PIONEER VSX-LX60

Reaction score
0
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PIONEER LX60.ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΕΧΩ ΤΑ SMART 4 ME 12SUB ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ 7.1 (CRYSTAL AUDIO)
ΑΠΛΑ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 3-5 ΛΕΠΤΑ.
TO MONO ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PS3 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ DTS HD ΑΠΟ HDMI ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ FANTASTIC FOUR ΜΕ DTS HD ΠΙΚΡΑ.

Reaction score
5
Εχω τον 70άρη εγώ και PS3 επίσης. Θα πρέπει να περιμένουμε για κανα update από την Sony...

υπομονή φίλε μου...

Reaction score
0
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ MAIL ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ.ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΤΙΣΗ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ?

Reaction score
5
μήπως δεν τους ενδιαφέρει να προωθήσουν το PS3 ως BR Player αλλά τα standalone τους;;; ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: PIONEER VSX-LX60

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PIONEER LX60.ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΕΧΩ ΤΑ SMART 4 ME 12SUB ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ 7.1 (CRYSTAL AUDIO)
ΑΠΛΑ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 3-5 ΛΕΠΤΑ.
TO MONO ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PS3 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ DTS HD ΑΠΟ HDMI ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ FANTASTIC FOUR ΜΕ DTS HD ΠΙΚΡΑ.
πόσο τον αγόρασες?

Ενδιαφέρομαι για τα ηχεία (ή τα plasma 4).
Για πες εντυπώσεις? Σε τι χώρο παίζουν?

Reaction score
0
1180 € ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ 7.1 ΜΕ 12SUB 1200 €. ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ YAMAHA DSP-A5.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, Ο PIONEER ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΕΡΕΟΦΟΝΙΚΟ ΗΧΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΣΤΟΝ YAMAHA ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,DELAY KAI ΕΝΤΑΣΗ.
Ο PIONEER EXEI 10!!!!!!!!!!!! TO MONO ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ 2 CLICK ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ SURROUND ΗΧΙΑ.EXEI KAI ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ SETING ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. ΔΛΔ ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΟ SETING OTAN ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΤΙΚΑ 7 ΚΟΛΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤYΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ 45m2.

Reaction score
0
Μην ξεχνάμε όμως οτι, αν θυμάμαι καλά, τα νέα format ήχου, είναι 5.1
ΤΑ FORMA ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ HITECH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 13.1
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΗ ΤΟ 7.1 (ΕΛΠΙΖΩ).
6.1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ DTS ES. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣE ENA SITE ΓΙΑ BLU-RAY
ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ FORMA ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.1 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Reaction score
0

Καλησπέρα στην παρέα.....επειδή και γω ψάχνομαι για την αγορά του συγκεκριμένου ενισχυτή...μπορείς να μου πείς απο που τον πήρες???η τιμή που ανέφερες είναι αρκετά καλή!!!
thanks...

Reaction score
1

ποιος το ειπε οτι δεν παιζει???
απλα το βγαζει lpcm....και μαλιστα στο επομενο firmware θα βαλουν και bitstream enabled,ετσι ακουω, για δες και αυτο....http://www.dts.com/Support/FAQs.aspx?q=Technical#e32bd859-031b-44e9-8ecc-09f2055e056f
αν πατησεις select κατα το playback του blue ray,θα δεις οτι DTS MA και DOLBY DIGITAL TRUE HD,αν το υποστηριζει το δισκακι αναπαραγεται κανονικα,εξαλου η διαφορα lpcm με τα καθαρα formats ειναι πολυ μικρη...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: PIONEER VSX-LX60

Μην ξεχνάμε όμως οτι, αν θυμάμαι καλά, τα νέα format ήχου, είναι 5.1
nope,7.1,απλα τα τωρινα blue ray,εχουν 5.1 καναλια,τα επομενης γενιας που ερχονται οπου να ναι,θα υποστηριζουν 7.1 τουλαχιστον
ηδη γινονται επεξεργασιες ηχου για παραπανω απο 7.1...

Reaction score
62

Δεν πρόκειται να αλλάξει το 5.1 κατά την γνώμη μου. Θα παραμείνει το επικρατέστερο.

Reaction score
6
Οι προδιαγραφές τους είναι μέχρι και για 7.1.

Αλλά μέχρι τόοοοοτε!

Κάτσε να βγουν πρώτα πολλά δισκάκια με τα νέα φόρματ.

Και να φέρνουν και πολλά δισκάκια και τα μικρά videoclub.

Να βγάλουν και οι εταιρίες διανομής πιο πολλούς τίτλους.

Πω πω, 101 χρονών αισθάνομαι! :142:

Reaction score
8

για σκεψου ΠΛΕΟ πριν λιγα χρονια, ποιος φανταζοταν το σαραουντ και μετα το ντολμπυ ντιτζιταλ;

Reaction score
62

Η επανάσταση έγινε κατά την μετάβαση από το δικαναλο στο 5.1. Από τότε τα 6.1 και 7.1 δεν έτυχαν της ίδιας υποστήριξης από τις εταιρείες(για τις ταινίες λέω όχι για τα μηχανήματα). Εξάλλου, εδώ κοιτάμε να συμμαζέψουμε στο χώρο τα 5 ηχεία και το υπογουφερ φανταστείτε να έχουμε και άλλα ηχεία!

Reaction score
41
Απάντηση: Re: PIONEER VSX-LX60

1180 € ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ 7.1 ΜΕ 12SUB 1200 €. ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ YAMAHA DSP-A5.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, Ο PIONEER ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΕΡΕΟΦΟΝΙΚΟ ΗΧΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΣΤΟΝ YAMAHA ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,DELAY KAI ΕΝΤΑΣΗ.
Ο PIONEER EXEI 10!!!!!!!!!!!! TO MONO ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ 2 CLICK ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ SURROUND ΗΧΙΑ.EXEI KAI ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ SETING ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. ΔΛΔ ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΟ SETING OTAN ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΤΙΚΑ 7 ΚΟΛΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤYΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ 45m2.

Αρχικά θα ήθελα να σου επισημάνω πως τα κεφαλαία είναι ιδιαιτέρως κουραστικά στην ανάγνωση......Κοινώς, μας έβγαλες τα μάτια! :126:
Γράφε σε παρακαλώ χωρίς το Caps Lock πατημένο!
Ευχαριστώ για την κατανόηση.....

Καλορίζικος ο νέος σου ενισχυτής.
Πολύ ωραίο μηχάνημα και αξίζει τα χρήματά του!
Αλλά είναι άδικο να συγκρίνεις τον LX60 με τον (8.5 ετών) Α5 της Yamaha!!

Και είναι κρίμα γιατί αδικείς πολύ τον τιμιότατο Α5. Που στην εποχή του ήταν και οικονομικός και αξιόλογος!
Ναι, ο LX κάνει πολλά περισσότερα....
Αλλά έχει μεσολαβήσει (σχεδόν) μια δεκαετία!!!!

Καλές ακροάσεις και θεάσεις με τον νέο σου ενισχυτή! :107:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent