Αγορα προενισχυτη....

Reaction score
0
Οπως κάποιοι ξερετε, κατεληξα και πηρα για τελικο τον Nad T773 τον οποιο και θα εχω στα χερια μου απο βδομαδα.
Το θεμα ειναι ομως οτι αυτος για να παιξει θελει και ενα σημα στην εισοδο του...:111::111::111::116::116:
Ειχα κατασταλαξει να παρω τον Harman Kardon AVR 255 και να τον δουλεψω ως προενισχυτη. Μολις τωρα ειδα οτι ο 255 δεν εχει εισοδο USB, I-pode & Internet Radio. Το τελευταιο δεν με συγκινει και ιδιαιτερα βεβαια αλλα τα αλλα δυο ειδικα το πρωτο με καιει!!:141::141::141::141: Το γουσταρω τρελα να βαζω το Usb stick και να ακουω τα αγαπημενα mp3...

Οπότε για αλλη μια φορα το ερωτημα ειναι ενα..:
Υπαρχει καποιος προενισχυτης καθαρος που να έχει απο εισοδους και απο λειτουργίες ότι έχουν οι DENON 4308, 3808, και ο H/K 755 & 655 και τοσα αλλα μηχανηματα?? Δεν με ενδιαφερει τοσο να ειναι ολοκληρωμενος (οχι οτι με χαλαει βεβαια απλα δεν υπαρχει λογος να παω σε AV), όσο να ειναι καθαρος προενισχυτης...
Για πειτε ρε παιδες για αλλη μια φορα καμια γνωμη...!:201::201::201::201::201::201::201::201:

Reaction score
50
Ζητάς δύσκολα πράγματα. Οι εταιρίες δε βγάζουν εύκολα A/V προενισχυτές σε τέτοια επίπεδα τιμών. Θα πρότεινα να πάρεις κάποιον ολοκληρωμένο που να πληρεί τις προϋποθέσεις σου. Το ξέρω είναι κρίμα να μη χρησιμοποιήσεις τα τελικά του στάδια, αλλά... Εκτός αν είσαι διατεθειμένος ν' ανέβεις οικονομικά.

Αυτά εν ολίγης. Επιφυλάσσομαι μήπως υπάρχει κάποιος προενισχυτής στο επίπεδο τιμών που θέλεις (φαντάζομαι μιλάς περί τα 1000 ευρώ; πες μας ακριβώς) και δεν τον έχω υπόψη μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα προενισχυτη....

Ναι... Μιλαω το πολυ για κοστος μεχρι 1500 €. Με τιποτα παραπανω...Ρε γαμωτο...

Reaction score
0

Οπως κάποιοι ξερετε, κατεληξα και πηρα για τελικο τον Nad T773 τον οποιο και θα εχω στα χερια μου απο
Nad 973. Sorry!

Reaction score
0
Τελικα πως και κατεληξες στον NAD και οχι σε AV ??
Ποσο πηγε το μαλι και απο που τον πηρες??

Reaction score
0

Τον βρηκα φθηνα και τον πηρα. 1200€ απο τον Νακα. Το ειχα στο ραφι και μου τον εδωσε 500 € φθηνοτερα... Εντελως αδουλευτος ομως... Γιαυτο και τον πηρα.
Επισης εχω ερωτα με τους Nad μεγαλο!!
Και καλυτερα που ηρθε ετσι. Γιατι τωρα οτι και να γινει εχω ισχυ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Σοου
Εδω εχει 1900 καταλογο.
Αλλα νεα φορμα οχι, μονο hdmi απλο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Re: Απάντηση: Αγορα προενισχυτη....

Ναι... Μιλαω το πολυ για κοστος μεχρι 1500 �. Με τιποτα παραπανω...Ρε γαμωτο...
Sε αυτά τα λεφτά μόνο HTPC.Για καταναλωτικο μηχάνημα,ίσως ............ποτέ!!!!!!!!

Reaction score
0

Στην Αμερικη εχει γυρω στα 2000$
ROTEL RSP-1069
http://www.rotel.com/UK/Products/ProductDetails.htm?Id=463&Tab=2&Pic=1
Βασει χαρακτηριστικών ο παρακατω φαινεται καλλυτερος οσον αφορα τουλαχιστον την προενισχυση.
Πως το βλεπετε?
http://nadelectronics.com/products/home-theatre-amplifiers/T175-Surround-Sound-Preamplifier/specs

Reaction score
0

Παντως δεν ειναι και ασχημη η ιδεα για HTPC...!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα προενισχυτη....

Γιατι ετσι ομως??
Πάρα πολλοί κατασκευαστές φοβούνται το video on demand απο το internet και δεν θα επενδύσουν λεφτά σε άδειες και έρευνα μέχρι να σιγουρευτούν οτι το BD θα έχει το 50% της δυείσδησης του dvd.
Γιατι να ξοδέψουν λεφτά και χρόνο σε κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί ενα εντυπωσιακό πυροτέχνημα?
Ακόμα και τώρα προA/V απλως και μόνο για dvd σχεδον δεν υπήρχαν σε αυτα τα λεφτά.

Reaction score
0

Ξερει κανεις τον Nad T 163 τι πραγμα ειναι αυτο??

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα προενισχυτη....

Πάρα πολλοί κατασκευαστές φοβούνται το video on demand απο το internet και δεν θα επενδύσουν λεφτά σε άδειες και έρευνα μέχρι να σιγουρευτούν οτι το BD θα έχει το 50% της δυείσδησης του dvd.
Γιατι να ξοδέψουν λεφτά και χρόνο σε κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί ενα εντυπωσιακό πυροτέχνημα?
Ακόμα και τώρα προA/V απλως και μόνο για dvd σχεδον δεν υπήρχαν σε αυτα τα λεφτά.
δεν στεκει αυτο
γιατι
1 εχουμε στην ελλαδα τον denon
2 ερχεται ο sunfire
3 εχουμε τους 2 krell
4 τελος του χρονου τον νεο parasound
5 τελος του μηνα παρουσιαζεται στο μοναχο ο νεος classe
Οπως βλεπεις ολοι ειναι στο παιχνιδι εκτος απο τους αγγλους
ως συνηθως

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250