Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλά τραγούδα. Κανένα δίσκο αγόρασες πρόσφατα μπρε, (που να μην το έκανες για την ταμπέλα και την ηχογράφηση); :605:

...

Reaction score
4.247
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Α ξεχασα, χρειαζεσαι και βουρτσακι για τους δισκους (φυσικα θα παρεις κανα καλο περιπου στο κατοσταρικο!) και καθαριστικο για την κεφαλη (σαν χαιεντας μην βαλεις την οδοντοβουρτσα!). Συνολο κανα 150αρι ακομη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τώρα πόσο πρέπει να το κ@λοβαρέσουμε μέχρι να μας πείτε για τις δισκοθήκες σας βρε μπόυδες. :114::114:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ManosB, βάλτου σε παρακαλώ 2 δισκάκια που πήρες πρόσφατα να του φύγει η κάψα του καμακοφρίντζουλα.. :142:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Καταλαβες οτι το cd player σου ειναι μουφα και σκεφτεσαι να το γυρισεις στο βινυλιο? Νικο ποτε δεν ειναι αργα! Μπορεις να ξεκινησεις σιγα-σιγα (εμεις δεν θα το πουμε πουθενα οτι εισαι στο ξεκινημα :142:). Εχω κατι απο κλασικη διπλα, θα σου τα χαρισω για αρχη.
Πάντως όσες φορές ήρθε ο Νίκος σε μένα την κατάβρισκε με την ακρόαση δίσκων βινυλίου. Θα πρέπει να είναι κατά βάθος βινυλιάκιας και όχι μόνο πανελάκιας. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Λ.Σ.

Reaction score
4.247

Λοιπον Νικο, προχτες αγορασα απο ενα μαγαζακι ενα δισκο που τον ειχαν σε προσφορα "PHILIP GLASS: GLASSWORKS"
Οταν πηγα σπιτι αφου ανοιξαμε τα ενισχυτικα και τα αφησαμε λιγο να ζεσταθουν πηρα τον δισκο προσεκτικα στα δυο χερια τον κουνησα 3-4 φορες, ακουστηκε ενας χαρακτηριστικος ηχος (το cd δεν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο) και μετα τοποθετηθηκε στο πλατω. Στην συνεχεια το δακτυλο κατευθυνθηκε στον μικρο βραχιονα που σηκωνει τον μεγαλο βραχιονα και οδηγει την κεφαλη στο βινυλιο. Με το που ακουμπησε στο αυλακι, αρχισε να κελαιδαει. Δεν σου λεω τιποτα! Κι επειδη τελευταια εχω αποκτησει εναν εθισμο με τα πανελ, εχω ριξει πανω απο καθε ηχειο μια παλια κουρτινα. Αναλυση να δεις το 704!

Reaction score
59
Μη χαιρεσε vastsar θα αγόρασες δίσκο ψιλό σαν τσιγαρόχαρτο γιαυτό έκανε τον ήχο που λες, γιατί ο χοντρός δεν κάνει έτσι και φαντάσου πόσο πιο καλά παίζει! Λ.Σ.

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Μη χαιρεσε vastsar θα αγόρασες δίσκο ψιλό σαν τσιγαρόχαρτο γιαυτό έκανε τον ήχο που λες, γιατί ο χοντρός δεν κάνει έτσι και φαντάσου πόσο πιο καλά παίζει! Λ.Σ.
Απλα αυτος που αγορασα ακουγεται λιγο καλυτερα στα πριμα ενω ο χοντρος εχει περισσοτερο μπασο!

Reaction score
4.247

Λοιπον φιλε Νικο, στην ζωη πρεπει να εχεις ενα οραμα. Ο Κασπαροβ στο σκακι κατεκτησε απο νεαρη ηλικια τα παντα. Μετα απο καποια χρονια δεν ειχε οραμα. Αποφασισε να σταματησει το σκακι και να ασχοληθει με την πολιτικη. Ο Λουκας εχει φθασει στην οροφη. Στην ουσια θα ελεγα εχει παψει να εχει οραμα σ΄αυτον τον τομεα. Δεν αποκλειται συντομα να τον δουμε να εχει εντονη πολιτικη δραστηριοτητα! Εμεις λοιπον εχουμε ακομη οραμα! Εχουμε ακομη πολυ δρομο να διανυσουμε.
Εσυ εχεις? Μηπως βρισκεσαι σε σταυροδρομι? Το βινυλιο ειναι στη μια μερια και σου κουναει το δαχτυλο και σου φωναζει ειτε με πριμα ειτε με μπασα φωνη, στην αλλη ειναι το cd αλλα δεν εχει τι να κουνησει και τι να φωναξει. Λιγο στεγνο μου φαινεται!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εγώ λέω ο Λουκάς να κάνει κόμμα χαϊφιντελισμού. Θα τον πάρουμε άνετα τον Δήμο. :114:

...

Reaction score
4.247

Μεταφερω τα δικαιωματα μου αυριο στον Ευοσμο. Πρεπει να ταξει και κατι ομως!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Λοιπον φιλε Νικο, στην ζωη πρεπει να εχεις ενα οραμα. Ο Κασπαροβ στο σκακι κατεκτησε απο νεαρη ηλικια τα παντα. Μετα απο καποια χρονια δεν ειχε οραμα. Αποφασισε να σταματησει το σκακι και να ασχοληθει με την πολιτικη. Ο Λουκας εχει φθασει στην οροφη. Στην ουσια θα ελεγα εχει παψει να εχει οραμα σ΄αυτον τον τομεα. Δεν αποκλειται συντομα να τον δουμε να εχει εντονη πολιτικη δραστηριοτητα! Εμεις λοιπον εχουμε ακομη οραμα! Εχουμε ακομη πολυ δρομο να διανυσουμε.
Εσυ εχεις? Μηπως βρισκεσαι σε σταυροδρομι? Το βινυλιο ειναι στη μια μερια και σου κουναει το δαχτυλο και σου φωναζει ειτε με πριμα ειτε με μπασα φωνη, στην αλλη ειναι το cd αλλα δεν εχει τι να κουνησει και τι να φωναξει. Λιγο στεγνο μου φαινεται!
Είσαι ποιητής !!! :119:

Reaction score
4.247

Ασε Χρηστο ηπια 4-5 ποτηρακια ρακι και θα διαβασω αυριο αυτα που εγραψα!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.213
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος