Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

Reaction score
181
Έχω αρκετές μέρες που διαβάζω όλο το σάιτ που με φιλοξενεί εδώ και λίγες μέρες...Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι λείπει ο λαϊκισμός του χάι εντ...
Ξέρετε, σαν αυτό που λέει ο Πανκρόκ... "είναι βαρύ το χάιεντ..."
Δεκάδες κουραστικά χαβαλεδιάρικα μηνύματα και λίγη ουσία...
Πολλές ανεπαρκείς εκδηλώσεις και διαδηλώσεις... πνιγμένες μέσα στον χαβαλέ...

Πιστεύω πως υπάρχει θέληση για βελτίωση και εδώ και σε άλλες παραλίες...
Ας την δούμε κάποτε... γιατί οι παλιοί κουραστήκαμε και απέχουμε, δυστυχώς....
Και οι περισσότεροι νομίζω πως δεν θέλουν να απέχουν.
Όχι ότι δεν υπάρχει κινητικότητα.
Αλλά ο χαβαλές περισσεύει και χρόνος για ανούσια μηνύματα...δεν υπάρχει αλλά και εκνευρίζει.
Επικοινωνικά μπορeί να είναι καλά..., αλλά και η Λόλα καλή είναι στην TV...

Όλες οι παρατηρήσεις καλοπροαίρετες όπως πάντα.
Χιόνια Πολλά σε όλους.

Reaction score
6
Re: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

κάτσε καλά γιατί εχω και μια ώρα ταινία με τον Θρυλέων.... και εδώ σε θέλω... θα αντεξεις

Ον-τόπικ

Τσαντουλή αρ γιού αλάιβ?
Και τι δείχνει μια ώρα ολάκερη;:111:

Ντοκυμαντερ του τύπου: βγήκα όξω μια ολιά και με ζώσαν τα ...ωλιά;:142:

Επί τόπικ

Βασίλη, να καλέσω ασθενοφόρο Curvilinear Extended;

Reaction score
8

Έχω αρκετές μέρες που διαβάζω όλο το σάιτ που με φιλοξενεί εδώ και λίγες μέρες...Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι λείπει ο λαϊκισμός του χάι εντ...

Αλλά ο χαβαλές περισσεύει και χρόνος για ανούσια μηνύματα...δεν υπάρχει αλλά και εκνευρίζει.

Χιόνια Πολλά σε όλους.
την Λολα απ την φωτια την εσωσε ο Καρνεισον για χαβαλε και αυτος ο χαβαλες ειναι η choκολατα στο χομπυ μας. Ριλαξ μαν και απολαυσε. Καλες ειναι και οι θεωριες και τα συμπερασματα και θαρθουν στην ωρα τους, αλλα βρε φιλαρακι και το λιπος εχει την γλυκα του. Το σκετο ψαχνο ειναι ανοστο.

Sto katv - νταουν μια παρεα χομπιστες ειμαστε και αν δεν πιουμε κανενα νοητικο γουισκι πριν δεν εχει νοημα η αkroasη.

φιλικα παντα ε; μενυ σμαιλς

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

την Λολα απ την φωτια την εσωσε ο Καρνεισον για χαβαλε και αυτος ο χαβαλες ειναι η choκολατα στο χομπυ μας. Ριλαξ μαν και απολαυσε. Καλες ειναι και οι θεωριες και τα συμπερασματα και θαρθουν στην ωρα τους, αλλα βρε φιλαρακι και το λιπος εχει την γλυκα του. Το σκετο ψαχνο ειναι ανοστο.

Sto katv - νταουν μια παρεα χομπιστες ειμαστε και αν δεν πιουμε κανενα νοητικο γουισκι πριν δεν εχει νοημα η αkroasη.

φιλικα παντα ε; μενυ σμαιλς
Απόλυτα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου! Χαβαλές να γίνεται!

