Στον αερα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

Τι λετε για αυτα τα φωτιστικα που αιωρουνται, γεμιζουν με ηλιον και χρησιμοποιουν LED φωτισμο?
Θα ταιριαζουν στο home theater σας?
H μηπως τα 27$ το ενα σας φαινονται ακριβα?

http://technabob.com/blog/2007/06/30/planetary-lights-float-around-your-room/

Μπορειτε να τα παραγγειλετε απο εδω:

http://kakaku.ascii.jp/keyword_search/?cat_id=150&search_kwd=fuwarito&formSend.x=0&formSend.y=0

Reaction score
164
Μπράβο βρε Αντρέα... Μας έχεις φλομώσει στις μπούρδες και στα πανάκριβα. Και τώρα που μας έδειξες κάτι ενδιαφέρον, η σελίδα είναι, κυριολεκτικά, στα κινέζικα! :happy_8:

Reaction score
3
Μπράβο βρε Αντρέα... Μας έχεις φλομώσει στις μπούρδες και στα πανάκριβα. Και τώρα που μας έδειξες κάτι ενδιαφέρον, η σελίδα είναι, κυριολεκτικά, στα κινέζικα! :happy_8:
Ιαπωνικά… :happy_6:

Reaction score
0
Απίθανα!! Φοβερή ιδέα, αλλά για πόσο καιρό μένει το αέριο μέσα; Δεν θέλουν ξαναγέμισμα;

Edit: με τα λίγα ιαπωνικά μου θα σας δώσω σύντομα πληροφορίες

Edit 2: Λοιπόν, η Takara πουλάει spray για να τις γεμίζεις που κάθε μπουκάλι γεμίζει 3 φορές το κάθε μπαλόνι. Η βλακεία είναι πως απαιτείται ένα καλώδιο για το LED και για να μην πάνε πάνω... :( θα ήταν απείρως καλύτερο το να είχαν εσωτερικά το LED με μπαταρία και να μην είχαν κορδόνι αλλά να τα γέμιζες όσο χρειάζεται για να παίζεις μαζί τους στον αέρα (όπως κάναμε μικροί με τα μπαλόνια όταν έχαναν αέριο).

Reaction score
14
πολύ μου αρέσουν και αν πάει η κόρη μου και τα αναπνέυσει... θα αρχίσει να μιλάει σαν το άβαταρ του Γενικού!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
η κόρη σου? εσύ δηλαδή αν τα αναπνεύσεις πώς νομίζεις ότι θα μιλάς?:crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
164
μα καλά το ήλιο ευλεκτο δεν είναι;
Όχι, είναι ευγενές αέριο. Και φιάλες μπορούμε να βρούμε στα μαγαζιά με τα μπαλόνια.
Αλλά ποιός θα αναλάβει να κάνει την παραγγελία;
Ή να φτιάξουμε μόνοι μας, με τη φάτσα πχ του Λάμπρου; :happy_5:

Reaction score
14
Όχι, είναι ευγενές αέριο. Και φιάλες μπορούμε να βρούμε στα μαγαζιά με τα μπαλόνια.
Αλλά ποιός θα αναλάβει να κάνει την παραγγελία;
Ή να φτιάξουμε μόνοι μας, με τη φάτσα πχ του Λάμπρου; :happy_5:
ωχ μόλις πάει δουλειά αυριο (σήμερα) θα μας σκίσει... ο ρουφιανίδης

οτι εχει ακούσει για εμάς το Σ/Κ θα το βγάλει φόρα παρτίδα... ευτυχώς εγώ την γλίταρα δεν μιλήσαμε!!!

Reaction score
164
Θα αρχίσει τα τηλέφωνα πάλι. Το reply δεν το ξέρει αυτό το παιδί. Αμέσως το κινητό! :happy_8:

Reaction score
14
Θα αρχίσει τα τηλέφωνα πάλι. Το reply δεν το ξέρει αυτό το παιδί. Αμέσως το κινητό! :happy_8:
η δική του η πλατφόρμα η Vbullaftin εχει "quick reply GSM" οπότε τον δικαιολογώ!!

VG

Reaction score
0
Και εγω θελω να παραγγείλω 8 fwarito με 500.000 yen και 5 harakari dry και να μου τα φερει στο σπιτι ο Daniel Son,ή κατι τέτοιο τελος παντων....ποιος θα μας οργανωσει;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.495
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza