Μας την έκανε πάλι η S... !!

Reaction score
0
Εγώ λέω να επικεντρωθούμε στο "BluRay - HD DVD" θέμα, και να αφήσουμε το ποιό έχει καλύτερα παιχνίδια, γιατί είμαστε σε λάθος κατηγορία!
Οι απόψεις δεκτές, αυτό που εμένα με κεντρίζει είναι ότι ελάχιστοι έχουν δει HD DVD από X360 ή BD από PS3 και παρόλα αυτά ΟΛΟΙ έχουμε γνώμη αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!! Βρε πάμε καλά;;;:mad_1:
Προτείνω να διοργανωθεί συγκριτικό!:cool_8:

Συμφωνώ απόλυτα μάζι σου.. Εγώ έβαλα το thread εδώ για να συζητηθεί το PS3 ως BD player.
Οποτε είναι για συγκριτικό είμαι μέσα!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Εγώ έβαλα το thread εδώ για να συζητηθεί το PS3 ως BD player.
Οποτε ας πω την γνωμη μου. Ειδα σε καταστημα videoclub το mi3 σε blu ray, με ps3 παντα, και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Ενταξει η ευκρινεια ειναι ενα γεγονος χωρις αμφισβητηση, αλλα απο κει και περα τι? Αρκετο προβλημα στην κινηση και πολλα "μυγακια-χιονακια" στην ταινια. Σε σχεση, με τα καναλια που βλεπω δορυφορικα σε hd, δεν εχουν καμια σχεση. Δεν ειδα κρυσταλλινη εικονα.

Reaction score
14
Η κίνηση είναι χάλια.. το έχω παρατηρήσει ( και ποστάρει..) και εγώ..
Όμως ο συγκεκριμένος δίσκος παρότι δεν είναι ακριβώς στα επίπεδα του hd-dvd ,λένε τα reviews ότι είναι απο τους καλούς...περίεργο αυτό με τα χιονάκια και την "βρώμικη" εικόνα..
Μήπως έχει να κάνει με κακή σύνδεση ??

http://www.dvdtalk.com/reviews/read.php?ID=24719

Reaction score
0
Είναι και αυτή Mpeg 2 δυστηχώς....
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ιδίως σε δίσκους 50GB. Κάποια από τα BD αναφοράς ως τώρα είναι MPEG-2, με πιο χαρακτηριστικό το Crank.
Το συγκεκριμένο είναι 25άρι βέβαια αλλά και πάλι οι κριτικές είναι καλές.
Το AVC όμως είναι το μέλλον του BD, χωρίς αμφιβολία. Αν υπάρχουν τα BD σε 7-8 χρόνια από σήμερα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χρησιμοποιείται MPEG-2 το 2015.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Μας την έκανε πάλι η S... !!

Μήπως έχει να κάνει με κακή σύνδεση ??
Οταν ρωτησα τον υπευθυνο αν το hdmi καλωδιο εμπεριεχονταν στο ps3, μου απαντησε "οχι, αλλα μη νομιζεις δεν ειναι ακριβο, 6 ευρω το πηρα!!!"

Reaction score
5
Μετα απο ολα αυτα που γραψατε για την τιμη θα ηθελα να πω κατι που οσοι βρισκονται στην αγορα το ξερουν ηδη.
Συμφωνα με το νομο περι ελευθερου εμποριου η εταιρεια/αντιπροσωπεια, απαγορευεται να ορισει τιμες. Μπορει μονο να βγαλει μια ενδεικτικη τιμη, που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα....
Την τελικη τιμη την καθοριζει η λιανικη και τα καταστηματα και ο "νομος" προσφορας και ζητησης.
Σε καμια περιπτωση την τιμη δεν την εχει καθορισει ο εισαγωγεας, για τον απλουστατο λογο του οτι αυτος τα λεφτα του θα τα παρει ετσι κι αλλιως. Το θεμα ειναι το ποσο θελει να κερδισει το καθε καταστημα συμφωνα με την εμπορικη πολιτικη του.

Οποτε σου λεει το Χ καταστημα, θα το βγαλω street price 660€ και ξερω οτι εχω 500 κομματια να πουλησω. Και θα τα πουλησω ΟΛΑ.

Το Ψ καταστημα λεει, θα το βγαλω 630€ και εχω 500 κομματια να πουλησω. Και θα τα πουλησω ΟΛΑ.

Μετα το σκεφτεται παλι το Ψ καταστημα και λεει... απο τη στιγμη που θα τα πουλησω ΟΛΑ και εχω ΜΟΝΟ 500 κομματια, ΓΙΑΤΙ να ριξω την τιμη και να βγαλω λιγοτερα;;; ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ 500 κομματια εχω να πουλησω.... και δεν τιθεται θεμα συναγωνισμου πωλησεων, λογω συγκεκριμενου αριθμου κομματιων.... Το μονο που θα κερδισω ΑΝ ριξω την τιμη ειναι οτι θα ξεπουλησω ΠΡΩΤΟΣ και θα βγαλω και λιγοτερα....
Η μονη περιπτωσει να δουμε χαμηλοτερη τιμη ειναι ΑΝ καποιος εχει παραγγειλει αρκετα περισσοτερα κομματια απο τους αλλους.... Αλλα και τοτε, γιατι να μην τα πουλησει στην ιδια τιμη και να βγαλει ακομα περισσοτερα;;;;;

Το ιδιο ειχε γινει και με μια νεα τραπεζα που ανοιξε στην Ελλαδα πριν μερικα χρονια... Ειχε σκοπο να δωσει μισθους αντιστοιχους με αυτους που δινει στο εξωτερικο... Οταν ομως ηρθε εδω ειπε : "Για ποιο λογο; Τι θα κερδισω αν δωσω 1000€ ενω η αγορα κινειται στα 650-700€ ; Ετσι κι αλλιως αναγκη για δουλεια υπαρχει...."

Αν ακομα και τωρα διαφωνειτε και κατηγορειτε την αντιπροσωπεια... τι να σας πω.... :happy_4:

Reaction score
62
Μετα απο ολα αυτα που γραψατε για την τιμη θα ηθελα να πω κατι που οσοι βρισκονται στην αγορα το ξερουν ηδη.
Συμφωνα με το νομο περι ελευθερου εμποριου η εταιρεια/αντιπροσωπεια, απαγορευεται να ορισει τιμες. Μπορει μονο να βγαλει μια ενδεικτικη τιμη, που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα....
Την τελικη τιμη την καθοριζει η λιανικη και τα καταστηματα και ο "νομος" προσφορας και ζητησης.
Σε καμια περιπτωση την τιμη δεν την εχει καθορισει ο εισαγωγεας, για τον απλουστατο λογο του οτι αυτος τα λεφτα του θα τα παρει ετσι κι αλλιως. Το θεμα ειναι το ποσο θελει να κερδισει το καθε καταστημα συμφωνα με την εμπορικη πολιτικη του.

Οποτε σου λεει το Χ καταστημα, θα το βγαλω street price 660€ και ξερω οτι εχω 500 κομματια να πουλησω. Και θα τα πουλησω ΟΛΑ.

Το Ψ καταστημα λεει, θα το βγαλω 630€ και εχω 500 κομματια να πουλησω. Και θα τα πουλησω ΟΛΑ.

Μετα το σκεφτεται παλι το Ψ καταστημα και λεει... απο τη στιγμη που θα τα πουλησω ΟΛΑ και εχω ΜΟΝΟ 500 κομματια, ΓΙΑΤΙ να ριξω την τιμη και να βγαλω λιγοτερα;;; ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ 500 κομματια εχω να πουλησω.... και δεν τιθεται θεμα συναγωνισμου πωλησεων, λογω συγκεκριμενου αριθμου κομματιων.... Το μονο που θα κερδισω ΑΝ ριξω την τιμη ειναι οτι θα ξεπουλησω ΠΡΩΤΟΣ και θα βγαλω και λιγοτερα....
Η μονη περιπτωσει να δουμε χαμηλοτερη τιμη ειναι ΑΝ καποιος εχει παραγγειλει αρκετα περισσοτερα κομματια απο τους αλλους.... Αλλα και τοτε, γιατι να μην τα πουλησει στην ιδια τιμη και να βγαλει ακομα περισσοτερα;;;;;

Το ιδιο ειχε γινει και με μια νεα τραπεζα που ανοιξε στην Ελλαδα πριν μερικα χρονια... Ειχε σκοπο να δωσει μισθους αντιστοιχους με αυτους που δινει στο εξωτερικο... Οταν ομως ηρθε εδω ειπε : "Για ποιο λογο; Τι θα κερδισω αν δωσω 1000€ ενω η αγορα κινειται στα 650-700€ ; Ετσι κι αλλιως αναγκη για δουλεια υπαρχει...."

Αν ακομα και τωρα διαφωνειτε και κατηγορειτε την αντιπροσωπεια... τι να σας πω.... :happy_4:
Γιώργο η Sony φταίει για όλα. Για την υπρθέρμανση, του πλανήτη, την εξαφάνιση των ζώων, την πτώση του χρηματηστηρίου, τους πολέμους....:happy_5::happy_5:

Reaction score
14

Γιώργο ακριβώς γι' αυτό που περιγράφεις θα έπρεπε να βάλουν πχ ένα αυτοκόλλητο πάνω που να γράφει "προτεινόμενη τιμή 599"..Άντε να δω ποιός θα το έπαιρνε 660... Η ακόμη καλύτερα να ασκήσουν "βέτο" στα καταστήματα στο ότι θα πάρουν 300 κομμάτια αλλά θα το πουλήσουν στην τιμή που ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ...Γιατί φίλε Γιώργο εγώ έκανα προ-παραγγελία στα 599 και αν το πάρω θα το πάρω 660...Ελεινή αντιμετώπιση..
Και εντάξει πχ για εμένα δεν είναι θέμα τα 60 ευρώ αν το θέλω..Για πάρα πολύ κόσμο όμως είναι ΠΟΛΥ σημαντικη διαφορά.. όταν έχεις κλείσει ένα προιόν είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ να το πουλήσεις στην τιμή που τράβηξε τον πελάτη..
Έχω δίκιο ?

Reaction score
5
Γιώργο η Sony φταίει για όλα. Για την υπρθέρμανση, του πλανήτη, την εξαφάνιση των ζώων, την πτώση του χρηματηστηρίου, τους πολέμους....:happy_5::happy_5:
Μπα... ειναι απο τις λιγες εταιρειες που εχουν επενδυση στην προστασια του περιβαλλοντος....

http://www.sony.net/SonyInfo/Environment/

http://www.sony.net/SonyInfo/Environment/environment/index.html

http://www.sony.net/SonyInfo/Environment/environment/history/index.html

http://www.sony.net/SonyInfo/Environment/recycling/recycle/europe/index.html

Sony has successfully committed to:
* Code of Conduct on Energy Efficiency of Digital TV Service Systems (signed for entire scope on 16 March 2001)
* Commitment by the Consumer Electronics Industry on Reducing the Energy Consumption of Audio Products in Standby Mode (signed for entire scope in April 2000)
* Agreement by the Consumer Electronics Industry on Reducing the Energy Consumption of Televisions and Video Recorders in standby Mode (signed for entire scope on 10 March 1997)
* Industry Self-Commitment to improve the energy performance of household consumer electronic products sold in the European Union (signed for DVD players and CRT based TVs on 25 August 2003)

Sony promotes energy efficiency and informs consumers on energy consumption of Sony products through different campaigns.

Energy & environmental results:
TV standby passive mode (on sales weighted average) from 7.5 W ( in 1996) to 0.5 W (in 2005).
CRT TV Energy Efficiency Index from 1.013 (2002) to 0.88 (2005). Target = 0.947 (2007).
FTV TV Energy Efficiency Index: 0.83 (2005)
DVD Player standby passive (sale weighted average):
0.18 W (2003) -> 0.1 W (2005)

All Sony TV models are below 1 W in standby, with most being 0.3 W. Below is an overview of Sony Bravia TV models with 0.3 W standby energy consumption introduced on the European market (April - November 2006):

KDL-26S2000 KDL-32S2000 KDL-40S2000 KDL-46S2000
KDL-26S2010 KDL-32S2010 KDL-40S2010 KDL-46S2010
KDL-26S2020 KDL-32S2020 KDL-40S2500 KDL-46S2500
KDL-26S2500 KDL-32S2500 KDL-40S2510 KDL-46S2510
KDL-26S2510 KDL-32S2510 KDL-40V2000 KDL-46V2000
KDL-32S2520 KDL-40V2500 KDL-46V2500
KDL-32V2000 KDL-40W2000 KDL-46W2000
KDL-32V2500 KDL-40X2000 KDL-46X2000 KDL-52X2000

Additionally all Sony TVs placed on the market in 2006 have integrated terrestrial digital decoders (IDTV), thereby eliminating the need for separate set-top boxes and saving more power, especially in standby mode.

Massive reductions of the standby passive power consumption of Sony products and improved energy efficiency of TVs have resulted in a substantial decrease of CO2 emissions during the use phase of the product and, as a side effect, in reduced life-time-costs for the consumer.

Reaction score
0
Γιώργο ακριβώς γι' αυτό που περιγράφεις θα έπρεπε να βάλουν πχ ένα αυτοκόλλητο πάνω που να γράφει "προτεινόμενη τιμή 599"..Άντε να δω ποιός θα το έπαιρνε 660... Η ακόμη καλύτερα να ασκήσουν "βέτο" στα καταστήματα στο ότι θα πάρουν 300 κομμάτια αλλά θα το πουλήσουν στην τιμή που ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ...
Βέτο δεν έχει, ελεύθερη αγορά είναι. Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο, με την πολιτική της η Sony Hellas νομιμοποιεί τα δίκτυα λιανικής να το πωλούν 660 € (με το αζημίωτο για την ίδια εννοείται) όταν το ευρωπαϊκό SRP είναι 600 €.

Reaction score
5
Δηλαδη αν το ΠΛΑΙΣΙΟ το πουλαει 660€ και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ (λεω τωρα) 630€, η ΣΟΝΥ θα βγαλει περισσοτερα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ;;

Μη μπερδευουμε την τιμη χονδρικης νε τη λιανικης....

Φυσικα, απο τη στιγμη που ακομα ΔΕΝ εχει ερθει, δεν ισχυει τιποτα....

Reaction score
0
Δηλαδη αν το ΠΛΑΙΣΙΟ το πουλαει 660€ και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ (λεω τωρα) 630€, η ΣΟΝΥ θα βγαλει περισσοτερα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ;;

Μη μπερδευουμε την τιμη χονδρικης νε τη λιανικης....
Υποθέτω ότι όταν ανεβαίνει η προτεινόμενη τιμή λιανικής, ανεβαίνει και η τιμή χονδρικής. Οπότε αν ο Γερμανός αποφασίσει να το πουλήσει 30 € λιγότερα περιορίζει το δικό του περιθώριο κέρδους.
Αλλιώς τι κίνητρο έχει η Sony Hellas να ανακοινώσει υψηλότερο SRP από της υπόλοιπης ευρωζώνης;

Edit: συγκριτικά βέβαια τα πράγματα είναι καλύτερα. Είχα πάρει το PS2 217.000 δρχ. από την Ηλεκτρονική Αθηνών τα Χριστούγεννα του 2000 όταν η τιμή στην Αμερική ήταν 300$ (δεν μπορώ να συγκρίνω με Ευρώπη προφανώς αφού δεν υπήρχε Ευρώ τότε).

Reaction score
5
Οχι, η τιμη χονδρικης ειναι σταθερη και καθοριζεται απο τα τιμολογια αγορας απο το εξωτερικο... Το κερδος του εισαγωγεα ειναι σταθερο. γενικα μιλωντας...

Reaction score
0
Οχι, η τιμη χονδρικης ειναι σταθερη και καθοριζεται απο τα τιμολογια αγορας απο το εξωτερικο... Το κερδος του εισαγωγεα ειναι σταθερο. γενικα μιλωντας...
ΟΚ, δεν επιμένω. Άρα το μόνο που αλλάζει από το πρώτο μου ποστ είναι το σχόλιο σχετικά με το δικό της κέρδος. Γιατί να δώσει έρεισμα στα καταστήματα λιανικής να το πωλούν ακριβότερα; Σε 3 μήνες θα μας κάνουν προσφορές στα 600 € και θα γελάμε.

Reaction score
0
ΟΚ παιδιά, αλλά πρέπει να υπάρχουν συμφωνίες ανάμεσα σε εταιρίες και καταστήματα πριν τους δώσουν τα προϊόντα... γιαυτό είχε ανακοινωθεί τιμή για όλη την Ευρώπη, και γιαυτό παντού στην ευρωπαϊκή ένωση κάνουν bundle αν θέλουν να πουλήσουν πάνω από αυτή τη τιμή.
Εμείς για κάποιο λόγο φαίνεται ότι είμαστε η εξαίρεση πάλι .

Δηλαδή μπορεί να δούμε τιμές 800 ευρώ για ένα προϊόν που κοστίζει 600 , αλλά πάντα με υποχρεωτικά bundles που να "δικαιολογούν" την τιμή, πουθενά σκέτο.

ΥΓ
Αν μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα μικρό κείμενο που να ρωτάει και να διαμαρτύρεται για το καπέλο θα ήταν ενδιαφέρον να το στείλουν στην Sony οι υπεύθυνοι του forum με το email του site ... είμαι περίεργος να δω αν και τι θα απαντούσαν.

Reaction score
5
H Σονυ δεν εχει ανακοινωσει καμια τιμη.... οποτε δε νομιζω οτι θα παρει θεση για τις τιμες που ανακοινωνουν οι αλυσιδες λιανικης....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