EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
18
Ναι φίλε...επιλέγεις ποιο θες,μετράς και μετά καπάκι πας για το άλλο!
Στην περίπτωση του Α8 όμως εάν προσθέσεις στις εξόδους rca 2 active sub.. ενώ δουλεύεις τα xlr out για να στέλνεις σήμα στον τελικό.. και βάλεις κάποιο φίλτρο πχ θα πάει και στις xlr k rca εξόδους σωστά? Πχ ( εάν θες να κροσαρεις τα ηχεία στους 80 και έχεις και τα sub συνδεμένα το σήμα θα πάει παντού εάν δεν κάνω λάθος..)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.683
Το Eversolo Control App ανανεώθηκε!
🎉
👏

Αποκτήστε την τελευταία έκδοση από το Google Play ή το APP store
📱

✨
Το νέο firmware για DMP streamers v1.3.80 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε παρτίδες από σήμερα

Καντε update το Εversolo app απο το playstore και καπακι την αναβαθμιση της συσκευης σας....βγηκε λεμεεεεε
Νατο μας......

View attachment 351002
View attachment 351003 View attachment 351004 View attachment 351005

Ωραια δειχνουν τα νεα παιχνιδακια...
View attachment 351006
Τούτο δω υπήρχε και πριν?
IMG_20241130_004803.jpg

Μόλις το ανακάλυψα και ακούω ελληνοφρένεια. :biggrin:

Screenshot_2024-11-30-00-50-09-006_com.eversolo.control-edit.jpg

Μια χαρά έκατσε η v1.3.80, δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα, έλεγα να μη τη περάσω αλλά με σένα όλη μέρα δω πέρα να ποστάρεις... Παρασύρθηκα :biggrin:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Εμένα ακομα δεν έχει κάνει αναβάθμιση :(

Και ακόμα σκέφτομαι αν θα πάω στο 8 ή στο 10

Κάποιος που δοκίμασε το rc στο 8 να μας πει εντυπώσεις ;
Vlassis ?

Reaction score
222
Εμένα ακομα δεν έχει κάνει αναβάθμιση :(

Και ακόμα σκέφτομαι αν θα πάω στο 8 ή στο 10

Κάποιος που δοκίμασε το rc στο 8 να μας πει εντυπώσεις ;
Vlassis ?
Στα γρήγορα μια δοκιμή. Θετική η πρώτη εντύπωση. ΄"Άνοιξε" η σκηνή και ήρθε λίγο πιο κέντρο.

Πρόχειρα όμως καθώς η μέτρηση έγινε με το μικρόφωνο του κινητού. Θα επανέλθω μετά τη ρύθμιση με εξωτερικό μικρόφωνο

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Στο α8 το αρχείο fir που μπορεί να φορτώσει κάποιος από το rew παίζει σε όλες τις εξόδους ; Και τις ψηφιακές ?

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.172
Ωραίο παιχνίδι θα γίνει το σκ...
Καλημέρα. Το room correction menu είναι ίδιο με το Wiim ultra που παρέλαβα εχτές οεο. Λέτε να χρησιμοποιούν ίδια πλατφόρμα?

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Πιθανό

Προς το παρόν αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο ήχος του
Το τσιπακι της ak (flagship of the new velvet series) ακούγεται πάρα πολύ καλά
Δλδ πρέπει κάποιος να δώσει πολλά λεφτά για εξωτερικό dac που να ακούγεται καλυτερα ...

Πολύ ενδιαφέρον μηχάνημα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.844
Καλοριζικο, καλες ακροασεις!
Πες μας αν θελεις κ παραπανω πραγματακια, πως ησουν πριν με dac - pre κλπ κ πως εισαι τωρα και απο ηχο!

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Καλοριζικο, καλες ακροασεις!
Πες μας αν θελεις κ παραπανω πραγματακια, πως ησουν πριν με dac - pre κλπ κ πως εισαι τωρα και απο ηχο!
Πριν είχα το rockna wavelighf και streamer το α6.
Προ ο bryston bp17 cubed
Τελικός nad c298 (purifi)
Ηχεια revel f208

Έφυγε το rockna και το α6

Ήρθε προς το παρόν το α8 και πιθανότατα το denafrips venus 15 (ίσως και το gustard x30)

To rockna παίζει εξαιρετικά.
Ευελπιστώ το df venus να παίζει το ίδιο ή και καλύτερα

Το α8 σαν dac έχει αυτον τον βελούδινο χαρακτήρα των ak με πολύ καλή λεπτομέρια και δυναμικά. Αν προσθέσεις το streamer, το room correction κλπ νομίζω ότι είναι εξαιρετικό vfm

Και σαν streamer όμως είναι πολύ καλύτερο από το α6. Διπλό υβριδικό power supply (αυτό που άλλαζαν όλοι στο α6 δλδ), έξοδο i2s που για χρήση εξωτερικού dac είναι καλύτερη από την usb

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.683
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Ζαχαρία!!

Άντε να αρχίσει να πουλά το Α10 μήπως καταφέρουμε να πάρουμε και εμείς τα ταπεινά χαμομηλάκια κάνα μεταχειρισμένο Α8 :biggrin:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.172
Αν έχετε ήδη καποιο πολύ καλό dac με ΑΚ dac chip τα οποία τα λατρεύω και εγώ σε σχέση με τα ESS μπορείτε να εκμεταλευτείτε το Α6 που είναι και πιο οικονομικό και να τα βάλετε να δουλεύουν μαζί. Εγώ αυτό έκανα με το teac ud-503 που έχει ΑΚ dac chip και το Wiim Ultra που παρέλαβα εχτές.

Reaction score
222
Το Α8 για χρήση και ως DAC έχει πολύ καλύτερη απόδοση από το Α6. Πoλύ πιο smooth output χωρίς να χάνει σε ανάλυση. Σίγουρα είναι και θέμα τροφοδοσίας.

@zaharias --> Πως ήταν το Α8 + rockna vs A8 stand alone?

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
305
Το Α8 για χρήση και ως DAC έχει πολύ καλύτερη απόδοση από το Α6. Πoλύ πιο smooth output χωρίς να χάνει σε ανάλυση. Σίγουρα είναι και θέμα τροφοδοσίας.

@zaharias --> Πως ήταν το Α8 + rockna vs A8 stand alone?
Είχα το 6 με το ρόκνα
Καλύτερο το ρόκνα από το σκέτο 8, παρόλο που ήταν με usb σύνδεση με το 6

Αλλά είμαι biased με τον ήχο των r2r dac

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.811
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon