Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.875
MESA 500 ml View attachment 349978
View attachment 349979
οπως ανεβαινουμε απ το σκαραμαγκα ειναι δυο καταστηματα διαλεξε δεξια και αριστερα ποιο σε αρεσει;;;;;;; μη ανεβαζεις ηχορυπανση θα μου καψεις το σεταπιον
Να σου το κάψω θέλω για ν' αγοράσεις Pilium με Magico.Σιγουρα στον χώρο σου θα παίξουν αφάνταστα καλύτερα απ' ο,τι στην Έκθεση.
Πριν από κεινα τα δύο καταστήματα και στο ανοδικό ρεύμα,υπάρχει το ΠΙΚΠΑ όμως εκεί δεν γίνεσαι δεκτός λόγω ηλικίας.Εχω έναν φίλο,τρόφιμο που παρεφρονησε από την τεράστια διαφορά που άκουγε στα καλώδια ρεύματος.

Reaction score
1.875
Κ. Χρήστε,εδώ είσαι στο στοιχείο σου! Συν η ηχογράφηση αναφοράς!
Όποιος ξεγελάστηκε και πίστεψε ότι άκουσε εκκλησιαστικό όργανο στο έβδομο τραγουδι,ας δώσει τον τελευταίο ασπασμό στο σύστημά του.

Last edited:

Reaction score
18.681
Κ. Χρήστο,να μια συναυλία των δικών μου.Σε αντίθεση με τις συναυλίες των δικών σου,εδώ υπάρχουν ζωντανοί θεατές.
Lyres: Don't give it up now
Τι ζωντανοί ; Νεκροζώντανοι, ζόμπι είναι αυτός, πως κουνιέται έτσι ; Σα δαιμονισμένος. Τέλος πάντων 😍 για το συγκρότημα >:( για τα σχόλια. Βάζε τα χωρίς σχόλια που αναστατώνουν τον Μαέστρο να μπορώ να σου βάζω like. :D

Ήρθες επιτέλους στην εποχή μου λίγο, ωραίος όλος ο δίσκος αυτός, εμένα μου άρεσαν για τότε δικούς μου λόγους, αυτά απο τον Lyres Lyres.

Το δεύτερο το ήρεμο έπρεπε να αφιερώσεις στον Μαέστρο.

Last edited:

Reaction score
18.681
Α, ΠΑΗ είδες τι ωραία έβγαινε η ντράμς ; Τώρα ακούμε "σούπες". :D

Ο wnet ο μέγας μίκτης της Επερεσίαw έτσι θέλουμε να τα βγάζει μεστά και tight. 😍

Marlboro η Επερεσία θα βγάλει ένα επετειακό album (βγάζουμε κάθε χρόνο) με τραγούδια που εκφράζουν το πνεύμα των μελών της εν έτει 2024. (όχι οντιοφίλ για audio people , απλώς συλλογή αγαπημένων). Θα το αναλάβεις ;

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.511
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106