wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Μηνύματα
- 15.884
- Reaction score
- 23.023
Μια χαρά! (Όταν) Θα πάρω σύνταξη, θα αγοράσω ένα robocab, θα το έχω όλη ημέρα (και νύχτα!) έξω κι εγώ θα εισπράττω μπικικίνια. 
Μήπως, τελικά, να μην περιμένω μέχρι να πάρω σύνταξη;Στο άμεσο μέλλον, εντός του Απρίλη, ξεκινάει η μαζική παραγωγή των robocab, για να ξεχυθούν κατά χιλιάδες στους δρόμους, να προσφέρουν υπηρεσίες αυτόνομου ταξί.
Διάβασε αυτό και θα βρεις τις απαντήσειςΓιατί χαίρονται που έκαναν σήμερα κάτι που έχουν κάνει άλλοι εδώ και μια δεκαετία;
Οκ, achievement δεν λέω αλλά όχι και κάτι πρωτόγνωρο. Η Waymo έκανε την πρώτη κούρσα χωρίς οδηγό το 2015. Και τρέχει σήμερα ένα στόλο 2500 αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

cleantechnica.com
Μπα, βλέπεις μόνον την κορυφή του παγόβουνουΗ διαφορά είναι στο κόστος και στην απλότητα της υλοποίησης.
Είναι πρακτικά αδύνατο να είναι ασφαλέστερος στο τιμόνι ένας άνθρωπος, από αυτά τα αυτοκίνητα.Όπως περιγράφεται το ατύχημα, οι συνέπειες θα ήταν μάλλον χειρότερες αν ο οδηγός ήταν άνθρωπος. Όπως και νά'χει, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν πάντα.