Κίτρινος τύπος

Reaction score
5.588
Re: Κιτρινος Τυπος.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
0

:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Kουκουρα απο τα καλυτερα σου.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Λευτερακη ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!

Στο επομενο να περιλαβεις το ΞΑΔΕΛΦΑΤΟ!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ,το ΟΧΙ ειναι μια πολυ τιμια απαντηση και δεν ειναι αναγκη να περιεχει κατι αλλο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Re: Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

Θα βαλει βρε κανεις τα "Τον καιρο εκεινο" και "Μεταξυ φιλων" στην πρωτη σελιδα?? Αντε συντονιστες της κακιας ωρας!! Μου το'χετε ριξει στη τεμπελια... :p :p

Μας ενδιαφέρει νομίζεις;
Εσενα, θα σε φτιαξω μωρη.... :mad_5:

Reaction score
1

ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗ!!! Είσαι το ιδαλμά μου! Πολύ καλο χιούμορ και στο λέω εγώ που έχει ΑΣτιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Οσοι με βλέπουν γελάνε (λεγοντας "Πως είσαι έτσι ρε!"). Πολύ εκφραστικά σχέδια. Μπράβω

Οταν μεγαλόσω θα κάνω πλαστική στη μίτη και θα γίνω Κουκουράκης!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

Θα βαλει βρε κανεις τα "Τον καιρο εκεινο" και "Μεταξυ φιλων" στην πρωτη σελιδα?? Αντε συντονιστες της κακιας ωρας!! Μου το'χετε ριξει στη τεμπελια... :p :p
εγινε μάστορα του σκίτσου!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗ!!! Είσαι το ιδαλμά μου! Πολύ καλο χιούμορ και στο λέω εγώ που έχει ΑΣτιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Οσοι με βλέπουν γελάνε (λεγοντας "Πως είσαι έτσι ρε!"). Πολύ εκφραστικά σχέδια. Μπράβω

Οταν μεγαλόσω θα κάνω πλαστική στη μίτη και θα γίνω Κουκουράκης!
Μη ξυνεις πληγες... :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Παιδιά, topic "Με αφορμή ένα σκίτσο...", http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37790, ανοίξαμε και μας περιμένουμε!! Για να μη μεγαλώνει τόσο ο αριθμός των μηνυμάτων στον Κίτρινο Τύπο και γίνεται δυσλειτουργικός...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale