- Reaction score
- 1
Re: Q-Box HD - DuoLabs ...Mega Review...
...αλήθεια γιατί το WiFi module έρχεται ξεχωριστά?
...αλήθεια γιατί το WiFi module έρχεται ξεχωριστά?
γιατι χρεώνεται και ξεχωριστά, αυτη όμως είναι η πολιτική της Duolabs, προφανώς δεν χρειάζεται σε όλους, οπότε γιατι να το χρεώνονται....αλήθεια γιατί το WiFi module έρχεται ξεχωριστά?
Τι πρόβλημα έχουν όλες οι γυναίκες με τα πράγματα που αγοράζουμε από το Internet??Και εγώ με τη μάνα μου συνέχεια τα ίδια!Όταν ακούει για courier κάτι παθαίνει.:137:Η σύζυγος απο το σπίτι με τη "γλυκειά" της φωνή να μου ανακοινώνει... "Τι είναι αυτό το κουτι που μου εφερε ο Courrier? Πάλι παραγγειλες πράγματα απο το Internet ?"
Εάν είχες παραγγείλει μεταξωτές κουρτίνες, η, κάτι παρόμοιο δεν θα έλεγε καμμία τίποτα απολύτως...!Τι πρόβλημα έχουν όλες οι γυναίκες με τα πράγματα που αγοράζουμε από το Internet??Και εγώ με τη μάνα μου συνέχεια τα ίδια!Όταν ακούει για courier κάτι παθαίνει.:137:
Σύμφωνα με ιταλικό site, η duolabs σε e-mail που έστειλε σε όσους έχουν προ-παραγγείλει τον δέκτη, αναφέρει ότι "το τηλεχειριστήριο που θα αποσταλεί με τον δέκτη δεν είναι το γνήσιο, και θα αντικατασταθεί δωρεάν το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του δέκτη" πηγή...Το τηλεχειριστήριο δεν μου πολυάρεσε βέβαια, αλλά τέλος πάντων...