Ο πιο "μουσικός" πολυκάναλος?

Reaction score
6
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τη μουσική.
Denon-Marantz-Harman Kardon.

Και ένα tip για να το καταλάβεις, αν και χιλιοειπωμένο.
1.Βάζεις σε όσο πιο direct mode γίνεται τους A/V και ακούς stereo.
2.Κλείνεις τα μάτια και... ταξιδεύεις... .:126:

Reaction score
0
Οκ σας ευχαριστω πολυ και εγω μεσα μου προς τον DENON κλεινω αλλα με επηρεασε ενας πωλητης που μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να πας στον 3808 και οτι αυτοσ πρωτεινει YAMAHA η ακομα και PIONEER LX 50.Βεβαια μου ειπε οτι και αυτος DENON ειχε στο σπιτι του!

Reaction score
8
Οκ σας ευχαριστω πολυ και εγω μεσα μου προς τον DENON κλεινω αλλα με επηρεασε ενας πωλητης που μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να πας στον 3808 και οτι αυτοσ πρωτεινει YAMAHA η ακομα και PIONEER LX 50.Βεβαια μου ειπε οτι και αυτος DENON ειχε στο σπιτι του!
εχει μαλιστα και το μακραν καλυτερο απο τα υπολοιπα , συστημα ισοσταθμισης χωρου, το οντισι.

Reaction score
62
Εγώ χρησιμοποιώ έναν πολυκαναλο ενισχυτή ,ένα παθητικό προενισχυτη και ένα τελικό δικαναλο. Όταν βλέπω ταινίες χρησιμοποιείται ο A/V ενισχυτής ως προενισχυτής για τα μπροστινά ηχεία(το ποτενσιόμετρο του παθητικού στο τέρμα).Όταν ακούω μουσική, την ένταση την ρυθμίζει ο παθητικός(Ο Α/V δεν έχει καμιά συμμετοχή στην ακρόαση της μουσικής).το cd είναι συνδεδεμένο με τον παθητικό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό (εξαρτάται πάντα από την επιλογή των μηχανημάτων).Άρα εσύ διαλέγεις τα μηχανήματα που σου αρέσουν να ακούς μουσική και τα μηχανήματα που σου αρέσουν να βλέπεις ταινίες <<ξεχωριστά>>.

Reaction score
8
Iδανική περίπτωση για μουσική και λιγότερο γαι ταινίες είναι ο CAV A8M.Mπορεί να μην υποστηρίζει τα καινούργια φορμά του ήχου και να χρειαστεί να αγοράσεις BD PLAYER που να τα υποστηρίζει ,αλλα έχει ,με τεράστια διαφορα, τον πιο hi end κρυστάλλινο ήχο σε αυτή τη κατηγορία και τη μεγαλύτερη δύναμη επίσης.
Συγνώμη που θα τσαντίσω μερικούς φίλους αλλα μπροστά στον ήχο του οι YAMMY ,SONY κτλ είναι γραμμόφωνα που απλά παιζουν κατι σαν μουσική.
Εγώ τον αποχωρίστηκα και το έχω μετανιώσει.
Αμεσως μετά βάζω τους HARMAN KARDON

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Ο πιο "μουσικός" πολυκάναλος?

Σαν την χρυση τομη κι εγω Harman Kardon θα σου προτεινα. Το καλυτερο φυσικα ειναι να ακουσεις καποιον-ους και να κρινεις,αλλα απο θεμα οδηγησης,στην κατηγορια τους ξεχωριζουν αισθητα.

Reaction score
62
Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή. Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Ο πιο "μουσικός" πολυκάναλος?

Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή. Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!
Eιπε κανεις για hi-end ?

Reaction score
8
Δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο μουσικόφιλος που να ακούει μουσική απο πολυκαναλο ενισχυτή.
εγω υπαρχω

Ούτε καν hi-fi δεν εινια ο ήχος τους!!!.πόσο μάλλον hi-end.!!!Είναι ύβρις!!!
και ο λογος;
εγω λεω πως ειναι hi-end

Reaction score
8
αυτο ας πουμε

η αυτο

πιστευεις δεν θα ικανοποιησουν τον μεσο μουσικοφιλο, ουτε ως χαι φαι;

