- Reaction score
- 11.724
Ετοιμάζω μαρινάδα 

Ημίμετρα...Απόψε θα δοκιμάσουμε την φιλοζωικότερη από τις πιθανές λύσεις γιά τον γούρουνο.
View attachment 375712
Η πολυκατοικία είναι δική του, τέσσερα οροφοδιαμερίσματα. Στα τρία μένουν μέλη της οικογένειας του και το 4ο το νοικιάζει.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.Η πολυκατοικία είναι δική του, τέσσερα οροφοδιαμερίσματα. Στα τρία μένουν μέλη της οικογένειας του και το 4ο το νοικιάζει.
Ειναι κοινόχρηστος χώρος η αυλή αυτή; Πως το γράφε ο νόμος ακριβώς; Εχεις κάποιο λινκ;
Μπορεί να ισχυριστεί ότι η μπαλκονόπορτα είναι ανοικτή και αυτά προτιμούν να μένουν στο μπαλκόνι ή ότι την ώρα που πήγε η αστυνομία έτυχε να τα έχει στο μπαλκόνι. Δεν αρκεί μια επίσκεψη της αστυνομίας.ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
στον κήπο δεν νομίζω να το απαγορεύει ο νόμος. Αν δεν έχει πρόσβαση ο ενοικιαστής μάλλον θεωρείται ιδιόκτητος.Αν ξέρει κάποιος από νομοθεσία, στη απέναντι πολυκατοικία ένας έχει 4 κυνηγόσκυλα στην πυλωτή και ελεύθερα μέσα στον κήπο της.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 12 Η ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕΜπορεί να ισχυριστεί ότι η μπαλκονόπορτα είναι ανοικτή και αυτά προτιμούν να μένουν στο μπαλκόνι ή ότι την ώρα που πήγε η αστυνομία έτυχε να τα έχει στο μπαλκόνι. Δεν αρκεί μια επίσκεψη της αστυνομίας.
Σπιτάκια τους έχει, αλλά δε μπαίνουν μέσα, εκτός από το πολύ κρύο, που στη Γλυφάδα δεν έχουμε κιόλας.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 12 Η ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Η ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ.
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ?
Τι είναι αυτό ακριβώς;Όπως το περιγράφεις μου ακούγεται για αστική γειτονική διαφορά
Σε άλλη γειτονιά, φίλος μου έκανε σχετική καταγγελία (ηχορύπανση όχι με σκυλιά) στο τμήμα και του είπαν να την κάνει επώνυμα.Μπορεί να ισχυριστεί ότι η μπαλκονόπορτα είναι ανοικτή και αυτά προτιμούν να μένουν στο μπαλκόνι ή ότι την ώρα που πήγε η αστυνομία έτυχε να τα έχει στο μπαλκόνι. Δεν αρκεί μια επίσκεψη της αστυνομίας.
στον κήπο δεν νομίζω να το απαγορεύει ο νόμος. Αν δεν έχει πρόσβαση ο ενοικιαστής μάλλον θεωρείται ιδιόκτητος.
Βάλε κανένα hard rock στα 10W με ολίσθηση (αύξηση) συχνότητας να παίζει στους υπέρηχους για να χαλάσουν τον κόσμο τα σκυλιά και να διαμαρτυρηθούν ΟΛΟΙ, ακόμα και αυτός.
Εννοώ ότι, πέραν της περίπτωσης παραβίασης του ωραρίου κοινής ησυχίας, μάλλον μιλάμε για περίπτωση οχληρών εκπομπών από γειτονική ιδιοκτησία. Αστική διάφορα που σημαίνει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Καλό είναι να προηγηθούν παράπονα για αυτή την όχληση και καταγραφές από την αστυνομίαΤι είναι αυτό ακριβώς;