Το σύστημα μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.316
Πώς νωρίζεις ότι όλα αυτά που αναφέρεις επιδρούν στην απόκριση ενός συστήματος;

Με αδικείς.Θελω 10.01
Γιατί δλδ , εσύ πως ξέρεις ότι όλα αυτά δεν επιδρούν στην απόκριση ενός συστήματος?
Ρε θα μας τρελάνετε ?
Οχι το έχουν κάνει άλλοι , πρίν από σας .

Reaction score
19.636
Τον Ανατόλι τον έχετε δει ;

Muscles not important.

Reaction score
2.579
Μήπως καταλαβαίνει κανείς διαφορές από πιλότο σε πιλότο, ή πότε το αεροπλάνο πετάει με τον αληθινό ή τον αυτόματο πιλότο;
Έχω κάνει αμέτρητα ταξειδια και δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.
Ούτε που τολμούν οι πιλότοι να μπουν σε διαδασία σύγκρισης με blind test ! :p
Τα ίδια και με τους ταξιτζήδες (ταρίφες) , όλοι ίδιοι, μόνο στη φλυαρία διαφέρουν

Last edited:

Reaction score
1.807
Μήπως καταλαβαίνει κανείς διαφορές από πιλότο σε πιλότο, ή πότε το αεροπλάνο πετάει με τον αληθινό ή τον αυτόματο πιλότο;
Τα ίδια και με τους ταξιτζήδες (ταρίφες) , όλοι ίδιοι, μόνο στη φλυαρία διαφέρουν
πως δεν υπαρχει, στη προσγειωση και απογειωση δεν υπαρχει; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
:lolsign:

Reaction score
19.636
πως δεν υπαρχει, στη προσγειωση και απογειωση δεν υπαρχει; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Πως δεν καταλαβαίνουμε ; Καταλαβαίνουμε. Όριστε η απόδειξη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.316
Καλά καμία σχέση ποτέ δεν θα παίρνατε χαμπάρι , ποιός πετάει το ρημάδι .

Reaction score
581
Πώς νωρίζεις ότι όλα αυτά που αναφέρεις επιδρούν στην απόκριση ενός συστήματος;

Με τον μόνο τρόπο που μεταδίδεται η γνώση. Με διάβασμα.
Ξεκινάς με λογαριθμικές κλίμακες για να καταλάβεις τι σκατά είναι αυτά τα ντι μπι. Μετά πας σε FFT για να καταλάβεις τι γίνεται στο πεδίο των συχνοτήτων. Πραγματικά μαγικά πράγματα οι FFT.
Τέλος μελετάς θεωρία συστημάτων και θεωρία γραμμών μεταφοράς.
Μην απογοητεύεσαι όμως. Αν σκαμπάζεις από μαθηματικά, σε 2 χρονάκια θα έχεις γίνει αστέρι.
Το matlab θα σε βοηθήσει πολύ. Πρέπει να το μάθεις κι αυτό.
Μετά θα καταλάβεις ότι σε ένα σωστά σχεδιασμένο σύστημα, τα καλώδια είναι απλώς γραμμές μεταφοράς σήματος και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αλλοιώνουν το σήμα που δέχονται.

Reaction score
1.807
Λέω να ανοίξω ένα eshop να πουλάω χάπια audiophile χάπια.

Το κουμπωνεις και όλα μετράνε γαμω
Όλα παίζουν γαμω
Όλα είναι γαμωωωωωωω θα σας πάρω τις ψυχές κουφάλες
αυτο το ειχε κανει ενας που πουλουσε (και ακομα πουλαει) audiophile rocks*, και οχι μονο αυτο καπως ειχε βρει τα email μελων ενος γνωστου φορουμ με ακουστικα και τους εστελνε μειλ. αυτο φυσικα οδηγησε στην μονιμη διαγραφη του.

1000000841.jpg

οταν ηταν μελος εγραφε πως εκοβε καλωδια nordhost valhalla τα εκανε σκονη και τα.. "εισπνεε" ...
1000000842.jpg

επισης ειχε κολλημα με κατι που ελεγε ERS paper που ειναι κατι ηλεκτρομαγνητικη παπατζα, προσπαθησα να βρω παραπανω πληροφοριες αλλα ολα ειναι απο εταιριες ηχου, δηλαδη ξεκαθαρη παπατζα. σε διαφορα ποστ ειχε πει πως οταν εβαλε αυτο το χαρτι σε ενα φτηνο audio interface της creative (emu 404) επαιζε καλυτερα απο ενα dCS που ειχε. επισης ειχε πει πως ηθελε να κανει εγχειρηση για να το βαλουν ERS paper μεσα στα αυτια.

1000000839.jpg

o πατρικ ποζαροντας με το νεο του καλωδιο ρευματος, το virtual dynamics judge. παντα φωτογραφιζονταν με hello kitty λενε.
1000000843.jpg

το καλωδιο δεν εχει μεγαλη ζωη επειδη το μασησε λαγος λεει.

