kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
20.730
Και τα ονόματα αυτών;
Εεεε ... εεεε ... άμα σου πω τα ονόματα θα βρείς αμέσως και τι μηχανήματα έχω. Αυτό παραβιάζει μια απο τις βασικές μου αρχές.

Αλλά και να μην υπήρχαν αυτές οι αρχές μου ...πάλι δεν θα τα έλεγα καθώς δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος. :D

Reaction score
3.599
Εεεε ... εεεε ... άμα σου πω τα ονόματα θα βρείς αμέσως και τι μηχανήματα έχω. Αυτό παραβιάζει μια απο τις βασικές μου αρχές.

Αλλά και να μην υπήρχαν αυτές οι αρχές μου ...πάλι δεν θα τα έλεγα καθώς δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος. :D
Δεν γίνεται η λάμπα και το τσιπ να μπήκαν μόνο στα δικά σου μηχανήματα κι ύστερα να έσπασε το καλούπι!
Σίγουρα υπήρξαν κι άλλα κορόιδ. σωφρονες εννοούσα!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.741

Ta τσιπάκια αγαπητέ δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε ένα μηχάνημα.
Συνήθως multi purpose και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό πρόγραμμα σε διάφορες εφαρμογές.

Reaction score
20.730
Δεν γίνεται η λάμπα και το τσιπ να μπήκαν μόνο στα δικά σου μηχανήματα κι ύστερα να έσπασε το καλούπι!
a) Η λάμπα είναι στον λαμπάτο και το τσιπάκι είναι αλλού (στο dac).
β) Δεν "μπήκαν" ... εγω τα "εβαλα". Η επιλογή μου με το αυτί ... όταν μετά την αγορά ερευνήθηκε το θέμα απο εμένα ... ανακαλυψα ότι συνέτρεχε αυτό που σου περιέγραψα (αντικειμενικά, όχι τι θεωρώ εγώ. Απλώς σας το θέτω πρός γνώσην σας). Μπορεί βέβαια και η τύχη ή/και με λυπηθηκε και ο Θεός βλέποντας την μεγάλη αγάπη μου και προσήλωση να βρώ ακριβώς αυτό που ήθελα και είχα ανάγκη. Και που δεν τον έβρισκα όπως ακριβώς το ηθελα.
γ) Δυστυχώς με το audio συμβαίνει συχνά να σπάσει το καλούπι. Πολύ πολύ συχνότερα απο ότι νομίζει ο κόσμος. Για αυτό και μόνο τον λόγο ασχολούμαι με αυτό το "χόμπι"(αλλιώς το μισώ) για να μπορώ στο μέλλον (μαζί και με την εμπειρία μου που θέλω να έχω μέσω του audio) να μπορέσω εάν κάτι μου χαλάσει και δεν φτιάχνεται να το ξαναναπαράξω γνωρίζοντας ποιοι πιθανοί παράγοντες (τοπολογίες κυρίως βέβαια) είναι αυτές που μου διασφάλισαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το γ) είναι δική μου μεθοδολογία ... θα υπάρχουν σίγουρα πολυ καλύτερες για να καταλήξεις πιθανόν σε καλύτερο ήχο αλλά δεν τις γνωρίζω καθότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος με αυτό που έχω και επέλεξα και "φρεσκάροντας" όσο μπορώ νέες τεχνολογίες δεν έχει ξεπεραστεί στον βαθμό που θα με έκανε να αναβαθμίσω. Όλα φυσικά στο περιορισμένο και δεδομένο οικονομικό και "εμπειρικό" περιβάλλον στο οποίο κινούμαι και είμαι υποχρεωμένος και δεσμευμένος να κινούμαι.

