Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.916
Κ.Χρηστο,βλέπω ότι χαρίζεις τα αποτυχημενα πολυπριζα σου και μάλιστα τοποθετείς και πλεξι ώστε να φαίνεται η αποτυχία κι όχι μόνο ν' ακουγεται.Οχι πως αυτά που έχεις κρατήσει είναι επιτυχημένα!
Ένα επιροδιωμενο Φουρουτεκακι θα σε σώσει!
k. ΠΑΗ τα πολυπριζα τα πουλαω 1000 ευρω για σενα που ειμαστε φιλοι;) θα σι κανω καλυτερη τιμη μιας και εχουμε της ιδιες αποψεις περι της καλιτεχνιας:lol: ειμαστε και συναδελφοι στην μουσικη;):lol:

Reaction score
3.065
k. ΠΑΗ τα πολυπριζα τα πουλαω 1000 ευρω για σενα που ειμαστε φιλοι;) θα σι κανω καλυτερη τιμη μιας και εχουμε της ιδιες αποψεις περι της καλιτεχνιας:lol: ειμαστε και συναδελφοι στην μουσικη;):lol:
Σου δίνω το χιλιάρικο για να θάψεις το πολυπριζο τόσο βαθιά όσο χρειάζεται για τα απόβλητα.

Reaction score
3.065
Σταυρο αυτη ειναι η βαση της ελληνικης μουσικης χαρηκα που σου αρεσαν τα βιντεο:drinks::party:
Βάση που δε χρησιμοποιείται;Είναι σαν ν' αγόρασα ένα φοβερό και τρομερό καλώδιο ρεύματος και να το άφησα στο κουτί του.
Τώρα που είπα για καλώδια(μυστήριο πως μου ήλθαν στο μυαλό)ήλθε η ώρα για να πατήσεις πόδι γι αυτά! Πρέπει να δείξεις ότι...
Yard Trauma: I'm a man

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.916
Μρε παλιοπανκιο εγω εχω τα καλυτερα καλωδια ρευματος που κυκλοφορουν στον Πλανητη :lol:
Παρε κι ενα μουσικον τεμαχιον για να μορφωθεις αν και δεν το πιστευω :prankster:

Last edited:

Reaction score
3.065
Μρε παλιοπανκιο εγω εχω τα καλυτερα καλωδια ρευματος που κυκλοφορουν στον Πλανητη :lol:
Παρε κι ενα μουσικον τεμαχιον για να μορφωθεις αν και δεν το πιστευω :prankster:
Πλακωσε η Τουρκια και νιαουριζει!
Άκουσε τις γυναικάρες του fuzz!
Μου αρέσει πολύ η κοκκινομαλλα.Και λόγω του οργάνου που παίζει.
The Brood: I'll put you down

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.916
Ναι δε λεω για ηχορυπανση καλο ειναι ενθουσιαστικα :lol: :dance2::p
Οι γυναικαρες απ λες που ειναι;;; δεν της γλεπω αυτα που γλεπω ειναι φρικια αλλα ΠΑΗ :lol::prankster::errwhat:
Ετσι ειναι και η γειτονισσα;; ΠΑΗκι ηχορυπανση ακουει;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.249
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87