Το νέο μου hi fi , ειναι σωστα στημενο?

Reaction score
251
Αφού σου λέει εχει. Γιατι χαλιεσαι; υπαρχει κόσμος που στήνει με βοήθεια από την επιστήμη και άλλοι που στήνουν με το αυτι.
Ας μην χαλάμε ολα τα νήματα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.200
Σε λίγο θα ζητάτε και video υψηλής ανάλυσης για να δώσετε έγκριση😜
Δεν είμαι αρμόδιος επί εγκρίσεων ή λοιπών πιστοποιήσεων ούτε και ζητώ κάτι που δεν θα έκανα για δικά μου setup.
Παρατηρώ δε από τη φωτογραφία ότι στο αριστερό πλευρικό τοίχωμα έχει εφαρμόσει ποιοτικά - όπως φαίνονται - πάνελ ακουστικής φροντίδας ενώ στο δεξί η φροντίδα εφαρμόζεται μάλλον σε... ποιητικά πλαίσια.:wink:
To ΄΄μονόπαντο΄΄ τεμάχιο REL έχει επίσης ενδιαφέρον στην επίδρασή του για τις πρώτες οκτάβες.

Reaction score
90
Δεν είμαι αρμόδιος επί εγκρίσεων ή λοιπών πιστοποιήσεων ούτε και ζητώ κάτι που δεν θα έκανα για δικά μου setup.
Παρατηρώ δε από τη φωτογραφία ότι στο αριστερό πλευρικό τοίχωμα έχει εφαρμόσει ποιοτικά - όπως φαίνονται - πάνελ ακουστικής φροντίδας ενώ στο δεξί η φροντίδα εφαρμόζεται μάλλον σε... ποιητικά πλαίσια.:wink:
To ΄΄μονόπαντο΄΄ τεμάχιο REL έχει επίσης ενδιαφέρον στην επίδρασή του για τις πρώτες οκτάβες.
Οταν μαζευτει ποσο θα παιξει και δεξιο rel

Reaction score
2.372
Μετα απο αρκετο καιρο εφτασα εδω View attachment 383868
Δεν ειχα δει το νημα οταν το ξεκινησες αλλα πολυ ορθα επελεξες να γυρισεις την διαταξη οπως ειναι τωρα. Εχει πιο καλη συμμετρια και ειμαι βεβαιος οτι πλεον ακους σημαντικα καλυτερα κυριως λογω αυτης της αλλαγης.
Τα ηχεια ποια ειναι? Με ποιον ενισχυτη παιζουν?

Reaction score
90
Δεν ειχα δει το νημα οταν το ξεκινησες αλλα πολυ ορθα επελεξες να γυρισεις την διαταξη οπως ειναι τωρα. Εχει πιο καλη συμμετρια και ειμαι βεβαιος οτι πλεον ακους σημαντικα καλυτερα κυριως λογω αυτης της αλλαγης.
Mε unison s6 mk2 και horning με dx3 lowther, εναι οντως μακράν καλύτερα
Και με τον accuphase e211 παιζουν εξαιρετικα

Reaction score
2.372
Mε unison s6 mk2 και horning με dx3 lowther, εναι οντως μακράν καλύτερα

Και με τον accuphase e211 παιζουν εξαιρετικα
Παλι δεν καταλαβα ποια ηχεια εχεις.

Για τον ενιχυτη ρωτησα μονο και μονο επειδη ειδα οτι εχεις εκεινον τον Accuphase που ειχες αγορασει και επιπλεον και τον λαμπατο.

Reaction score
90
Παλι δεν καταλαβα ποια ηχεια εχεις.

Για τον ενιχυτη ρωτησα μονο και μονο επειδη ειδα οτι εχεις εκεινον τον Accuphase που ειχες αγορασει και επιπλεον και τον λαμπατο.
Η εταιρεια λεγεται Horning ,εμενα ειναι ο periklis με μοναδρς dx3 lowther

Last edited:

Reaction score
2.372
Η εταιρεια λεγεται Horning ,εμενα ειναι ο periklis με μοναδρς dx3 lowther
Ενδιαφερον ντιζαιν. Τουιτερ κωνου, πειραγμενο μεγαφωνο μεσαιων full range, PA γουφερ, φορτιση χοανης με πατεντα variator με κυριο χαρακτηριστικο του την υψηλη ευαισθησια.
Πολυ σωστη επιλογη sub για τετοιο ηχειο αλλα χρειαζεσαι και δευτερο. Εγω μαλλον θα το χρησημοποιουσα με ενισχυτη που να διαθετει room correction και high pass στα ηχεια.

Reaction score
90
Το dx3 το προτεινε σε e mail ο Horning σαν βελτιωση στην πορεια βλέπουμε για δεύτερο γιατι το s550 στοιχισε ακριβα ,το ηχειο θέλει λάμπες με καθαρά βάτ

Reaction score
90
Ενδιαφερον ντιζαιν. Τουιτερ κωνου, πειραγμενο μεγαφωνο μεσαιων full range, PA γουφερ, φορτιση χοανης με πατεντα variator με κυριο χαρακτηριστικο του την υψηλη ευαισθησια.
Πολυ σωστη επιλογη sub για τετοιο ηχειο αλλα χρειαζεσαι και δευτερο. Εγω μαλλον θα το χρησημοποιουσα με ενισχυτη που να διαθετει room correction και high pass στα ηχεια.
Και το 1 rel s550 παντως δενει εξαιρετικά! Δεν κλωτσαει τιποτα

Reaction score
2.372
Και το 1 rel s550 παντως δενει εξαιρετικά! Δεν κλωτσαει τιποτα
Τα ηχεια σου ειναι με το μονο 10" γουφερ η το διπλο? Αν ειναι με το διπλο πολυ αμφιβαλω οτι μπορει να ακολουθησει το μικρο RELακι, 4 10" Beyma γουφερ στις σταθμες που μπορουν να φτασουν.
Βασικα ουτε τα μονα πιστευω οτι μπορει να ακολουθησει εκτος αν δεν ακους σε υψηλες σταθμες.
Χωρις να γνωριζω τα ηχεια σου, υπολογιζω οτι μπορουν να παιξουν αρκετα δυνατα χωρις προβληματα.

Reaction score
90
Τα ηχεια σου ειναι με το μονο 10" γουφερ η το διπλο? Αν ειναι με το διπλο πολυ αμφιβαλω οτι μπορει να ακολουθησει το μικρο RELακι, 4 10" Beyma γουφερ στις σταθμες που μπορουν να φτασουν.
Βασικα ουτε τα μονα πιστευω οτι μπορει να ακολουθησει εκτος αν δεν ακους σε υψηλες σταθμες.
Χωρις να γνωριζω τα ηχεια σου, υπολογιζω οτι μπορουν να παιξουν αρκετα δυνατα χωρις προβληματα.
Με 2πλά γουφερ ειναι . Το rel σειρα S ρελάκι?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.802
Members
38.612
Νεότερο μέλος
conticucci