Τα καλύτερα Ελληνικα "Σκουπίδια"!

Reaction score
3
Αρχινάω με αυτό :

[YOUTUBE]1DoBje_16xU[/YOUTUBE]

Συνεχάω με αυτό

[YOUTUBE]ELGSZDnB_vY[/YOUTUBE]

Ειδικά η εκτέλεση της Μαρινέλας είναι... εκτελεσάρα!!!!

Οτι σκουπίδα βρείτε εδώ παρακαλώ! :138:

Αλλά πραγματικά σκουπίδια. Δεν μιλάω για Light (νεο-παλιο-σκυλαδικα κλπ)

Reaction score
38
Απάντηση: Τα καλύτερα Ελληνικα "Σκουπίδια"!

Ο σκύλος μου είναι gay - Νίκος Καρβέλας
[YOUTUBE]35RE30cZU4k[/YOUTUBE]

Reaction score
38

Λαέ εεεε ΠΑΡΤΕ ΤΕΧΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΒΙΚΟΣ - Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
[YOUTUBE]wv85_hKKnXo&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
38

:142: Χωρίσαμε οριστικά και έγινα πάλι γκόμενος
όμως με καίει τελικά ποιός θα είναι ο επόμενος
ΝΕΧΤ ΡLEASE:143:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ - ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ
[YOUTUBE]Xj_QFk4lFUE&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
38

Ολοι οι δίσκοι.....από το συγκρότημα που ακούν πολλοί νέοι τώρα....''Το Πλοκάμι του Καρχαρία''. Δεν έχω ακούσει χειρότερα σκουπίδια η μουσική γνωστή και κλεμμένη από μεγάλα συγκροτήματα της ροκ
Δεν τολμώ να βάλω βίντεο:108:

Reaction score
7
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣΣΣ!!!!
Το Πλοκαμι του Καρχαρία έχει τρελό γέλιο...Και για τέτοιους σκοπούς το κάνανε τα παλικάρια ^^

Τιρινίνι είναι τρελό κομμάτι...Πολλές φορές το σιγοτραγουδάω...

Reaction score
38

Τα υπόλοιπα τραγούδια σκουπίδια που αναφέρουμε για κάποιο σκοπό φτιαχτήκαν....αυτό σημαίνει κάτι?:138:ή επειδή κάποια από αυτά τα ακούν στα κλαμπ ή τα τραγουδάνε για πλάκα δεν είναι σκουπίδια?
Τι λιγότερο ή τι περισσότερο έχουν από τα προηγούμενα για να μην θεωρούνται σκουπίδια από τη στιγμή που ο στίχος των τραγουδιών τους κατά έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο λεκτικό οχετό ever
Tι τα κάνει διαφορετικά μόνο ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αυτά που ακούμε ή αυτά που πραγματικά λέγονται?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Απορία (ειλικρινής, όχι χάριν αμφισβήτησης): μια και μιλάς για λεκτικό οχετό ως χαρακτηριστικό των σκουπιδιών της τέχνης, την Υβρεοπομπή του Φοίβου Δεληβοριά πού θα την κατέτασσες?

Reaction score
7
Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την διαφορά του πλοκαμιού με τον Ευαγγελόπουλο τότε I rest my case...Τα υπόλοιπα τραγούδια έγιναν για εμπορικούς σκοπούς. Το Πλοκάμι δεν διαφημίστηκε ούτε είχαν κυκλοφορήσει εξαρχής (τουλάχιστον έτσι ξέρω). Έγιναν γνωστοί από talk of the town.Απλά καθώς φαίνεται πρέπει να ανήκεις κάποιος σε συγκεκριμένο ηλικιακό target group για να εκτιμήσει τα κομμάτια και το χαβαλέ τους.

YΓ.Το καλό/κακό και το τραγούδι/σκουπίδι είναι ξεχωριστή κατηγοριοποίηση...

Reaction score
7
Απορία (ειλικρινής, όχι χάριν αμφισβήτησης): μια και μιλάς για λεκτικό οχετό ως χαρακτηριστικό των σκουπιδιών της τέχνης, την Υβρεοπομπή του Φοίβου Δεληβοριά πού θα την κατέτασσες?
Μαρία ντροπήη!!! Τα έντεχνα δεν είναι οχετός...

