skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Βρε, δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι περικυκλωμένος από παντού??? :142:Πείτε βρε χαϊεντοτζόβενα πόση μουσική έχετε και αφήστε με εμένα. :136:
...
Βρε, δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι περικυκλωμένος από παντού??? :142:Πείτε βρε χαϊεντοτζόβενα πόση μουσική έχετε και αφήστε με εμένα. :136:
...
Είμαι περίεργος...
Πάντως όσες φορές ήρθε ο Νίκος σε μένα την κατάβρισκε με την ακρόαση δίσκων βινυλίου. Θα πρέπει να είναι κατά βάθος βινυλιάκιας και όχι μόνο πανελάκιας. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Λ.Σ.Καταλαβες οτι το cd player σου ειναι μουφα και σκεφτεσαι να το γυρισεις στο βινυλιο? Νικο ποτε δεν ειναι αργα! Μπορεις να ξεκινησεις σιγα-σιγα (εμεις δεν θα το πουμε πουθενα οτι εισαι στο ξεκινημα :142. Εχω κατι απο κλασικη διπλα, θα σου τα χαρισω για αρχη.
Πόσους δίσκους έχει ο Μάνος;ManosB, βάλτου σε παρακαλώ 2 δισκάκια που πήρες πρόσφατα να του φύγει η κάψα του καμακοφρίντζουλα.. :142:
Τι κάνεις μωρέ; Καραγκιόζη θα παίξεις; :114:...εχω ριξει πανω απο καθε ηχειο μια παλια κουρτινα...
Απλα αυτος που αγορασα ακουγεται λιγο καλυτερα στα πριμα ενω ο χοντρος εχει περισσοτερο μπασο!Μη χαιρεσε vastsar θα αγόρασες δίσκο ψιλό σαν τσιγαρόχαρτο γιαυτό έκανε τον ήχο που λες, γιατί ο χοντρός δεν κάνει έτσι και φαντάσου πόσο πιο καλά παίζει! Λ.Σ.
Είσαι ποιητής !!! :119:Λοιπον φιλε Νικο, στην ζωη πρεπει να εχεις ενα οραμα. Ο Κασπαροβ στο σκακι κατεκτησε απο νεαρη ηλικια τα παντα. Μετα απο καποια χρονια δεν ειχε οραμα. Αποφασισε να σταματησει το σκακι και να ασχοληθει με την πολιτικη. Ο Λουκας εχει φθασει στην οροφη. Στην ουσια θα ελεγα εχει παψει να εχει οραμα σ΄αυτον τον τομεα. Δεν αποκλειται συντομα να τον δουμε να εχει εντονη πολιτικη δραστηριοτητα! Εμεις λοιπον εχουμε ακομη οραμα! Εχουμε ακομη πολυ δρομο να διανυσουμε.
Εσυ εχεις? Μηπως βρισκεσαι σε σταυροδρομι? Το βινυλιο ειναι στη μια μερια και σου κουναει το δαχτυλο και σου φωναζει ειτε με πριμα ειτε με μπασα φωνη, στην αλλη ειναι το cd αλλα δεν εχει τι να κουνησει και τι να φωναξει. Λιγο στεγνο μου φαινεται!