*τα audiophile rocks κι αν εχουν πλακα, εστειλα την προηγουμενη φορα ενα βιντεο του. το "σαιτ" ακομα υπαρχει, αλλα προς αποφυγη κοστη απο hosting, οδηγει σε ενα pdf στο google drive. γενικα, εχει πολλες μ@λ@κιες μεσα, ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι μια κρητικη που λεει "even my 120 year old grandma could tell a difference."

1000000840.jpg

ο patrick συνεχισει μεχρι ακομα και σημερα, 22 σχεδον χρονια μετα να λεει διαφορα, με καθημερα βιντεο στο καναλι του στο youtube "audiophile dog" πραγματικα σε κανει να αναρροτιεσαι αν ειναι οντως τρολ η οντως πασχει, σιγουρα, ειναι το ποιο dedicated troll που ειπαρχει ποτε.

παη οσο και να προσπαθησεις, τι παρανοια του πατρικ δεν θα την φτασεις ποτε.

(πλακα κανω φυσικα, και φιλικα παντα. απλα ειναι μια ιστορια που ενα ατομο μου ειχε πει και θεωρω πως εχει πλακα. δεν το λεω για να προσβαλω τον ΠΑΗ.)

Reaction score
3.011
Συμφωνουμε για τα περί καλωδίων.Επειδη όμως το τέλειο καλώδιο όπως το θέτεις δεν υπάρχει,το μόνο που μπορεί να γίνει στην πράξη είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερη αλλοίωση του σήματος από αυτό.
Επίσης επειδή τα καλώδια δεν είναι ισοσταθμιστες,αντίθετα μ' αυτό που νομίζουν μερικοί,δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την ισοστάθμιση η να υποκατασταθούν από αυτήν.
Η κατασκευή ενός καλωδίου είναι κρίσιμο μέγεθος,συχνά πιο κρίσιμο από τα νούμερα των μετρήσεων του.Εκει,το φθηνό καλώδιο θα πέσει θύμα του κόστους κατασκευής του όπως και η φθηνή συσκευή.Γι αυτό δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει το καλύτερο.

Last edited:

Reaction score
983
Οσο εσείς περνατε την ωρα σας με φίλτρα,πολυμπριζα U-235 , μπάλες και ρουλεμάν με σενσορα κοσμικής ενεργειας,εγω γεμιζω το αφρόντιστο(négligé) σαλόνι μου με Willie Dixon και Buddy Guy.Χαρείτε μωρέ τη Ζωή με τη μουσική.(καλώδια κυριλε ρε...το καλο ρε το Accordia)

Reaction score
1.807
Συμφωνουμε για τα περί καλωδίων.Επειδη όμως το τέλειο καλώδιο όπως το θέτεις δεν υπάρχει,το μόνο που μπορεί να γίνει στην πράξη είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερη αλλοίωση του σήματος από αυτό.
Επίσης επειδή τα καλώδια δεν είναι ισοσταθμιστες,αντίθετα μ' αυτό που νομίζουν μερικοί,δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την ισοστάθμιση η να υποκατασταθούν από αυτήν.
Η κατασκευή ενός καλωδίου είναι κρίσιμο μέγεθος,συχνά πιο κρίσιμο από τα νούμερα των μετρήσεων του.Εκει,το φθηνό καλώδιο θα πέσει θύμα του κόστους κατασκευής του.
τι να σου πω, μια χαρα ειναι τα accordia (βιοκαλ) δεν ξερω τι δε σαρεσε, ισως σου τσιριζει και αυτο, για το κοστος δεν ειναι καθολου ασχημης ποιοτητα κατασκευης παντως. εγω δεν ξαναδινω λεφτα για ξενα, μια χαρα ειναι τα εγχωρεια 😁

Reaction score
3.011
αυτο το ειχε κανει ενας που πουλουσε (και ακομα πουλαει) audiophile rocks*, και οχι μονο αυτο καπως ειχε βρει τα email μελων ενος γνωστου φορουμ με ακουστικα και τους εστελνε μειλ. αυτο φυσικα οδηγησε στην μονιμη διαγραφη του.

View attachment 357160

οταν ηταν μελος εγραφε πως εκοβε καλωδια nordhost valhalla τα εκανε σκονη και τα.. "εισπνεε" ...

επισης ειχε κολλημα με κατι που ελεγε ERS paper που ειναι κατι ηλεκτρομαγνητικη παπατζα, προσπαθησα να βρω παραπανω πληροφοριες αλλα ολα ειναι απο εταιριες ηχου, δηλαδη ξεκαθαρη παπατζα. σε διαφορα ποστ ειχε πει πως οταν εβαλε αυτο το χαρτι σε ενα φτηνο audio interface της creative (emu 404) επαιζε καλυτερα απο ενα dCS που ειχε. επισης ειχε πει πως ηθελε να κανει εγχειρηση για να το βαλουν ERS paper μεσα στα αυτια.