Μια παρέα είμαστε... :135:

Καλή Χρονιά

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Χιόνια Πολλά σε όλους.
Ρε συ Γιάννη, επειδή γράφεις στα φόρα από τότε που τα μαρούλια δεν είχαν ανακαλυφθεί, πες μου σε παρακαλώ. Υπάρχει κανένα φόρουμ με περισσότερη ουσία από δαύτο, με τόση αρθρογραφία, τεχνικά θέματα, reviews και τόσους "σχετικούς" ανθρώπους μαζεμένους; Μια γρήγορη ματιά σε αυτήν και σε άλλες κατηγορίες θα πείσει και τον πλέον άσχετο. Δεν είναι λίγο άδικο να κρίνουμε μια προσπάθεια τόσων ετών και ένα αποτέλεσμα τόσο καλό, με βάση ένα thread; Που ακόμη και αυτό το thread, είναι η αρχή ενός πληρέστατου review, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Βασίλης Τσαντουλής, για ένα ηχείο που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα, το κορυφαίο μοντέλο της ML. Που αλλού διαβάζουμε αυτά που γράφονται εδώ, στα περιοδικά;... :121:

Δεν λέω ότι εσύ ή ο Πάνος δεν έχετε δίκιο, αλλά μην τα πετάμε όλα λες και μείναμε εδώ. Τα φόρα πάνω από όλα, όπως καλά γνωρίζεις, είναι επικοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αποστειρωμένες παρέες γιατί τότε δεν θα είναι παρέες.

Όχι τίποτε άλλο ρε Γιάννη, αλλά μέσα από την δημιουργική κριτική ανθρώπων όπως εσύ και ο Πάνος που πραγματικά έχετε προσπαθήσει πολύ στο χόμπι, δίνεται και η ευκαιρία στον κάθε Mr Bean (που διατηρεί ένα site για να ανεβάζει φωτογραφίες της πραμάτειας του ευλογώντας τα προεδρικά του γένια), να βγάζει όλα του τα κόμπλεξ. Λες και δεν του φτάνουν τα email...

Χρόνια Πολλά σε όλους, (εκτός του Mr Bean). :114:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το εμπεδώσαμε το Mr Bean....

Δεν χρειάζεται να είσαι όμως και η ουρά μου. Ασχολήσου και με κανέναν άλλον... :126:

Δεν καταλαβαίνεις ότι οποιοδήποτε σχόλιό σου εναντίον μου, μου δίνει αξία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Περίεργη αίσθηση αξιών έχεις Mr Bean. Για troll, καθόλου παράξενο δεν μου φαίνεται. Άσε ξέρω, εκλογές βάσει του... καταστατικού θα γίνουν τον Μάιο του 2010. :114:

p.s. Επιτέλους βρήκες μια υπογραφή που να σου ταιριάζει γάντι.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

κε Τσαντουλή,

Οσο είναι δυνατόν, αρχίστε γρήγορα το review γιατί προβλέπω να χαλάει και αυτό το ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ θέμα...

Δεν θα συνεχίσω άλλο σε αυτό το topic για να ...

... μην ταίσω άλλο το τέρας...

Reaction score
250
Απάντηση: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Κύριοι ζητώ την κατανόησή σας!

Αφενός αυτές τις μέρες παρασύρθηκα-απομονώθηκα "ευχάριστα" στην εξερεύνηση ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος ηχείου χαρτογραφώντας τις ιδιαιτερότητες του μέσα από ένα πλήθος εν εξελίξει δοκιμών.

Αφετέρου χθες που σκόπευα να γράψω δεν τα κατάφερα γιατί πέρασα δυσάρεστα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε ένα νοσοκομείο λόγω σοβαρού ατυχήματος που είχε η μητέρα της συζύγου μου.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για να αρχίσετε να ζεστένεστε γι' αυτό το όντως καταπληκτικό CLS --> CLX ( :126:) ηχείο της Martin Logan, κατεβάστε το τελευταίο τεύχος Ν#19 του TONE Audio, όπου υπάρχει review από τον καλό φίλο Jeff Dorgay.

Δηλώ ότι θα με ενδιέφερε να το ακούσω (και έχοντας ανα χείρας και κάποια... "εξαγνιστικά"... :126: )

Ενας επίσης ενδιαφερόμενος νομίζω θα είναι και ο Απόστολος Ράπτης ο οποίος έχει χρόνια τα ML CLS (συνοδεία sub)

Reaction score
6

Μάιστα, μάιστα...

Και πριν από αυτό είχε κάνει review (δις) το Hitech...

Έχω και mail από τη ML επ' αυτού που αποδυκνείει ποιός δημοσίευσε πρώτος τι.

Το θέμα είναι ποιό forum κάνει την πρωτιά... :126:

Ξυδάκι σερβίρεται στην εξώπορτα.:142::142::142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μάιστα, μάιστα...
Και πριν από αυτό είχε κάνει review (δις) το Hitech...
Έχω και mail από τη ML επ' αυτού που αποδυκνείει ποιός δημοσίευσε πρώτος τι.
Το θέμα είναι ποιό forum κάνει την πρωτιά... :126:
Ξυδάκι σερβίρεται στην εξώπορτα.:142::142::142:
Είδες που δεν έχεις καταλάβει τίποτα???

Εγώ χαίρομαι με τη πρωτιά του Βασίλη (και θα το νοιώσεις λίαν συντόμως...)

Reaction score
6

Είδες που δεν έχεις καταλάβει τίποτα???

Εγώ χαίρομαι με τη πρωτιά του Βασίλη (και θα το νοιώσεις λίαν συντόμως...)
Φταίνε οι σπουδές που έχω κάνει (τζοπάνης)!

Θα επανέλθω με τη γκλίτσα. Αυτή κι αν έχει νοιώσει.:143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Φταίνε οι σπουδές που έχω κάνει (τζοπάνης)!
Θα επανέλθω με τη γκλίτσα. Αυτή κι αν έχει νοιώσει.:143:
Νατα μας..... Κι άλλο θηρίο που θέλει τάισμα!!!

Αμ δε!!!

Reaction score
6

Νατα μας..... Κι άλλο θηρίο που θέλει τάισμα!!!

Αμ δε!!!
Με το μαλακό όμως γιατί βαρυστομαχιάζω εύκολα.:144:

Πάντως το mail θα βγει.

Από κει και πέρα φυσικά και χαιρόμαστε όλοι με την πρωτιά του Βασίλη.

Λήξις εδώ γιατί το CLX είναι για θεριακλήδες.:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Κάτσε Pleo, περίμενε να σου εξηγήσω.
Δεν έχεις δίκιο, δεν είναι συμφεροντολόγος ο Mr Bean, οι προθέσεις του είναι, όπως πάντα άλλωστε, αγαθές. Φαίνεται διάγουμε μέρες γλειψίματος γι αυτό και η γλώσσα μέχρι το πάτωμα για να καλοπιάσει αυτόν που έβριζε μέχρι χθες. Τι χθες δηλαδή, αν ανοίξει κανείς τις σελίδες του blog του σήμερα (και επειδή σημειωτέον αυτός προσφέρει στο hi fi), σέρνει του Τσαντουλή τόσα που κοκκινίζει κι ο ίδιος όταν τα διαβάζει. Αλλά προφανώς οι μοναξιές είναι μεγάλες, προφανώς τον έχει πρήξει με σοροπιασμένα emails του τύπου: "Έλα Βασίλη μου, εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους, εσύ είσαι κορυφαίος, όμορφος, έξυπνος και γλυκοτσούτσουνος, έλα να γραφτείς στο μέγα κACA και θα σε κάνω και υπασπιστή μου στη θέση του μακάκα του SUDOKU (ας πούμε)", καθώς και "Μην κάθεσαι με τον αλήτη τον Καφάτο και τον Τσαρουχά, αυτά τα γελοία υποκείμενα, τους άχρηστους, το επίπεδό σου είναι ανώτερο (αρκεί να με ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές) κλπ κλπ". Σαν να τα έχω μπροστά μου. Το έχουμε δει το έργο πολλάκις, το έχει παίξει πολλές φορές ο κινηματογράφος ακόμη και σε μένα. Λέγεται: Γλύφω εκεί που φτύνω κι ας με φτύνουν και τούμπαλιν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ΧΟΝΤΡΗ ΠΕΤΣΑ και χαμηλό IQ που δεν του επιτρέπει να δει πόσο ρεζίλι γίνεται όταν βρίζει το AVSite αλλά μονίμως γράφει σε αυτό (γιατί ποιός θα του δώσει σημασία στο blog του), όταν βρίζει το AVSite αλλά καλοπιάνει (πάλι) ένα βασικό διοικητικό στέλεχός του το οποίο έχει βρίσει πολλάκις στο παρελθόν. Κάτσε να του ρίξει καμιά χυλόπιτα ο Τσαντουλής (πάλι) και θα δεις τι έχει να του σούρει (ξανά). Εδώ θα είμαστε.

Και φυσικά, τον αγαπάει τόσο πολύ τον Τσαντουλή που είπε κάτσε να διαλύσω εντελώς με τις κοτσάνες μου το θέμα του για το review των CLX. Εννοείται ότι τα posts του review θα σπάσουν σε read only thread...

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm