KENWOOD DDX 7029

Reaction score
0
καλησπερα κυριοι, νεος στην παρεα σας. πριν λιγες μερες τοποθετησα ενα KENWOOD DDX 7029 2DIN στο αυτοκινητο μου και εχω καποιες αποριες. γιατι οταν βαζω dvd εχω μονο ηχο και οχι εικονα καθως επισης μεσω usb διαβαζει μονο αρχεια ηχου και οχι εικονας; και κατι αλλο μηπως υπαρχει καποιο καπακι - καλλυμα για την οθονη ωστε να μην φαινεται; :happy_4:

Reaction score
0
Kαλησπέρα Κώστα και καλώς ήρθες!!!:happy_4:

Για να "δεις" DVD,TV,Navi κτλ πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο V.SEL (video select)
που βρίσκεται πάνω στην οθόνη και όχι μέσα στα μενού.

Αρχεία εικόνας μπορείς να προβάλεις μέσω DVD.
Για να δεις εικόνες από το USB πρέπει να πας στο μενού USER Interface
που βρίσκεται στο SETUP και να επιλέξεις το Background change.

Τσέκαρε και το Manual εάν δεν είσαι αρκετά εξοικειωμένος με τη συσκευή.

Κάλυμμα για μηχάνημα 2 DIN,δυχτυχώς δεν υπάρχει.

Κάτι άλλο???:happy_9:

Reaction score
0
φιλε κωστα οσο εχει να κανει με το usb τα καταφερα με το θεμα της εικονας μεσω dvd τζιφος. πατησα το v.sel καθως επαιζε το dvd και ειχα ηχο, εικονα τιποτα και στο dvd και στο video, ολα μπλε. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μαθει την συσκευη και προσπαθω μεσω manual. σε ευχαριστω πολυ παντως.:happy_4:

Reaction score
0
Το V.SEL το πατάς αρκετές φορές,μέχρι να σου εμφανίσει τη πηγή που θέλεις να δεις.
Δηλαδή τη πρώτη φορά προβάλλει DVD,μετά VIDEO,μετά TV κτλ.

Κάνε τις δοκιμές με σηκωμένο το χειρόφρενο σε περίπτωση που σου έχουν συνδέσει το Parking Brake και πιστεύω ότι θα δεις φως!"happy_1"

By the way,σε τι αυτοκίνητο έβαλες την 7029?

Reaction score
0
ετσι ακριβως οπως τα λες. το kenwood τo εβαλα μονος μου σε volvo 850r οποτε δεν παιζει η περιπτωση του χειροφρενου γιατι δεν το εχω συνδεσει με το parking brake.

Reaction score
41
Απάντηση: KENWOOD DDX 7029

Το καλωδιάκι όμως το γείωσες??
Έχει ένα καλωδιάκι που πρέπει να φέρνει σε επαφή την πηγή με το χειρόφρενο.
Αν το έχεις στον αέρα ίσως να φταίει αυτό.

Reaction score
0
Volvo 850?
Δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο project.
Βάλε καμιά φωτό Κώστα!

Εάν δεν σύνδεσες στο χειρόφρενο τo πράσινο καλώδιο του parking brake ,
πρέπει να το γειώσεις αλλιώς δεν θα μπορέσεις να δεις εικόνα!!!

Reaction score
0
οχι στον αερα το εχω. αντι δηλαδη να το συνδεσω με το χειροφρενο πρεπει να το γειωσω πανω στο αμαξι εεε; μακαρι να ειναι αυτο. ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
κατσε κωστα να το δω πρωτα να δουλευει σωστα και θα βαλω και φωτο. η τοποθετηση παντως ειναι ευκολη και χωρις μετατροπες γιατι εχει 2din πηγη απο το εργοστασιο και μπαινει κουτι.

Reaction score
0
οχι στον αερα το εχω. αντι δηλαδη να το συνδεσω με το χειροφρενο πρεπει να το γειωσω πανω στο αμαξι εεε; μακαρι να ειναι αυτο. ευχαριστω πολυ.
Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό!
Μη το γειώσεις στη λαμαρίνα.
'Ενωσε το κατευθείαν πάνω στο μαύρο καλώδιο της φίσας ISO της KENWOOD.:happy_6:

Reaction score
0
μαγκες σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας. το γειωσα στο μαυρο καλωδιο της φισας και επιτελους εχω εικονα. :respect: :happy_4:

Reaction score
0
να ρωτησω και κατι ακομα, το αυτοκινητο εχει 6 ηχεια απο μαμα με ενισχυτη οποιος τωρα καταργηθηκε. τα πισω ηχεια στην εταζερα ειναι οβαλ 8Ω. επισης εχω ενα τετακαναλο ενισχυτη που τα δυο καναλια τα δινω σε sub. τα αλλα δυο να τα δωσω στα οβαλ ηχεια; ρωταω επειδη ο ενισχυτης μου ειναι της πλακας bossman, μηπως ο ενισχυτης του kenwood ειναι καλυτερος;

Reaction score
41
Απάντηση: Re: KENWOOD DDX 7029

να ρωτησω και κατι ακομα, το αυτοκινητο εχει 6 ηχεια απο μαμα με ενισχυτη οποιος τωρα καταργηθηκε. τα πισω ηχεια στην εταζερα ειναι οβαλ 8Ω. επισης εχω ενα τετακαναλο ενισχυτη που τα δυο καναλια τα δινω σε sub. τα αλλα δυο να τα δωσω στα οβαλ ηχεια; ρωταω επειδη ο ενισχυτης μου ειναι της πλακας bossman, μηπως ο ενισχυτης του kenwood ειναι καλυτερος;

Που έχει ηχεία?
2 σετ εμπρός (τουίτερ-γούφερ), 2 σετ στις πίσω πόρτες (ομοαξονικά) και 2 στην εταζέρα (οβάλ, ομοαξονικά)?

Θα σου πρότεινα, αν είναι έτσι, να μην συνδέσεις τα πίσω ηχεία της εταζέρας....Ή στις πίσω πόρτες.
ντε και καλά θες και πίσω ηχεία, σύνδεσέ τα στην πηγή σου (Kenwood) και απλά επέλεξε ποιο σετ είναι καλύτερο (στις πόρτες ή στην εταζέρα)

Βάλε αργότερα και ένα καλό σετ μπροστινών ηχείων και παίξε 2κάναλα (+sub)

Reaction score
0
τα ηχεια ειναι οπως τα λες, απλα δεν γνωριζω τι ειναι τα ομοαξονικα; τα ηχεια στις πισω πορτες ειναι 4Ω και στην εταζερα 8Ω οσο για τα μπροστινα εχω βαλει ενα σετ διαιρουμενο της hertz τα esk 130 150w στις εργοστασιακες θεσεις.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: KENWOOD DDX 7029

τα ηχεια ειναι οπως τα λες, απλα δεν γνωριζω τι ειναι τα ομοαξονικα; τα ηχεια στις πισω πορτες ειναι 4Ω και στην εταζερα 8Ω οσο για τα μπροστινα εχω βαλει ενα σετ διαιρουμενο της hertz τα esk 130 150w στις εργοστασιακες θεσεις.
Ομοαξονικά είναι ηχεία όπου υπάρχει γούφερ και τουίτερ στην ίδια μονάδα (όχι διαιρούμενα δηλαδή, όπου έχω ξεχωριστό woofer και ξεχωριστό tweeter και συνδέονται μέσω crossover ή απλά πυκνωτή σε πιο οικονομικές εκδόσεις) και συνήθως το tweeter είναι στο κέντρο του woofer

πχ
Ομοαξονικά

Διαιρούμενα:

Παίξε μόνο με τα hertz.
Άσε τα πίσω.....
Στην τραβηγμένη περίπτωση, αν καίγεσαι για πίσω ηχεία, σύνδεσε αυτά στις πίσω πόρτες (κυρίως λόγω Ωm)

Reaction score
0

Γεια σας φιλοι μου
Εχω βαλει το DDX 7029 σε μια 159 Q4 3.2 . Υπάρχουν πολλά δισκακια DVD οποία δεν τα παίζει (ΜΟΥΣΙΚΑ DVD) ενω κάποιες φορές στην αρχή τα έπαιζε...Τι μπορει να φταίει?

Reaction score
41

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες!! :107:
Μου κάνει εντύπωση που τα έπαιζε στην αρχή και τώρα όχι.
Το έχεις καιρό το Kenwood?
Από που το έχεις πάρει??
Το χρησιμοποιείς πολύ ως player ή παίζει περισσότερο ραδιόφωνο- τηλεόραση??

Για αρχή πάντως, θα έβαζα ένα δισκάκι καθαρισμού για το ματάκι του laser μήπως έχει σκόνες ή βρομιά.
Τι δισκάκια βάζεις συνήθως??
Μήπως παίζεις με πολλά αντεγραμμένα?

Reaction score
41

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα Kenwood σε πολλές περιπτώσεις έχουν πρόβλημα στο διάβασμα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21