Ούτε ο Χατζηγιάννης που αν είχε την ίδια μέρα συναυλία με το Πλοκάμι του Καρχαρία εγώ θα πήγαινα στο πλοκάμι...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Δεν κατάλαβες... :114: προσωπικά βρίσκω την Υβρεοπομπή άκρως ευρηματική και προβληματισμένη!
Τώρα όμως πρέπει να βρω να ακούσω και το πλοκάμι... :138:

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Τα καλύτερα Ελληνικα "Σκουπίδια"!

Στην ίδια κατηγορία αν και δεν έχει γράψει τόσα τραγούδια οχετού:142: δυστυχώς έχει καθιερωθεί και στην υποτιθέμενη underground τέχνη ότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.. είναι ένας τρόπος κόντρα στο κατεστημένο αλλά με λάθος τρόπο.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτά τα κάθε είδους βρωμερά λόγια μπορώ να τα ακούσω στο δρόμο στην δουλειά παντού....ποιος ο λόγος να τα αγοράσω? Για να με πιάσουν τα γέλια ? Δεν ανοίγω την τηλεόραση καλύτερα θα κλάψω από τα γέλια:114:

Αν θέλετε δείγμα αυτού του τόσο σπουδαίου συγκροτήματος μπορώ να βάλω αλλά τα λόγια τους είναι τόσο χυδαία που μόνο τέχνη δεν είναι
Επίσης δεν θα θέλατε να σας πω ποιές ομάδες ακούν αυτό το συγκρότημα δηλ οι γνωστοί άγνωστοι...και δεν εστιάζω συγκεκριμένα σε αυτές τις ομάδες ανθρώπων αλλά μερικές φορές είμαστε και ότι ακούμε...

Agg

Reaction score
0

[YOUTUBE]AtUXIUCgYJc[/YOUTUBE]

Kαλη κοπελα για σπιτι.:116::116:

Reaction score
5
Ποιός λέει ότι τα 'χυδαία' λόγια δεν είναι τέχνη; Ποιός κρίνει τι είναι χυδαίο; Λογοκρίνουμε την τέχνη τώρα; Ποιός κρίνει τι είναι τέχνη και τι δεν είναι;
Μερικές σκέψεις για να πορεύεστε...

Έχω ακούσει 'πλοκάμι' και εντελώς χαβαλές μου μοιάζουν. Σε αντίθεση με τους σοβαροφανείς Καρβέλες, Φοίβους, και λοιπούς σκυλάδες...ιδιαίτερα κάτι αφιερώματα στον Sakis, έχουν γέλιο! :142:

Reaction score
1.842

Βέρα Λάμπρου - Το νινί σέρνει καράβι

[YOUTUBE]XRUi3QBEDcE[/YOUTUBE]

Όποιος αντέξει να το δει ολόκληρο κερδίζει ποδήλατο μάλλινο! :137:

Στέλλα Μπεζεντάκου - Τραλαλά Τραλαλό

[YOUTUBE]frJBAN4euGo[/YOUTUBE]

:137:

Reaction score
7
Ποιός λέει ότι τα 'χυδαία' λόγια δεν είναι τέχνη; Ποιός κρίνει τι είναι χυδαίο; Λογοκρίνουμε την τέχνη τώρα; Ποιός κρίνει τι είναι τέχνη και τι δεν είναι;
Μερικές σκέψεις για να πορεύεστε...

Έχω ακούσει 'πλοκάμι' και εντελώς χαβαλές μου μοιάζουν. Σε αντίθεση με τους σοβαροφανείς Καρβέλες, Φοίβους, και λοιπούς σκυλάδες...ιδιαίτερα κάτι αφιερώματα στον Sakis, έχουν γέλιο! :142:
Συμφωνώ απόλυτα.Με την ίδια λογική η σάτυρα θα έπρεπε να είναι δακτυλοδεικτούμενο είδος εφόσον βασίζεται κατά κύριο λόγο στην βωμολοχία.

Reaction score
5
Ομολογώ ότι αυτό το τελευταίο δεν άντεξα να το ακούσω όλο...κι έχω γερό 'στομάχι'....

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.996
Members
38.274