Reaction score
4.344
ΠΑΗ έχω δώσει στον βοηθό μου κ. Μαλιμπορο ένα πολυπριζο 8 θέσεων αν θέλεις μπορείς να το πάρεις να το κάνεις ριβγιου αν δεν θέλεις και μου είσαι αντιδικίας θα το κάνω δωρεά στον κ. THVA
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει γωνίες ώστε να ξυνομαι στα σημεία που δεν φθάνω.
Voila the .. γκουμούτσα. :D
Έχει και .. υπογραφή. :rolleyes:
1742147078198.jpeg

Reaction score
20.730
Ta τσιπάκια αγαπητέ δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε ένα μηχάνημα.
Συνήθως multi purpose και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό πρόγραμμα σε διάφορες εφαρμογές.
Δεν είπα οτι χρησιμοποιούνται σε ένα μηχάνημα. Είπα ότι μόνο αυτά κατασκευάστηκαν με σκοπό να αποδώσουν στο audio και αποκλειστικά με το στόχο και σκεπτικό να το υπηρετήσουν βέλτιστα.

Η υλοποίηση και το κύκλωμα είναι άλλη ιστορία. Αλλά και αυτό ακόμη (στην πολυ ειδική και συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάω) ένας κατασκεαστής που έχει γνώση και σεβεται τον εαυτό του και το κατασκεύασμα του αλλά και τον πελάτη του .... κάτω απο συγκεκριμένο σχεδιασμό θα υλοποιήσει το κάθε τέτοιο υλικό. (part).

Πολλοί δεν το κάνουν και μπορεί να αποτελεσει μη βέλτιστη χρησιμοποίηση του. Και μετα αρχίζουν να διαφωνούν οι audio people στην audio land και να επιρρίπτουν ευθυνες ή να κάνουν άσχετους συσχετισμούς που δεν αντικατοτρίζουν την ηχητική ποιότητα που πάιρνουν από ένα μηχάνημα και όχι απο άλλο. Και αναρωτιούνται γιατί. Και τσακώνονται χα χα και έστι βγαίνουν και οι μύθοι και οι δοξασίες χα χα

Υπάρχουν όμως κάποια "σταντανρτ".

Last edited:

Reaction score
3.599
Δεν είπα οτι χρησιμοποιούνται σε ένα μηχάνημα. Είπα ότι μόνο αυτά κατασκευάστηκαν με σκοπό να αποδώσουν στο audio και αποκλειστικά με το στόχο και σκεπτικό να το υπηρετήσουν βέλτιστα.
Εννοώ το ίδιο.Δεν τα χρησιμοποίησαν μόνο οι κατασκευαστες των συσκευών σου.
Voila the .. γκουμούτσα. :D
Έχει και .. υπογραφή. :rolleyes:
View attachment 361982
Λες και κόπηκε από την πόρτα του μαντριου του κ.Χρηστου! Προεξεχει και λίγο προς τ' αριστερά λόγω fit and finish,ροζος από πεπαλαιωμένο βαρέλι όμως το κρασί ξινισε!
Τόσες φορές του έχω πει ότι τα ξύλινα πολυπριζα δεν παίζουν.Μονο μεταλλικά.
Όσο για το καλώδιο,ΕλληνικακαλωδιαΛεγκραντκαταστροφ!

Last edited:

Reaction score
20.730

Η υλοποίηση και το κύκλωμα είναι άλλη ιστορία. Αλλά και αυτό ακόμη (στην πολυ ειδική και συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάω) ένας κατασκεαστής που έχει γνώση και σεβεται τον εαυτό του και το κατασκεύασμα του αλλά και τον πελάτη του .... κάτω απο συγκεκριμένο σχεδιασμό θα υλοποιήσει το κάθε τέτοιο υλικό. (part).

Πολλοί δεν το κάνουν και μπορεί να αποτελεσει μη βέλτιστη χρησιμοποίηση του. Και μετα αρχίζουν να διαφωνούν οι audio people στην audio land και να επιρρίπτουν ευθυνες ή να κάνουν άσχετους συσχετισμούς που δεν αντικατοτρίζουν την ηχητική ποιότητα που πάιρνουν από ένα μηχάνημα και όχι απο άλλο. Και αναρωτιούνται γιατί. Και τσακώνονται χα χα και έστι βγαίνουν και οι μύθοι και οι δοξασίες χα χα

Υπάρχουν όμως κάποια "σταντανρτ".
Υπάρχουν όμως κάποια "στανταρντ". Δεν έιναι και όλα σχετικά όπως απο μη βγάζοντας άκρη κάποιος ισχυρίζετια και επικαλείται πλήρη σχετικότητα των πάντων.

Reaction score
4.344
Λες και κόπηκε από την πόρτα του μαντριου του κ.Χρηστου! Προεξεχει και λίγο προς τ' αριστερά λόγω fit and finish,ροζος από πεπαλαιωμένο βαρέλι όμως το κρασί ξινισε!
Ζουλιάρη.. :redface:

Reaction score
20.730
Εννοώ το ίδιο.Δεν τα χρησιμοποίησαν μόνο οι κατασκευαστες των συσκευών σου.

Ε, ναι βρε παιδιά αυτό εννοείται ... μιλάμε για parts απο το "όλον".

¨Αλλα δεν είναι ότι όλα είναι ίδια. Ή με όλα μπορείς να τα κάνεις (να ξεφύγεις) απο τον χαρακτήρα τους. Υπάρχουν διαφορές και όρια μέσα στα οποία μπορείς να κινηθείς και να παράξεις με συγκεκριμένα parts τον ήχο που επιζητάς. Π.χ. το ESS μπορείς να το "βλετιώσεις" έστω και με τον σχεδιαμσό του κυκλώματος σου (και να πάρεις τα μέγιστα που μπορεί να δώσει) ... μέχρι ένα βαθμό. Υπάρχει "υπογραφή¨... εγω την ακούω και την ξεχωρίζω πλέον.

Reaction score
4.344
Ε, ναι βρε παιδιά αυτό εννοείται ... μιλάμε για parts απο το "όλον".

¨Αλλα δεν είναι ότι όλα είναι ίδια. Ή με όλα μπορείς να τα κάνεις (να ξεφύγεις) απο τον χαρακτήρα τους. Υπάρχουν διαφορές και όρια μέσα στα οποία μπορείς να κινηθείς και να παράξεις με συγκεκριμένα parts τον ήχο που επιζητάς. Π.χ. το ESS μπορείς να το "βλετιώσεις" έστω και με τον σχεδιαμσό του κυκλώματος σου (και να πάρεις τα μέγιστα που μπορεί να δώσει) ... μέχρι ένα βαθμό. Υπάρχει "υπογραφή¨... εγω την ακούω και την ξεχωρίζω πλέον.
Δεν έχουν όλα τα ESS την ίδια "υπογραφή".

Reaction score
20.730
Δεν έχουν όλα τα ESS την ίδια "υπογραφή".
Ναι ...κάνουν πολλά κόλπα για να μπερδεψουν τον ακροάτη ...βλετιώθηκαν φαντάζομαι κιόλας τα κυκλώματα για να το κομπλιμεντάρουν μετά απο τόσα χρόνια που έγω διάλεγα .... αλλά τον thva χρυσαυτιά δεν τον κοροιδεύει τίποτε .... το πολύ να καταφέρουν να τον μπερδέψουν ....όταν thva μπερδευτεί όμως ... απορρίπτει χα χα και απορρίπτει γαιτί εχει διαφορετικό και καλύτερο reference (και δικό του προσωπικό γούστο που ξέρει τι του αρέσει) με το οποίο τα συγκρίνει. :D :D

Reaction score
3.599
Ναι ...κάνουν πολλά κόλπα για να μπερδεψουν τον ακροάτη ...βλετιώθηκαν φαντάζομαι κιόλας τα κυκλώματα για να το κομπλιμεντάρουν μετά απο τόσα χρόνια που έγω διάλεγα .... αλλά τον thva χρυσαυτιά δεν τον κοροιδεύει τίποτε .... το πολύ να καταφέρουν να τον μπερδέψουν ....όταν thva μπερδευτεί όμως ... απορρίπτει χα χα και απορρίπτει γαιτί εχει διαφορετικό και καλύτερο reference με το οποίο τα συγκρίνει. :D :D
Και που τα συγκρίνει ο Χρυσαυτιας; Σε άλλα συστήματα που και θα μπερδευτεί και δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την αναφορά του;

Reaction score
4.344
Ναι ...κάνουν πολλά κόλπα για να μπερδεψουν τον ακροάτη ...βλετιώθηκαν φαντάζομαι κιόλας τα κυκλώματα για να το κομπλιμεντάρουν μετά απο τόσα χρόνια που έγω διάλεγα .... αλλά τον thva χρυσαυτιά δεν τον κοροιδεύει τίποτε .... το πολύ να καταφέρουν να τον μπερδέψουν ....όταν thva μπερδευτεί όμως ... απορρίπτει χα χα και απορρίπτει γαιτί εχει διαφορετικό και καλύτερο reference (και δικό του προσωπικό γούστο που ξέρει τι του αρέσει) με το οποίο τα συγκρίνει. :D :D
Do it like Bhutia.

Reaction score
20.730
Και που τα συγκρίνει ο Χρυσαυτιας; Σε άλλα συστήματα που και θα μπερδευτεί και δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την αναφορά του;
Όλα τα μηχανήματα του χρυσαυτιά είναι επιλεγμένα με αυτό το σκεπτικό και να υπηρετεί το ένα το άλλο και να δρούν ως συνολο ¨Ενα μόνο συστημα υπάρχει (ή πρέπει να υπάρχει) για τον καθένα μας .... ΜΟΝΟ το δικό του. ¨Ολα τα άλλα εντασσονται στο αηδιαστικό "χόμπι" και δεν εχει κανενα νόημα να τα κυνηγάς παρά μόνο για να ακούσεις κάτι και να προσπαθήσεις να το εντάξεις στο δικό σου σύστημα. ΟΧΙ σαν μηχάνημα, σαν αποτέλεσμα. Μπορεί να το πετύχεις π.χ. με άλλο μηχάνημα στο σύστημα σου. Με άλλη τοπολογία με άλλα everything. Εάν είναι τόσο σημαντικό αυτό που σου λείπει και το θέωρεις και εσυ τόσο σημαντικό και αναγκαίο .... μπορεί να χρεαστεί να αλλάξεις και τα πάντα. Αυτό είναι στην επιλογή του καθενός. Και εάν θα τα καταφέρει. Πάντως χωρίς να ξέρεις γιατί διάλεξες το σύστημα σου ή να έχεις εντρυφήσει πολυ καλά σε αυτό .... αλλαγή πετυχημένη δεν θα κάνεις ποτέ ... εκτός απο τύχη ή εάν ακούσεις την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεσαι και συγχρόνως όμως κυνηγάει τα ίδια με εσένα στο ηχητικό αποτέλεσμα. Επίσης να καταλαβαίνει λοιπόν και τι του λές και να αναγνωρίζει ο ένας τι λέει ο άλλος. Να συζητάς έτσι στον αέρα με τον καθένα και χωρίς κοινό reference .... δεν οδηγεί πουθενά. Το αντίθετο, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να κάνεις κακό και να μπείς σε ένα άλλο φαύλο κύκλο λανθασμένων αναρωτήσεων και συσχετισμών. Καλώς ήρθατε δηλαδή στους audio people , ανοίξαμε και σας περιμένουμε. :D :D

Last edited:

Reaction score
1.857
ΠΑΗ εχω και εγω ενα καλωδιο με legrand και ελληνικα καλωδια, ξερει τι κανει ο κυριος χρηστος
τα πλαστικα; ξυλινα εχουνε μονο οι diy χαιενταδες :king:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.691
Members
38.359
Νεότερο μέλος