View attachment 357157
o πατρικ ποζαροντας με το νεο του καλωδιο ρευματος, το virtual dynamics judge. παντα φωτογραφιζονταν με hello kitty λενε.
View attachment 357158
το καλωδιο δεν εχει μεγαλη ζωη επειδη το μασησε λαγος λεει.

*τα audiophile rocks κι αν εχουν πλακα, εστειλα την προηγουμενη φορα ενα βιντεο του. το "σαιτ" ακομα υπαρχει, αλλα προς αποφυγη κοστη απο hosting, οδηγει σε ενα pdf στο google drive. γενικα, εχει πολλες μ@λ@κιες μεσα, ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι μια κρητικη που λεει "even my 120 year old grandma could tell a difference."

View attachment 357162

ο patrick συνεχισει μεχρι ακομα και σημερα, 22 σχεδον χρονια μετα να λεει διαφορα, με καθημερα βιντεο στο καναλι του στο youtube "audiophile dog" πραγματικα σε κανει να αναρροτιεσαι αν ειναι οντως τρολ η οντως πασχει, σιγουρα, ειναι το ποιο dedicated troll που ειπαρχει ποτε.

παη οσο και να προσπαθησεις, τι παρανοια του πατρικ δεν θα την φτασεις ποτε.

(πλακα κανω φυσικα, και φιλικα παντα. απλα ειναι μια ιστορια που ενα ατομο μου ειχε πει και θεωρω πως εχει πλακα. δεν το λεω για να προσβαλω τον ΠΑΗ.)
Μάκη,η αληθινή παράνοια είναι εκεί που κατευθυνεσαι(αν δεν έχεις φθάσει ήδη)και θα το διαπιστωσεις λίαν συντόμως.
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει ούτε δει ποτέ Virtual Dynamics.Χρειαζεται μπράτσα οικοδόμου για να μεταφερθεί.Τα έχεις;
Να ζητήσεις να μεταφερθεί το ποστ σου στο νήμα Ιστορίες hi- end για γέλια και για κλάμματα.

Reaction score
2.579
Οσο εσείς περνατε την ωρα σας με φίλτρα,πολυμπριζα U-235 , μπάλες και ρουλεμάν με σενσορα κοσμικής ενεργειας,εγω γεμιζω το αφρόντιστο(négligé) σαλόνι μου με Willie Dixon και Buddy Guy.Χαρείτε μωρέ τη Ζωή με τη μουσική.(καλώδια κυριλε ρε...το καλο ρε το Accordia)
Πως αντέχεις να ακούς μουσική ;
Δεν σε ενοχλεί να περιμένεις 5 λεπτά, να τελειώσει το κομμάτι και μετά να σκάει το δεύτερο και να περιμένεις άλλα 5 και ΠΑΗ λέγοντας ;
Ενώ όταν ακούς το test signal του προγράμματος REW (ούη ούη ούη ...) μέσα σε 15 δεύτερα τελειώνει και μετά κοιτάς τα αποτελέσματα στην οθόνη, απαντάς στα μηνύματα των φίλων σου , κ.λ.π. ,
Δεν είναι καλύτερα έτσι ;

Last edited:

Reaction score
3.011
Ύστερα από την συγκριτική δοκιμη των υπαρχόντων καλωδιων ρευματος,η κατάληξη ειναι η εξης:
Πολυπριζο:Neotech nep-3200
ATC:Nordost Red Dawn 3
Primare:Neotech nep-3001g
Όποιος έχει ποιοτικά καλώδια,δοκιμάζει.
Όποιος δεν έχει,περιμένει την βροχή.Υπομονη.
Το ένα από τα δύο cds αναφοράς της δοκιμής:
Inspiral Carpets:The singles

Last edited:

Reaction score
2.579
Ύστερα από συγκριτική δοκιμη των υπαρχόντων καλωδιων ρευματος,η κατάληξη ειναι η εξης:
Πολυπριζο:Neotech nep-3200
ATC:Nordost Red Dawn 3
Primare:Neotech nep-3001g
κατέληξες ;

Reaction score
2.579
Αφού είχες προβλέψει το αποτέλεσμα!
Εγώ στο είχα πει ότι τα Νeotech είναι πολύ καλά για τα χρήματα τους .
Αρα δεν ξανασχολείσαι με καλώδια ρεύματος , σωστά ;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.022
Δε διαφωνώ καθόλου.... όμως να ξέρεις πως δεν είναι οι ¨αντικαλωδιάδες" που το πιστεύουν αυτό αλλά οι "καλωδιάδες"...
Αυτοί προσπαθούν με καλώδια να κάνουν τον ήχο πιο μαλακό, πιο φωτεινό, πιο... πιο...
Οι υπόλοιποι κουνάμε το ηχείο, βάζουμε κάτι στον τοίχο, πειράζουμε κάνα PEQ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