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μην το λες αυτο. Ενας μουσικοφιλος,δεν ειναι απαραιτητα και ''μηχανηματακιας'' και προσωπικα εκτιμω παρα πολυ προσιτα μηχανηματα και συνδιασμους που καταφερνουν να ειναι τιμια σε ολες τις χρησεις( μουσικη-ταινιες). Τελικα,αυτο που μας ευχαριστει και μας καλυπτει δεν εχει σημασια? Ευτυχης αυτος που καλυπτεται και απολαμβανει μουσικη η ταινια με 1000 ευρω και δυστυχης αυτος που ''παλευει'' να ''ξεζουμισει'' το σουπερ-ντουπερ συστημα του των 30000πχ ευρω,ξεχνωντας τελικα τον (θεωρητικο) λογο που το αγορασε,δλδ να απολαυσει μουσικη-ταινιες... Προσωπικα, εχω παραδειγμα συγγενη μου,που εχει φτασει σε σημειο,να ψαχνει μονιμως τον ηχο του συστηματος. Δεν ειναι κακο αυτο,αλλα τρομαρα του,εχει να ακουσει μουσικη πανω απο δυο χρονια. Δεν με φωναξε ποτε να δουμε μια ταινια,αλλα να ακουσω τις αλλαγες απο το (καθε φορα) καινουργιο στησιμο και ρυθμισεις στο συστημα του... Ολα εχουν την σημασια τους,δεν λεω το αντιθετο,αλλα η ουσια τελικα ειναι να ''ξεχνιομαστε''... Συγνωμη αν καπου βγηκα off topic...

Reaction score
62
Τα μηχανήματα είναι το μέσο που υπηρετεί την μουσική και εγώ δεν είπα ότι πρέπει να αγοράσεις ferrari για να ακούσεις μουσική αλλά πρέπει να φτιάξεις τις κατάλληλες συνθήκες για να μεγιστοποιήσεις το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα άλλο από την ακρόαση ενός καλού τραγουδιού.Αν θέλετε να το πάμε και πιο βαθιά ο χώρος ακρόασης και τα ηχεία είναι ο ποιο σημαντικός παράγοντας. Αν είσαι μικρός σε ηλικία η καινούργιος με το χόμπι και θες απλά να πάρεις τον πιο μουσικό πολυκαναλο ενισχυτή τοτε Harman -Kardon ειναι μια αξιοπρεπής λύση. Αν είσαι πιο προχωρημένος αποκλείεται να συμβιβαστείς με αυτή τη λύση. Ένας καλός ολοκληρωμένος με είσοδο για απευθείας σύνδεση με τα τελικά του στάδια είναι μια καλή και όχι ακριβή λύση!!!Τα ηχεία σου και ο χώρος σου είναι όλα τα λεφτά.Εσύ αποφασίζεις!

Reaction score
8
εγώ ανέφεραι τη φράση hi end.Δεν ειπα ότι ό CAV είναι hi end αλλά εχει τέτοιο προσανατολισμό ο ήχος του.Εχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και πολλοί λενε ότι είναι υβριστικό να μιλάμε για hi end.
Πάταξον μεν , άκουσον δε....

Reaction score
8
Βουτ με αυτα που λες συμφωνω, απλα σου αναφερα παραδειγματα υπερβολης, για να σου δειξω οτι υπαρχουν και αριστα ηχητικα χομ σινεμα, που δεν χρειαζονται και μια περιουσια οπως λεει και ο φιλος audioj και αποδιδουν μια χαρα.

Reaction score
8
εγώ ανέφεραι τη φράση hi end.Δεν ειπα ότι ό CAV είναι hi end αλλά εχει τέτοιο προσανατολισμό ο ήχος του.Εχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και πολλοί λενε ότι είναι υβριστικό να μιλάμε για hi end.
σε ακουμε και δεν σε παταμε βρε. Μπορει να μην συμφωνω με την γνωμη σου για τον Καβ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγω εχω το δικιο, μια και τα μουσικα γουστα ειναι προσωπικα και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να υποδειξει στον αλλο τι θα ακουει η να τον ειρωνευτει, παρα μονον να προτεινει. Γι αυτο παντα λεω διαλεχτε αυτο που σας αρεσει ακουστικα και αφηστε τους αλλους να λενε, μιας και εσεις θα ζησετε με το συγκεκριμενο μηχανημα.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μα,να σου πω και κατι? Για μενα,ασφαλως και ειναι high end,γιατι στα αυτια μου high end ακουγεται... Και για αλλους θα ακουγοταν σαν high end ,αν επανω του ειχε καποιο βαρυγδουπο ταμπελακι ,συνοδευομενο και με καποια μηδενικα στην τιμη του,ετσι ωστε να χρειαζεται ενα high end...ξαλαφρωμα στην τσεπη για να τον αποκτησεις! Δεν εχει σημασια αν θα τον αγοραζα η οχι,αλλα εχει μεγαλη σημασια να ευχαριστει εσενα! Αν το καταφερνει,τοτε ναι φιλε μου,ειναι καρα high end ;)
Δεν σε πατησε κανεις βρε,κουβεντουλα κανουμε:)
Και εννοειται πως την ''ευκαιρια'' ακροασης,την δικαιουνται ολα τα μηχανηματα! Να δεις κατι εκπληξεις που γινονται δε...

Reaction score
1.213
Εγω παλι εχω μια απορια γιατι στις προτασεις που γινονται για πολυκαναλους και για χρηση ΗΤ δεν παιζουν σχεδον καθολου οι nad. Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα γενικως...

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι οι nadmakers δεν βαζουν και ενα ρημαδι hdmi ...

Αγνοω κατι , εχω χασει επεισοδια , τα εχω μπερδεψει καπου.. ? :138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.254
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87