέπτων, λίγο γκάπα/γκούπα.... και οκ?

2) Αν και δεν είμαι ο ΠΑΗ απαντάω :) Εννοείται πως δεν ακούγεται σαν το δικό σου το σετάπιον του ΠΑΗ και του καθενός, αφού το θκος είναι για τα πανηγύρια (κυριολεκτικά.... για αυτό πωλείται) τα χουμε ξαναπεί πολλές φορές... θες να τ' ακούσεις κι απ' τον ΠΑΗ?
Ζήση δεν κάνει ούτε για τα πανηγύρια.
Για καμία λαϊκή αγορά με το ζορι.
Για τον Μανέστρο μιλάω. Πατάτες , χαλιά κιλίμια . Πάρε πάρε.

Reaction score
18.432
τι αυτα ρε:fuckyou: για τον ΠΑΗ με περασες:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:
Πρόεδρε τώρα κατάλαβα το σχέδιο όλων τους .... θέλουν να σε κάνουν να φάς την σύνταξη και το εφάπαξ στο audio. Ξέρουν ότι το χρήμα το έχουν μόνο οι συναταξιούχοι πλέον. :D 😍

Λοιπόν ξήλωμα όλοι όπως κάνει ο Τράμπ και νέα πρόσωπα στην Επερεσία, δεν υπάρχει άλλη λύση. :D

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.385
Members
38.176
Νεότερο μέλος
ziki