- Reaction score
- 8
σωστα
με την προσθηκη HARMAN KARDON επισης για μουσικη.
με την προσθηκη HARMAN KARDON επισης για μουσικη.
εχει μαλιστα και το μακραν καλυτερο απο τα υπολοιπα , συστημα ισοσταθμισης χωρου, το οντισι.Οκ σας ευχαριστω πολυ και εγω μεσα μου προς τον DENON κλεινω αλλα με επηρεασε ενας πωλητης που μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να πας στον 3808 και οτι αυτοσ πρωτεινει YAMAHA η ακομα και PIONEER LX 50.Βεβαια μου ειπε οτι και αυτος DENON ειχε στο σπιτι του!
Eιπε κανεις για hi-end ?Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή. Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!
εγω υπαρχωΔεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή.
και ο λογος;Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!
Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή. Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!
μια χαρα εντος θεματος εισαιΣυγνωμη αν καπου βγηκα off topic...
σε ακουμε και δεν σε παταμε βρε. Μπορει να μην συμφωνω με την γνωμη σου για τον Καβ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγω εχω το δικιο, μια και τα μουσικα γουστα ειναι προσωπικα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να υποδειξει στον αλλο τι θα ακουει η να τον ειρωνευτει, παρα μονον να προτεινει. Γι αυτο παντα λεω διαλεχτε αυτο που σας αρεσει ακουστικα και αφηστε τους αλλους να λενε, μιας και εσεις θα ζησετε με το συγκεκριμενο μηχανημα.εγώ ανέφεραι τη φράση hi end.Δεν ειπα ότι ό CAV είναι hi end αλλά εχει τέτοιο προσανατολισμό ο ήχος του.Εχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και πολλοί λενε ότι είναι υβριστικό να μιλάμε για hi end.
Πάταξον μεν , άκουσον δε....
Μα,να σου πω και κατι? Για μενα,ασφαλως και ειναι high end,γιατι στα αυτια μου high end ακουγεται... Και για αλλους θα ακουγοταν σαν high end ,αν επανω του ειχε καποιο βαρυγδουπο ταμπελακι ,συνοδευομενο και με καποια μηδενικα στην τιμη του,ετσι ωστε να χρειαζεται ενα high end...ξαλαφρωμα στην τσεπη για να τον αποκτησεις! Δεν εχει σημασια αν θα τον αγοραζα η οχι,αλλα εχει μεγαλη σημασια να ευχαριστει εσενα! Αν το καταφερνει,τοτε ναι φιλε μου,ειναι καρα high endεγώ ανέφεραι τη φράση hi end.Δεν ειπα ότι ό CAV είναι hi end αλλά εχει τέτοιο προσανατολισμό ο ήχος του.Εχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και πολλοί λενε ότι είναι υβριστικό να μιλάμε για hi end.
Πάταξον μεν , άκουσον δε....