Το σύστημα μου

Reaction score
1.817
Ρε φίλε αλήθεια δεν παλευεσαι.
να ρωτησω εγω κατι, που αν και θα εμπλακω και δεν πρεπει, θελω να το ρωτησω. αμα οντως ο ΠΑΗς δεν παλευεται, γιατι χαλατε χρονο απο την μερα σας να συνομιλειται μεταξυ του; λες και το μονο νημα στο avsite ειναι του ΠΑΗ; νομιζω οχι. γιατι τοτε χαλατε τον χρονο σας δασκαλευοντας τον, ενω αυτος δεν γουσταρει;

εν ολιγης, αμα δεν σας αρεσει, γιατι ειστε ακομα εδω;

Reaction score
2.015
να ρωτησω εγω κατι, που αν και θα εμπλακω και δεν πρεπει, θελω να το ρωτησω. αμα οντως ο ΠΑΗς δεν παλευεται, γιατι χαλατε χρονο απο την μερα σας να συνομιλειται μεταξυ του; λες και το μονο νημα στο avsite ειναι του ΠΑΗ; νομιζω οχι. γιατι τοτε χαλατε τον χρονο σας δασκαλευοντας τον, ενω αυτος δεν γουσταρει;

εν ολιγης, αμα δεν σας αρεσει, γιατι ειστε ακομα εδω;
Να σου πω την αλήθεια είμαι κοντά 50ωρες άυπνος σε νοσοκομείο και βαριέμαι που αναπνέω, θέλω κάπου να σκοτώσω τον χρόνο μου.

Reaction score
3.033
Έχω γράψει ότι δίνω σημασία.Ευαισθησια,αντίσταση.Χρυσαυτιαδες όμως έχω χαρακτηρίσει τους παντες.Κανεις δεν έχει αποκλειστικα αυτό το προνόμιο για τον εαυτό του.
Την μετρημένη στο τεστ ευαισθησία που βγάζει ότι η PMC και η ATC "κλέβουν" συνήθως 3-4 db.

Reaction score
189
ο Παης τα εχει παντως καταφερει καλα κατα την γνωμη μου.............
97 σελιδες , απειρα ποστ απο ολους για "¨το συστημα μου¨" ............ε αυτο το λες και επιτυχια!
παντως το chatGpt θεωρει τα ηχεια του ακρως αξιολογα με γεματο χαμηλο ως αναφερει.
θα ηθελα να παω να τα ακουσω.....αλλα πως θα τον πεισω να μην ακουσω ΚΑΝ αυτα που χοροπηδαγαμε σε κατι rock club οταν ειμαστε με τα μυαλα στα καγκελα ειναι το θεμα......:p:p:p
Εγώ άκουσα το thriller του Michael Jackson στο σύστημα του και την ίδια μέρα πέθανε ο Quincy Jones. Κανόνισε τι θα βάλεις 😜

Reaction score
2.589
Η αξία του συστήματος του ΠΑΗ , μαζί με τα καλωδια , μετά από πολλά χρόνια και ενώ θα έχετε όλοι σας πεθάνει , θα έχουμε οι υπόλοιποι επιστρέψει στη δραχμή, θα μας κυβερνά ο εγγονός του Βαρουφάκη και με αντιπολίτευση το κόμμα της εγγονής της Ντόρας , εκτιμώ ότι θα προσεγγίζει τα 13 εκατομμύρια δραχμές.

Παρτε σειρά στο ταμείο

Last edited:

Reaction score
3.033
καμία αντίρρηση

πολύ πιθανόν όχι, αφού ευχαριστιέται τις μουσικές του μια χαρά!

--αν λοιπόν ο @Π.Α.Η. ισχυρίζεται πως το σύστημα του για αυτόν και τις μουσικές του γ@μ@ει καμιά αντίρρηση...
--αν όμως ισχυρίζεται πως η συνταγή και για τους υπόλοιπους είναι 5ρι γούφερ, χωρίς σαμπ και καλώδια ροδίου.... τότε κάνει τραγικό λάθος γιατί όπως ήδη έχουμε συμφωνήσει:
Μπείτε στην σειρά για να σας πω ποιο 5" θ' αγοράσετε.
Όχι εσύ @wnet ,παιδί μου,εσύ έχεις ήδη!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.538
ξες αυτό το πράμα της sony τι χαμηλές βγάζει ε?

τα πι εμ σι και κάτι ξυλοκολώνες με 6 ιντσα τα στέλνει για τσάι ;)
απλά δεν είναι χαι εντ :biggrin:

Reaction score
3.033
ξες αυτό το πράμα της sony τι χαμηλές βγάζει ε?

τα πι εμ σι και κάτι ξυλοκολώνες με 6 ιντσα τα στέλνει για τσάι ;)
απλά δεν είναι χαι εντ :biggrin:
Όταν αδειάσεις το Sony από το περιττό περιεχόμενο είναι ιδανικό για βαλίτσα.Χωραει τα πάντα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.538
Όταν αδειάσεις το Sony από το περιττό περιεχόμενο είναι ιδανικό για βαλίτσα.Χωραει τα πάντα.
πικρή αλήθεια παη μου....αλλά έτσι έχουν τα πράγματα...
τσαγάκι δυστυχώς :biggrin:

Reaction score
11.419
Αν αξιώσεις ποτ

Αν αξιωθεις ποτέ να πάρεις PMC η ATC θα πάρεις μαζί με το manual κι έναν ατελείωτο κατάλογο.Ειναι τα studios,οι επαγγελματίες και οι καλλιτέχνες που δεν αγόρασαν από τους κατσαπλιαδες.
Αφελές πλάσμα! Έτσι νομίζεις ότι οι στουντιάδες έκαναν έρευνα αγοράς και δοκιμές και κατέληξαν στα ATC ή PMC;
Εγώ αν ήμουν ATC ή PMC θα έκανα τρομερή έκπτωση σε κάποιον διάσημο καλλιτέχνη ή studio (μη σου πω θα του τα έδινα τσάμπα) για να μου κάνει διαφήμιση ότι μιξάρει με τα ηχεία μου.

Last edited:

Reaction score
3.033
υπάρχουν τέτοια νούμερα στο πληκτρολόγιο σου? :roflmao:
Δε βαριέσαι! Καλου-κακου τα έχω μεταφέρει από το τηλεχειριστήριο της ATC.
Αφελές πλάσμα! Έτσι νομίζεις ότι οι στουντιάδες έκαναν έρευνα αγοράς και δοκιμές και κατέληξαν στα ATC ή PCM;
Εγώ αν ήμουν ATC ή PCM θα έκανα τρομερή έκπτωση σε κάποιον διάσημο καλλιτέχνη ή studio (μη σου πω θα του τα έδινα τσάμπα) για να μου κάνει διαφήμιση ότι μιξάρει με τα ηχεία μου.
Αν ήσουν.Δεν είσαι όμως,αφελές μου πλάσμα!

Reaction score
2.589
Αφελές πλάσμα! Έτσι νομίζεις ότι οι στουντιάδες έκαναν έρευνα αγοράς και δοκιμές και κατέληξαν στα ATC ή PCM;
Εγώ αν ήμουν ATC ή PCM θα έκανα τρομερή έκπτωση σε κάποιον διάσημο καλλιτέχνη ή studio (μη σου πω θα του τα έδινα τσάμπα) για να μου κάνει διαφήμιση ότι μιξάρει με τα ηχεία μου.
Τα PCM είναι τα κινέζικα ηχεία ,ενώ τα εγγλέζικα είναι τα PMC .
Σωστή η παρατήρηση, του Σταύρου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members