Πρόβλημα με 15μετρο HDMI

Reaction score
1.516
Συνέδεσα το BDP S500 με την Plasma LG50PG7000 και δυστυχώς εμφανίστηκε ένα πρασινο background με τρεμάμενες γραμμές. Είχα δοκιμάσει την ίδια σύνδεση πριν μεταφέρω το blu-ray με 2μ. καλώδιο και λειτουργούσε άψογα.

Να υποθέσω οτι φταίει το καλώδιο ή είναι θέμα απόστασης ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Πρόβλημα με 15μετρο HDMI

Να υποθέσω οτι φταίει το καλώδιο ή είναι θέμα απόστασης ?
Σε θελω χουβαρντα, προεδρε.
Τα hdmi δεν τα αγοραζουν στην λαικη(ακομα τουλαχιστον:137:)

Σαφως μπορει να ειναι προβλημα και των δυο.
Δοκιμασες καποια χαμηλοτερη αναλυση?

Reaction score
1.516

Σε θελω χουβαρντα, προεδρε.
Τα hdmi δεν τα αγοραζουν στην λαικη(ακομα τουλαχιστον:137:)

Σαφως μπορει να ειναι προβλημα και των δυο.
Δοκιμασες καποια χαμηλοτερη αναλυση?
Εχε χάρη που σέβομαι την ηλικία σου...:116:

Το hdmi είναι έκδοση 1.3b και έχει επίχρυσους ακροδέκτες. Αγοράστηκε απο το αγγλικό ebay για 31 euro. Η ανάλυση στο player ήταν στο auto απο όσο θυμάμαι άρα λογικά δεν είναι εκει το θέμα. Κάποια άλλη ιδέα ?

Reaction score
784

Σε ολες τις αναλυσεις στο κανει αυτο η μονο στην 1080p?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σε ολες τις αναλυσεις στο κανει αυτο η μονο στην 1080p?
Εμ, αυτο δεν του ειπα και εγω?
Αλλα που να καταλαβει η μοσχαροκεφαλη?:144:

Reaction score
1.516

Εμ, αυτο δεν του ειπα και εγω?
Αλλα που να καταλαβει η μοσχαροκεφαλη?:144:
Ωραία ανατροφή...

Εντάξει λοιπον θα το απο-συνδέσω και θα το ρυθμίσω σε μια ανάλυση πχ 720p ? Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει ?

Reaction score
2
31 ευρώ πάντως είναι υπερβολικά χαμηλή τιμή για HDMI 1.3b 15 μέτρων!

Μόνο που το ακούει κανείς ακούγεται λίγο ύποπτο!Το δικό μου πχ το 3μετρό το πλήρωσα 30 ευρώ!Πιστεύω ακράδαντα πως το καλώδιο σου είναι προβληματικό.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με 15μετρο HDMI

31 ευρώ πάντως είναι υπερβολικά χαμηλή τιμή για HDMI 1.3b 15 μέτρων!

Μόνο που το ακούει κανείς ακούγεται λίγο ύποπτο!Το δικό μου πχ το 3μετρό το πλήρωσα 30 ευρώ!Πιστεύω ακράδαντα πως το καλώδιο σου είναι προβληματικό.
Ε, μα θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβει ρε συ Γιωργη?
Σε αλλα κι αλλα παει και τα "χωνει" :120: , εδω τον επιασαν τα...
"σφιξιματα":143:

Reaction score
0

Εχε χάρη που σέβομαι την ηλικία σου...:116:

Το hdmi είναι έκδοση 1.3b και έχει επίχρυσους ακροδέκτες. Αγοράστηκε απο το αγγλικό ebay για 31 euro. Η ανάλυση στο player ήταν στο auto απο όσο θυμάμαι άρα λογικά δεν είναι εκει το θέμα. Κάποια άλλη ιδέα ?
θυμάσαι τον seller στο ebay ?

Reaction score
0

Ναι φυσικά. Είναι πολύ πρόσφατη συναλλαγή. Το θέμα τώρα είναι μπαίνεις στι διαδικασία να του το επιστρέψεις κλπ κλπ ?
Το λιγότερο ,γνώμη μου, πρέπει να τον "μαυρίσεις" στο πεδίο γνώμης στο ebay και να κυκλοφορήσεις και λίγο το ονοματάκι του στο avsite.
βάλε λοιπόν την...κουκούλα και πες μας ποιό site είναι!

Reaction score
1.516

Το λιγότερο ,γνώμη μου, πρέπει να τον "μαυρίσεις" στο πεδίο γνώμης στο ebay και να κυκλοφορήσεις και λίγο το ονοματάκι του στο avsite.
βάλε λοιπόν την...κουκούλα και πες μας ποιό site είναι!

Αν δεις και στο λινκ πιο πάνω που έχω βάλει είναι power seller με εξαιρετικό feedback και μάλιστα διαφημίζει και το full-refund. Περιμένω λοιπον να δω μετα το mail που του έστειλα την αντιδρασή σου και μετά θα πράξω αναλόγως.

Reaction score
0

Αν δεις και στο λινκ πιο πάνω που έχω βάλει είναι power seller με εξαιρετικό feedback και μάλιστα διαφημίζει και το full-refund. Περιμένω λοιπον να δω μετα το mail που του έστειλα την αντιδρασή σου και μετά θα πράξω αναλόγως.
έχεις δίκιο όλα δείχνουν οκ (άνετα θα έκανα το ίδιο).
προσωπικά σύντομα θα παραγγείλω ενα 15μετρο για αλλαγή διάταξης σε home cinema και το ερευνώ για οικονομική λύση.
βέβαια, όπως ξέρεις, στα forum εύκολα μπορείς να πάρεις αντιφατικές πληροφορίες (ρωτησα σε αγγλικό forum αν "αδυνατίζει" το σήμα σε hdmi καλώδιο λόγω απόστασης και διάβασα τα πάντα!) και μου έχουν προτείνει έναν power seller με το όνομα cablestar, o οποιός πουλά καλώδια σε τιμές σαν τον δικό σου power seller.
όταν έχεις νέα για το refund ενημέρωσε...

Reaction score
140
Στα 15μ είμαι και εγώ , είχα δοκιμάσει ένα clitronic από το πλαίσιο αλλά δεν έπαιζε πάνω από 720p το πήγα πίσω ( ΠΛΑΙΣΙΟ ) και πήρα ένα ATLONA
Τσούζει λίγο ( 210 ευρω ) αλλά 15μ 1080p νομίζω πως εκεί κοντά θα κάνει σε αρκετές εταιρίες ( supra oelbach van den hul κτλ )

Reaction score
1.516

Παντως συνάδελφος εδω στη δουλειά μόλις πριν λίγο μου είπε πως έχει αυτό του Πλαισίου στα 15μ και παίζει άψογα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol