- Reaction score
- 59
Επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι με αξιόλογους ανθρώπους που επικοινωνώ στην Αμερική και τους έχω σε εκτίμηση, η εντύπωση που έχουν για τα εν λόγω ηχεία της δικιάς μας της Analysis είναι πάρα πολύ καλή.Λ.Σ.
Αναφέρομαι στη περίπτωση που μειώσει την απόσταση από το πίσω τοίχο κάτω από 1,7 μέτρα.Τι πρόβλημα είναι αυτό και γιατί να παρουσιάζεται στους 100 κύκλους;
...
Πέτρο με λένε Νίκο και το Μενί είναι από τα πρώτα γράμματα του επιθέτου μου:128::128:Peter (αλήθεια Πέτρο σε λένετώρα που το σκέφτομαι, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε ακρόαση με το ταπεινό golmund mimesis 14 (που αναπαύεται στο κουτί του), αντί του κανονικού μου dac. :109:
...
Αν ανέβαινα με τουτού θα κουβάλαγα ένα φτηνό ταπεινό Rotel που έχω πειράξει να ακούγαμε.Peter (αλήθεια Πέτρο σε λένετώρα που το σκέφτομαι, ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε ακρόαση με το ταπεινό golmund mimesis 14 (που αναπαύεται στο κουτί του), αντί του κανονικού μου dac. :109:
...
Ναι, τι θα πάθει αν μειώσει περισσότερο την απόσταση;Αναφέρομαι στη περίπτωση που μειώσει την απόσταση από το πίσω τοίχο κάτω από 1,7 μέτρα.
Δεν πειράζει, θα την βρούμε την άκρη. :126:Αν ανέβαινα με τουτού θα κουβάλαγα ένα φτηνό ταπεινό Rotel που έχω πειράξει να ακούγαμε.
Αγαπητέ μου κύριε Τσαντουλή - που πάντα έδινα και δίνω μεγάλο βάρος στην γνώμη σας - ποιό μαγνητοστατικό φέρει μαγνήτες εμπρός και πίσω της μεμβράνης; Παρακαλώ πολύ διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως το μοναδικό είναι το Magnepan 20.1[FONT="]...[/FONT] [FONT="]Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις ούτε κάν[/FONT] [FONT="]ένα σύγχρονο μαγνητοστατικό που οδηγείται όχι «μονόπλευρα»[/FONT]
[FONT="]αλλά [/FONT][FONT="]push pull.[/FONT]
Αγαπητέ Φίλε πράγματι κάνεις λάθος !Αγαπητέ μου κύριε Τσαντουλή - που πάντα έδινα και δίνω μεγάλο βάρος στην γνώμη σας - ποιό μαγνητοστατικό φέρει μαγνήτες εμπρός και πίσω της μεμβράνης; Παρακαλώ πολύ διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως το μοναδικό είναι το Magnepan 20.1
Λένα εξαρτάταιΤελικα για νακουστει απο πανελ ηχειο χαμηλο σφιχτο και δυνατο μονοδρομος ειναι το sub? Αποσα εχω διαβασει ακομα δεν καταλαβα.
Συμφωνώ.Λένα εξαρτάται
1.για τί και ποιο 'πάνελ' μιλάει κάποιος
2.Τί εννοεί με χαμηλό σφυχτό και δυνατό.
Παντως φιλε aonf αν σου αρεσουν τα purity υπαρχει μια αγγελια στο σαιτ οπου ενα ζευγαρι καινουργια πωλειται στην τιμη του ποουερ μπαι που ειχε κανει το σαιτ, 2.600 ευρω, λογω της μη δυνατοτητας του συμφορουμιτη να τα αγορασει.Άκουσα άλλα δύο συστήματα με ANALYSIS και ήταν μέτρια.
Η μεγάλη απογοήτευση ήταν τα Martin Logan Summit.
Απαράδεκτος ήχος.
Πολύ χειρότερος από το σήστημα που είχα ακούσει με τα πιούριτυ.
Κύριε Τσαντουλή μήπως μπορώ να ακούσω το σύστημα σας;
Θα με υποχρεώσετε γιατί έχω χάσει τη μπάλα.
Αυτο ακριβως ειναι το ολο θεμα.2.Τί εννοεί με χαμηλό σφυχτό και δυνατό.
Υπάρχουν φίλοι που ακούν όγκο από τα ηχεία τους και νομίζουν ότι έχουν πολύ χαμηλό, ενώ στην ουσία ο όγκος που εκλαμβάνουν ως πολύ χαμηλό είναι 100-150 HZ!!!! Λ.Σ.Βεβαίως, για να μην έχουμε παρερμηνείες πρέπει να πούμε ότι το θέμα (χαμηλό κλπ) δεν είναι εξ ολοκλήρου υποκειμενικό. Μιλάμε για συχνότητες και εντάσεις, συνεπώς για μετρήσιμα μεγέθη. Δεν είναι όλα ατμός που λέει κι ο Θρασύβουλας. :137:
...
(*) -Να μιλήσουμε για το ...υψηλό και σφριγηλό.1.για τί και ποιο 'πάνελ' μιλάει κάποιος
2.Τί εννοεί με χαμηλό σφιχτό και δυνατό. (*)
Όπως προσωπικά αντιλαμβάνομαι το θέμα, το sub δεν είναι μονόδρομος. Δεν χρειάζεται πάντα. (**)
Δυστυχώς, η άποψη γενικά περί 'πάνελ' στηρίζεται σε 'περιορισμένη' εμπειρία και σε πολλές προκαταλήψεις του ειδικού τύπου που ακόμα καλλιεργούν και συνεχίζουν άλλοι.
Πολλές φορές μιλάν για 'πάνελ' και άνθρωποι που ίσως δεν άκουσαν ποτέ ή είδαν σε φωτογραφίες τέτοια ηχεία (***). Λ.Σ.
(*) -Να μιλήσουμε για το ...υψηλό και σφριγηλό.
(**) - Με πάνελ? Φυσικά. Αν δεν ακούει κάποιος ...μουσική.
(***) Όπως οι οδηγίες που σου δίνουν στον δρόμο οι ...συνεννοημένοι άσχετοι... Βεβαια, μερικοί τα χρησιμοποιούν τα "πέτσινα".
- Πάντως, τα summit απογοήτευσαν σε
συγκεκριμένη επίδειξη. Και όχι μόνο εμένα. Αλλά αυτά είναι παλιές ιστορίες. Παμε σ' άλλα!