Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.438
images.jpg

Έχω ξεκινήσει το Lioness κι έχω φτάσει στο 7ο επεισόδιο.

Είναι στο στιλ μου αλλά έχει αρκετά στοιχεία που με χαλάνε: φεμινιστικά πρότυπα, οικογενειακά δράματα και υπέρμετρη σοβαροφάνεια με το αντίστοιχο μπλα-μπλα.

5/10

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.579
View attachment 351544

Είναι στο στιλ μου αλλά έχει αρκετά στοιχεία που με χαλάνε: φεμινιστικά πρότυπα, οικογενειακά δράματα και υπέρμετρη σοβαροφάνεια με το αντίστοιχο μπλα-μπλα.

5/10
Πάει, χάλασες κι εσύ...

Παλιά, κάτι τέτοια τα "έκοβες" στα 10 πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Όχι σαν τώρα που έφτασες στο 7ο κι έβαλες και βαθμό!!! :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.438
Πάει, χάλασες κι εσύ...

Παλιά, κάτι τέτοια τα "έκοβες" στα 10 πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Όχι σαν τώρα που έφτασες στο 7ο κι έβαλες και βαθμό!!! :lol:
Δεν βρίσκω εύκολα σειρά του γούστου μου που να μιλάνε αμερικάνικα.

Μη νομίζεις ότι και σε αυτή έχω καταλάβει πολλά από την υπόθεση. Το τρέχω στα οικογενειακά δράματα, κοιμάμαι στις ήσυχες σκηνές, παίζω με το κινητό. Μόλις αντιληφθώ δράση συγκεντρώνομαι! :neo:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.842
Ξεκίνησα το

Ανάμικτες εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο. Πολύ μπερδεμένο και γι' αυτό δύσκολο να σε βάλει στο κλίμα, παρόλο το εξαιρετικό καστ. Ελπίζω να γίνει καλύτερο.

Τελείωσα το

Πολύ καλύτερο στην αρχή, γίνεται μέτριο στο τέλος.
7/10

Έφτασα στο 7ο επεισόδιο του

Πάρα πολύ καλή σειρά, περιμένω να βγει το 10ο και τελευταίο επεισόδιο, ώστε να δω τα 3 τελευταία μαζεμένα.
Μέχρι τώρα 8+/10

Reaction score
16.183
Αυτή η ταινία είναι για μια βροχερή μέρα - νύχτα του χειμώνα….οπως η σημερινή.
Προκειται για ταινία θρίλερ,μυστηρίου με θέμα επαναλαμβανόμενο,λαιτ μαγειρεμενο για μένα.Το τέλος του ήταν απότομο η ειπώθηκαν όλα όσα έπρεπε για τον προσηλωμένο θεατή?

Little Bone Lodge 2023 - The last Exit 6/10

IMG_6061.jpeg
IMG_6062.jpeg

Reaction score
9.871
Weekend in Taipei

Κλασσική, περιπέτεια δράσης... ! Είχε τις αδυναμίες της (ακολουθεί την πεπατημένη με κάποια glitches... ) αλλά γενικά μου άρεσε για χαλαρή θέαση χωρίς πολλά-πολλά! Like!

Weekend in Taipei (2024).png

Reaction score
11.184
Τη σειρά "The 100" την έχει δει κανείς; Δεν έχω δει να αναφέρεται σε αυτό το νήμα.
Την είδα, 7 σεζόν, με τα πάνω της και τα κάτω της.

Reaction score
16.183
The Gentlemen - 2019

Μου αρέσει ο σκηνοθετικος ρυθμός του Ρίτσι ,μου θυμίζει και παλιές δουλειές του…

Την ξεκίνησα…το καστ είναι αρκετα ελκυστικό Και η εισαγωγή υπέροχη!

Reaction score
29
Εγώ θα πάω να δω την άλλη εβδομάδα στα Village τη ''Συμμορία της Συμφοράς'' με Τσουβέλα, Σφήνο και λοιπούς.
H ταινία θυμίζει έντονα ''The Kόπανοι'', γενικά έχει ένα κλίμα Cult βιντεοταινίας της δεκαετίας του 80. To τρείλερ μου άφησε μέτριες έως καλές εντυπώσεις. Την έχει δει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

Ελπίζω να αξίζει γιατί πολύ καιρό έχουμε να δούμε Ελληνική κωμωδία να παίζει στους κινηματογράφους. Από ότι είδα στο τρέιλερ έχει μερικές καλές ατάκες.

Ορίστε και το Trailer:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.438
Όχι...Μου άρεσε πολύ 😁 .
Γενικώς αν η σειρά για τα γούστα μου παίρνει κάτω απο 7 σε βαθμολογία δεν την συνεχίζω . Μέγιστο 2 επεισόδια προθεσμία .
Άρα σου αρέσουν πολύ οι αργές εξελίξεις και οι σκηνοθετικές παύσεις.

Reaction score
4.188
Άρα σου αρέσουν πολύ οι αργές εξελίξεις και οι σκηνοθετικές παύσεις.
Όχι απαραίτητα. Αν είναι καλοσχεδιασμένη η σειρά και καλή παραγωγή μου αρέσει.
Και το reacher μου άρεσε και τα rings of power και το Severence από την άλλη που είναι υπερβολικά αργό (αλλά εξαιρετικό).

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.457
View attachment 351544

5/10
Καλέ 8/10 :p

Να έλειπε η γλοιώδης ανυπόφορη Kidman (έκανε τέλεια τα χείλη :cry: 🤮).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam