Subwoofer σε μικρό δωμάτιο.

Reaction score
4.120
Για τα χρήματα τους προφανως πολύ καλή περίπτωση αλλά μην περιμένεις θαύματα μέχρι τα 40hz.

Reaction score
1
Γεια σας.
Ας πούμε ότι καταλήγω στο velodyne impact mini.
Συνδέω τα καλώδια από την έξοδο του ενισχυτή στην hight level input, και στην συνέχεια με άλλα καλώδια από την έξοδο hight level out τα ηχεία μου (q acoustics 3020i, 6 Ωμ).
Η ερώτηση είναι: ο ενισχυτής του sub που θα τροφοδοτεί ταυτόχρονα ένα μεγάφωνο (αυτό του sub ) αγνώστων προδιαγραφών ονομαστικής αντίστασης, και δύο δορυφόρους 6Ωμ, ενδέχεται να πάθει ζημιά; Η Velodyne μας λέει μόνο ότι ο ενισχυτής είναι 180 rms κλάσης D, δεν αναφερεται σε πόσα Ωμ λειτουργεί, ούτε την αντίσταση του μεγαφώνου του sub.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
11.118
Ο ενισχυτής του sub δε θα τροφοδοτεί τα ηχεία. Μόνο το μεγάφωνο του sub.
Τα ηχεία σου θα οδηγούνται κανονικά από το δικό σου ενισχυτή.

Reaction score
1
Α! Μάλιστα. Το νόμιζα αλλοιως, ωραία.
Άρα κανένα πρόβλημα ούτε για τον ενισχυτή του sub , ούτε για τον δικό μου. Ευχαριστώ.

Διαφορικός ενισχυτής ποιος μπορεί να είναι; Το είδα σε ξένο site, αυτή η λέξη ήταν από την αυτόματη μετάφραση που γίνεται.
Μπορεί κι η μετάφραση να είναι παραπλανητική, και να μην μας βοηθά. Πάντως μιλούσε για κόμπακτ συσκευή παλιά που περιείχε ενισχυτή , επώνυμης μάρκας.
Το όχι ήταν με αυτό που είχα στο μυαλό μου.
Αν τα ήξερα δεν θα ρωτούσα.
Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.288
Διαφορικός ενισχυτής ποιος μπορεί να είναι; Το είδα σε ξένο site, αυτή η λέξη ήταν από την αυτόματη μετάφραση που γίνεται.
Το λες και "τοπολογία ενισχυτή" ....το πιο πιθανό να μην έχεις τετοιον... και ΔΕΝ πρεπει να εχεις αφού προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις το high level cross του sub, διότι είναι για ενισχυτές με κοινό - στα 2 κανάλια... στους διαφορικούς το - δεν είναι κοινό.

Αν σε μπέρδεψα, απλά πες μας ποιον ενισχυτή έχεις για σιγουριά... αν και το πιο πιθανό να είσαι οκ.

Reaction score
1
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το compact της phillips , το mcd 716, υποτίθεται 2χ50 rms. Ο λόγος που το έχω κυρίως είναι ο χώρος. Πολύ συμπαγές με σχεδόν απ' όλα.
Επίσης βγάζει πιο γλυκό ήχο απ' αυτά τα ηχεία, απ' ότι ένας μεγαλύτερος ολοκληρωμένος που δοκίμασα. Αλλά πάνω απ' όλα ο χώρος επάνω στο γραφείο.

Reaction score
1
Στον ενισχυτή κουμπωνω διπλό καλώδιο με + και - για το ένα ηχείο και αντίστοιχα παρόμοια ένα δεύτερο για το άλλο.
Για το δεύτερο ηχείο έχει άλλες υποδοχές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106